ORIGIN M.

BMW M

BMW M2 Coupé.

ORIGIN M.

BMW M2 Coupé.

ORIGIN M.BMW M2 Coupé.
BMW M

Putere în kW (CP), la 1/min.

272 (370)/ 6.500

Cuplu maxim în Nm, la 1/min.

465/ 1.400–5.560

Acceleraţie 0-100 km/h, în sec.

4,5 (4,3 cu transmisie M DCT cu 7 trepte şi Drivelogic, disponibilă opţional)

Viteza maximă în km/h

250 (270 cu pachet M Driver)

Designul şi ideea care se află la baza primului BMW M2 Coupé creat vreodată îşi au originea în tradiţia BMW M GmbH. Acest automobilul oferă potenţial sportiv de înaltă clasă şi propulsie (tracţiune spate) clasică, ambele cu precizia şi agilitatea specifice unui automobil M modern. Şorţurile faţă şi spate optimizează fluxul de aer şi aerodinamica, iar suspensia cu reglaje sportive şi motorul puternic M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie asigură performanţă remarcabilă.

DINAMICĂ DE CONDUS ŞI EFICIENŢĂ.

Transmisia manuală cu 6 trepte sau transmisia M cu ambreiaj dublu şi Drivelogic, diferenţialul M activ şi acceleraţia spontană cu până la 500 Nm pe o plajă largă de turaţii sunt caracteristicile de netăgăduit ale acestui sportiv veritabil, dezvoltat respectând tradiţia M GmbH clasică.

Read more

Caracteristici de curse.

Senzaţiile pe care le oferă BMW M2 Coupé la condus au la bază tehnologii dezvoltate ce au fost testate în condiţii extreme. Rezultatul este experienţa autentică a condusului oferită doar de automobilele M: cu distribuţie de aproape 50:50 pe punţi, şasiu şi echipamente cu caracteristici specifice automobilelor de curse.
Read more

Transmisie M DCT cu 7 trepte şi Drivelogic.

Acum poţi schimba vitezele fără a întrerupe forţa de tracţiune, fără a utiliza ambreiajul sau fără a încetini: transmisia M cu 7 trepte, ambreiaj dublu şi Drivelogic face posibil acest lucru. Treptele de viteză pot fi schimbate în mod automat sau manual, prin utilizarea padelelor de schimbare a vitezelor de pe volan sau a schimbătorului de viteze. În plus, funcţia „Launch Control” oferă acceleraţie maximă la plecarea de pe loc.
Read more

Diferenţial M activ.

Diferenţialul M activ optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează după viraje, când intră în curbe cu viteză mare sau pe diferite tipuri de suprafeţe. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor spate.
Read more

Frâne M din material compozit.

Prin utilizarea diferitelor materiale, frânele M din material compozit ating valori de decelerare impresionante, sunt foarte stabile şi au o rezistenţă ridicată. De asemenea, acestea cântăresc mai puţin, iar astfel agilitatea, dinamica şi acceleraţia sunt îmbunătăţite. Etrierele în albastru metalizat cu logo „M” reprezintă componentele cheie ale acestor frâne performante, caracteristice M.
Read more
Including of /content/bmw/marketRO/bmw_ro/ro_RO/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/m2-coupe/jcr:content/par-2col1/mediumcontentteaser_ failed

DESIGN.

Designul BMW M2 Coupé reprezintă putere şi dinamică în cea mai pură formă. Linia sportivă în stil coupé, contururile puternice şi habitaclul cu elemente de design specifice pe circuitul de curse accentuează natura atletică a acestui model.

  • Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW M2 Coupé:

    Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,9 – 8,5

    Emisii medii de CO2, în g/km: 185 – 199

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.