RELAXARE. LA CEL MAI ÎNALT NIVEL.

Starea de bine şi confortul oferite de BMW Seria 7.

RELAXARE. LA CEL MAI ÎNALT NIVEL.

Starea de bine şi confortul oferite de BMW Seria 7.

BMW Seria 7 oferă plăcerea de a conduce caracteristică BMW şi în acelaşi timp aduce numeroase beneficii şi pentru pasageri, nu doar pentru conducătorul auto. Pasagerii care ocupă locurile luxoase din spate beneficiază de spaţiu amplu. În timp ce tehnologia de şasiu activ disponibilă împreună cu echipamentul opţional „Executive Drive Pro” îţi oferă experienţe de condus confortabile şi foarte dinamice în orice situaţie, luminile ambientale şi funcţiile inovatoare pentru confort şi divertisment îţi oferă multă relaxare atunci când călătoreşti.

RELAXARE. LA CEL MAI ÎNALT NIVEL.Starea de bine şi confortul oferite de BMW Seria 7.

BMW Seria 7 oferă plăcerea de a conduce caracteristică BMW şi în acelaşi timp aduce numeroase beneficii şi pentru pasageri, nu doar pentru conducătorul auto. Pasagerii care ocupă locurile luxoase din spate beneficiază de spaţiu amplu. În timp ce tehnologia de şasiu activ disponibilă împreună cu echipamentul opţional „Executive Drive Pro” îţi oferă experienţe de condus confortabile şi foarte dinamice în orice situaţie, luminile ambientale şi funcţiile inovatoare pentru confort şi divertisment îţi oferă multă relaxare atunci când călătoreşti.

Read more

SISTEM DE SUNET SURROUND BOWERS & WILKINS DIAMOND.

Sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond oferă calitate de studio a sunetului în automobil. Poziţionarea atentă a difuzoarelor asigură cea mai bună calitate a sunetului pentru conducătorul auto şi pasageri, indiferent de locul ocupat de aceştia în automobil. 16 difuzoare cu putere totală de 1.400 de waţi creează o experienţă memorabilă a sunetului.
Materialele inovatoare ale difuzoarelor produc echilibrul perfect între calitatea sunetului şi greutatea automobilului. Sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond are tweeter-e realizate din diamante sintetice. Acest material deosebit de uşor şi foarte rezistent este ideal pentru producerea de semnale de frecvenţă înaltă. Alte detalii includ tehnologia NautilusTM, care deviază radiaţiile nedorite ale sunetului din partea spate a elementului „dome” şi permite astfel crearea de sunete tridimensionale, precum şi două difuzoare de tonuri medii cu tehnologie Kevlar® şi două subwoofer-e centrale cu tehnologie Rohacell®.
Ornamentele din oţel inoxidabil ale difuzoarelor au design exclusiv Fibonacci. Atunci când sistemul este pornit, difuzoarele sunt iluminate subtil, lucru ce confirmă şi la nivel vizual calitatea premium a sunetului oferit de sistem.

„EXECUTIVE LOUNGE”.

Cu greu poţi găsi un loc mai bun în care să te relaxezi pe drum decât „Executive Lounge” din BMW Seria 7. Acest pachet oferă pasagerului de pe locul în diagonală faţă de conducătorul auto confort maxim prin numeroasele opţiuni de reglare, funcţia de masaj disponibilă opţional împreună cu Programul Vitality şi suportul pentru picioare, pentru o poziţie deosebit de confortabilă şi odihnitoare. În plus, scaunul pasagerului faţă poate fi deplasat în faţă foarte mult, în mod electric, iar spătarul se rabatează în faţă pentru a crea spaţiu maxim pentru picioare. Masă pliantă şi opţiunea „Divertisment pentru locurile spate” completează perfect opţiunile de confort din partea spate a BMW Seria 7, care devine astfel o oază de relaxare.

 • Scaun „Executive Lounge”

  Scaunul „Executive Lounge” oferă pasagerului care călătoreşte pe locul în diagonală faţă de conducătorul auto un grad ridicat de confort, datorită spaţiului amplu pentru picioare. Scaunul şi unghiul spătarului pot fi reglate individual pentru a crea poziţie confortabilă şi relaxantă. Confortul este sporit cu ajutorul unui suport pentru picioare care se extinde electric pe spătarul scaunului pasagerului faţă.
  Pentru mai mult spaţiu în partea spate a automobilului, scaunul pasagerului faţă poate fi deplasat cu până la 90 mm în faţă şi tetiera poate fi rabatată, iar astfel perspectiva în faţă este neobstrucţionată.

