ORIGIN M.

BMW M

BMW M2 Coupé.

ORIGIN M.

BMW M2 Coupé.

ORIGIN M.BMW M2 Coupé.
BMW M

Putere în kW (CP), la 1/min.

272 (370)/ 6.500

Cuplu maxim în Nm, la 1/min.

465/ 1.400–5.560

Acceleraţie 0-100 km/h, în sec.

4,5 (4,3 cu transmisie M DCT cu 7 trepte şi Drivelogic, disponibilă opţional)

Viteza maximă în km/h

250 (270 cu pachet M Driver)

Designul şi ideea care se află la baza primului BMW M2 Coupé creat vreodată îşi au originea în tradiţia BMW M GmbH. Acest automobilul oferă potenţial sportiv de înaltă clasă şi propulsie (tracţiune spate) clasică, ambele cu precizia şi agilitatea specifice unui automobil M modern. Şorţurile faţă şi spate optimizează fluxul de aer şi aerodinamica, iar suspensia cu reglaje sportive şi motorul puternic M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie asigură performanţă remarcabilă.

DINAMICĂ DE CONDUS ŞI EFICIENŢĂ.

Transmisia manuală cu 6 trepte sau transmisia M cu ambreiaj dublu şi Drivelogic, diferenţialul M activ şi acceleraţia spontană cu până la 500 Nm pe o plajă largă de turaţii sunt caracteristicile de netăgăduit ale acestui sportiv veritabil, dezvoltat respectând tradiţia M GmbH clasică.

Caracteristici de curse.

Senzaţiile pe care le oferă BMW M2 Coupé la condus au la bază tehnologii dezvoltate ce au fost testate în condiţii extreme. Rezultatul este experienţa autentică a condusului oferită doar de automobilele M: cu distribuţie de aproape 50:50 pe punţi, şasiu şi echipamente cu caracteristici specifice automobilelor de curse.

Transmisie M DCT cu 7 trepte şi Drivelogic.

Schimbă treptele de viteze fără a utiliza ambreiajul, fără frânare şi fără nicio întrerupere în puterea oferită – prin intermediul transmisiei M cu ambreiaj dublu şi Drivelogic. Transmisia poate fi controlată automat sau manual, folosind padelele pentru schimbarea treptelor de viteză de pe volan sau maneta de schimbare a treptelor de viteză. Funcţia Launch Control asigură accelerare maximă la pornirea de pe loc.

Diferenţial M activ.

Diferenţialul M activ optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează la ieşirea din viraje, la abordarea virajelor cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor spate.

Frâne M din material compozit.

Datorită diverselor materiale folosite, frânele M din material compozit oferă valori remarcabile de decelerare şi sunt foarte stabile şi durabile. Acestea au greutate redusă, iar acest lucru are impact pozitiv asupra agilităţii, dinamicii şi forţei de accelerare a automobilului. Etrierele în albastru metalizat cu logo-ul M sunt emblema sistemului de frânare de performanţă înaltă, specific M.

DESIGN.

Designul BMW M2 Coupé reprezintă putere şi dinamică în cea mai pură formă. Linia sportivă în stil coupé, contururile puternice şi habitaclul cu elemente de design specifice pe circuitul de curse accentuează natura atletică a acestui model.

  • Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW M2 Coupé:

    Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 7,9 până la 8,5

    Emisii medii de CO2, în g/km: de la 185 până la 199

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.