 • Consolă spate „Executive Lounge”

  Consola spate „Executive Lounge” îţi oferă o mulţime de funcţii, pentru cel mai înalt grad de confort posibil pe scaunele din spate ale automobilului. Prin intermediul „BMW Touch Command”, tableta cu afişaj de 7” şi ecran tactil, se pot opera funcţii de confort şi divertisment.
  Pentru pasagerul aşezat pe locul în diagonală faţă de conducătorul auto, consola spate „Executive Lounge” oferă o masă pliabilă care poate fi înclinată pe plan vertical şi extinsă pe plan orizontal, două suporturi integrate pentru pahare, inclusiv un compartiment de depozitare şi un alt compartiment sub cotieră.
  În plus, consola spate „Executive Lounge” include un suport snap-in de încărcare pentru „BMW Touch Command” şi covoraşe exclusive. Atunci când este instalată consola spate „Executive Lounge”, în automobil rămâne spaţiu pentru patru pasageri.

 • Programul Vitality

  Călătoreşti relaxat(ă) şi ajungi la destinaţie în formă şi plin(ă) de energie. Programul Vitality, împreună cu scaunele spate cu funcţie de masaj şi echipamentul opţional „Divertisment pentru locurile spate”, oferă pasagerilor spate numeroase funcţii care le cresc starea fizică de bine.
  Sunt disponibile opt programe diferite de exerciţii fizice pentru a mobiliza muşchii spatelui şi ai umerilor. Antrenamentul interactiv al corpului este afişat pe monitorul inclus în pachetul de divertisment pentru locurile spate, în timp ce senzorii integraţi în scaunele spate oferă feedback pentru a te asigura că exerciţiile sunt efectuate în mod optim.

 • Funcţie de masaj pentru pasagerii din spate

  Pasagerii din spate pot alege între opt funcţii diferite de masaj pe suprafaţa scaunului sau a spătarului, pentru a stimula sau a relaxa grupe specifice de muşchi, ceea ce reduce presiunea pe discurile coloanei vertebrale. Aceste programe de masaj pot fi reglate pe trei niveluri de intensitate.
  Cele opt programe sunt împărţite în categorii de mobilizare, relaxare şi vitalizare. Funcţia de mobilizare masează părţi individuale ale corpului, precum pelvisul sau partea superioară a spatelui, dar şi întregul corp. Coloana vertebrală poate fi de asemenea relaxată cu ajutorul anumitor exerciţii active. Spatele, umerii şi regiunea lombară sunt masate uşor prin funcţia de relaxare. Funcţia de vitalizare conduce la relaxarea şi revigorarea organismului, atât de benefice în timpul călătoriilor lungi. Monitorul inclus în pachetul de divertisment pentru locurile spate afişează un program de antrenament animat (Programul Vitality) care se sincronizează cu elementele ce realizează masajul. Toate programele şi funcţiile sunt controlate prin intermediul „BMW Touch Command” pentru sistemul de divertisment pentru locurile spate.

DESIGN LUMINI AMBIENTALE.

Lumina creează lumi speciale – în natură, în artă, în design şi în BMW Seria 7. Surse diferite de lumină directă şi indirectă conferă interiorului BMW Seria 7 caracterul „lounge” modern. Conceptul de iluminare este completat de plafonul panoramic din sticlă „Sky Lounge”: sursele de lumină naturală se îmbină cu nuanţele luminilor ambientale, pentru a crea o ambianţă de neuitat.

 • Plafon panoramic din sticlă „Sky Lounge”

  Plafonul panoramic din sticlă „Sky Lounge” oferă pasagerilor perspectivă minunată şi creează senzaţia de spaţiu amplu, atât ziua, cât şi noaptea. Interiorul inundat de lumină creează un ambient luxuriant. Parasolarele electrice pentru partea faţă şi spate se pot regla separat, pentru a oferi ambianță plăcută şi protecţie împotriva luminii directe a soarelui.

  Atunci când este întuneric, pachetul de iluminare ambientală alcătuit din peste 15.000 de elemente de iluminare creează un ambient special. Poţi alege între şase opţiuni de culori disponibile pentru luminile ambientale din interior.

  În plus, plafonul oferă o mulţime de opţiuni suplimentare pentru ventilarea interiorului, cu ajutorul funcţiilor de glisare şi de ridicare în partea faţă. Deflectorul de vânt integrat se extinde în mod automat şi protejează pasagerii împotriva curentului, chiar şi atunci când conduci cu plafonul deschis.

 • Iluminare ambientală

  Atunci când afară este întuneric, pachetul de lumini ambientale din interior creează ambient relaxat şi confortabil. Funcţia „Welcome Light Carpet” (trad. „Covor de întâmpinare iluminat”), parte din pachetul de lumini ambientale, iluminează zona de lângă portiere atunci când intri şi ieşi din automobil.
  Alături de funcţia „Welcome Light Carpet” în alb, pachetul include şase surse de lumină reglabilă în alb, albastru, portocaliu, bronz, lila şi verde.
  În plus, opţiunea include: lumini faţă în spaţiul pentru picioare, în torpedo, pe cotiera centrală spate, în compartimentul de depozitare din cotiera spate şi pe spătarele scaunelor faţă; lumini pentru citit în faţă şi în spate; iluminarea hayonului; iluminarea ornamentelor, a oglinzilor exterioare şi a compartimentul pentru carduri; iluminarea spaţiului pentru picioare, precum şi lumini pentru toate portierele atunci când ieşi din automobil.

PACHET „AMBIENT AIR”.

Prin simpla apăsare a unui buton, Pachetul „Ambient Air” învăluie interiorul automobilului într-un parfum discret şi plăcut. Sunt disponibile opt parfumuri din patru teme diferite, toate create special pentru acest automobil. Poţi folosi chiar şi câte două parfumuri în acelaşi timp, cu eliberare alternativă a parfumului în interior. Intensitatea parfumului poate fi reglată pe trei niveluri. Această funcţie poate fi activată prin intermediul Controller-ului iDrive şi al meniului iDrive, sau direct prin intermediul unui buton de pe unitatea de control a aerului condiţionat. Funcţia este afişată pe Control Display.
În timp ce se eliberează parfumul, aerul adus din exterior este filtrat şi purificat. În plus, calitatea aerului este îmbunătăţită în mod semnificativ prin ionizarea oxigenului.
Cele opt parfumuri sunt împărţite în patru categorii: „Blue Suite” cu parfumuri de apă proaspătă, „Green Suite” cu parfumuri de plante proaspete, „Golden Suite” cu parfumuri calde, bogate şi „Authentic Suite” cu parfumuri naturale. Toate parfumurile durează aproximativ şase luni la o utilizare medie şi sunt disponibile în colecţia de Accesorii BMW Originale.

DIVERTISMENT PENTRU LOCURILE SPATE.

Opţiunea „Divertisment pentru locurile spate” garantează divertisment premium pentru locurile din spate ale automobilului.
Opţiunea „Divertisment pentru locurile spate” poate fi operată prin intermediul funcţiei „BMW Touch Command”. Sistemul include două ecrane color de 10” pe partea spate a spătarelor scaunelor faţă, dar şi un player Blu-ray, conexiune HDMI pentru dispozitive mobile, precum şi diferite conexiuni pentru MP3 player-e, console de jocuri, etc. Prin intermediul interfeţei wireless integrate pot fi conectate până la trei seturi de căşti.
Programul Vitality poate fi utilizat şi cu opţiunea „Divertisment pentru locurile spate”, împreună cu scaunele spate cu funcţie de masaj.

„EXECUTIVE DRIVE PRO”.

„Executive Drive Pro” este un sistem de control al suspensiei care îmbină confortul deosebit la condus cu dinamica de condus. Suspensia pneumatică pe ambele punți cu amortizoare variabile creşte semnificativ confortul, iar sistemul „Executive Drive Pro” cu mecanism electromecanic reduce mişcările caroseriei atunci când conduci în viraje sau pe suprafeţe cu denivelări. Sistemul se bazează pe stabilizatori activi în partea faţă şi spate, ce reglează în mod constant suspensia în timpul călătoriei. Împreună cu informaţiile suplimentare de la sistemul de navigaţie, prin analizarea stilului de condus şi a informaţiilor primite prin intermediul camerei video de la Asistentul pentru condus proactiv, confortul la condus este sporit în mod semnificativ.