CARACTER PUTERNIC. ATLETIC ŞI ELEGANT.

Echipamentele BMW Seria 7.

CARACTER PUTERNIC. ATLETIC ŞI ELEGANT.

Echipamentele BMW Seria 7.

Atletism bine conturat sau eleganţă pură – alege între cele două pachete de echipamente disponibile pentru automobilul tău BMW Seria 7: pachetul M Sport şi pachetul Design Pure Excellence. Iar cu echipamentele colecţiei exclusive BMW Individual, acum ai mai multă libertate de creaţie. Creează-ţi propria operă de artă cu ajutorul culorilor şi materialelor din colecţia BMW Individual sau poţi deveni chiar tu designer în cadrul BMW Individual Manufaktur (trad. „Atelierul BMW Individual”). În plus, linia de Accesorii BMW Originale oferă numeroase soluţii pentru transport, comunicare sau pentru personalizarea interiorului şi exteriorului BMW Seria 7.

CARACTER PUTERNIC. ATLETIC ŞI ELEGANT.Echipamentele BMW Seria 7.

Atletism bine conturat sau eleganţă pură – alege între cele două pachete de echipamente disponibile pentru automobilul tău BMW Seria 7: pachetul M Sport şi pachetul Design Pure Excellence. Iar cu echipamentele colecţiei exclusive BMW Individual, acum ai mai multă libertate de creaţie. Creează-ţi propria operă de artă cu ajutorul culorilor şi materialelor din colecţia BMW Individual sau poţi deveni chiar tu designer în cadrul BMW Individual Manufaktur (trad. „Atelierul BMW Individual”). În plus, linia de Accesorii BMW Originale oferă numeroase soluţii pentru transport, comunicare sau pentru personalizarea interiorului şi exteriorului BMW Seria 7.

Read more

PACHET M SPORT.

Pachetul M Sport pune accent pe dinamica excepţională a BMW Seria 7. Aspectul foarte puternic este subliniat de designul sportiv al şorţului faţă la exterior sau prin capitonajul pentru plafon în Alcantara în antracit în interior.

 • Exterior

  Echipamente pachet M Sport pentru exterior:

  • Pachet M Aerodinamic cu spoiler faţă, praguri laterale şi spoiler spate cu difuzor aerodinamic în Dark Shadow metalizat;
  • Lumini de ceaţă cu tehnologie LED;
  • Jante M din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 647 M, cu anvelope mixte sau, ca alternativă, jante M din aliaj uşor de 20” Double-spoke, tip 648 M, cu anvelope mixte;
  • Frâne create special, cu etriere frâne argintii anodizate şi inscripţie „BMW”;
  • Logo „M” pe părţile laterale;
  • Bandă ornamentală cromată şi argintie pentru ţeava de eşapament sau, ca alternativă, de culoare cromată închisă;
  • Sistem de evacuare M Sport care are caracteristici acustice deosebite;
  • Vopsea Negru Carbon metalizată; există şi alte variante de vopsele disponibile;
  • Elemente specifice de design cromate şi argintii sau, ca alternativă, de culoare cromată închisă.

 • Interior
  • Echipamente pachet M Sport pentru interior:
  • Ornamente praguri portiere M, suport M pentru picioare pentru conducătorul auto;
  • Scaune confort din piele Dakota neagră, cu ornamente M; există şi alte variante de tapiţerie disponibile;
  • Volan M îmbrăcat în piele sau, ca alternativă, volan sport îmbrăcat în piele;
  • Pedale specifice M;
  • Transmisie Steptronic Sport;
  • Capitonaj pentru plafon BMW Individual în antracit sau, ca alternativă, în Alcantara de culoare antracit;
  • Ornamente interioare din lemn fin „Fineline” negru, cu efect metalizat lucios; există şi alte variante de ornamente disponibile;
  • Iluminare ambientală în diferite culori;
  • Cheie automobil cu logo „M”.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Pachetul de echipamente Design Pure Excellence pentru exterior şi interior adaugă note strălucitoare de design automobilului tău. Elementele în crom lucios de la exterior şi ornamentele în lemn din interior subliniază caracterul contemporan plin de lux şi creat cu măiestrie al BMW Seria 7.

 • Pachet Design Pure Excellence pentru exterior

  Echipamente pachet Design Pure Excellence pentru exterior:

  • Bară-spoiler faţă cu elemente specifice de design cromate şi geometrie unică a grilajului prizelor de aer;
  • Bare-spoiler cu elemente specifice de design cromate;
  • Bandă ornamentală pentru ţeava de eşapament, cu ornament suplimentar cromat;
   Frâne cu design specific, etriere frână argintii anodizate şi logo „BMW”.
 • Pachet Design Pure Excellence pentru interior

  Echipamente pachet Design Pure Excellence pentru interior:

  • Capitonaj pentru plafon în Alcantara de culoare Alb Ivory, Bej Canberra sau Mocha;
  • Componente din lemn cu conţinut extins: mânere interioare de sprijin pentru plafon cu inserţii din lemn, ornament pe suportul pentru pahare din consola centrală şi ornament pe suporturile pentru centurile de siguranţă din spate;
  • Covoraşe pufoase în partea spate.
    

POSIBILITĂŢI EXCLUSIVE DE LA BMW INDIVIDUAL.

Atunci când creativitatea şi măiestria se întâlnesc, rezultă opere de artă de neuitat. Echipamentele de calitate superioară şi create cu măiestrie din Colecţia BMW Individual creează un automobil BMW Seria 7 de excepţie.
Cei care doresc să se aventureze cu un pas mai departe şi să transforme BMW Seria 7 într-o lucrare de artă inconfundabilă, vor găsi ceea ce caută în cadrul „BMW Individual Manufaktur”.
Pachetul BMW Individual Design Composition este atât o sursă de inspiraţie, cât şi o capodoperă perfectă. Prin opţiunile exclusive pe care le oferă, Colecţia BMW Individual reprezintă un exemplu de eleganţă şi estetică.

 • Pachetul BMW Individual Design Composition

  Pachetul BMW Individual Design Composition oferă opţiuni exclusive de personalizare şi cucereşte încă de la prima vedere, datorită vopselei BMW Individual Maro Almandine metalizat, creată special pentru BMW Seria 7. Prin nuanţa profundă de maro, aceasta subliniază contururile perfecte ale modelului.

  Impresia de eleganţă este desăvârşită în interior prin culoarea Maro Mediterranean pentru ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală în Tartufo. Ornamentele interioare BMW Individual în Negru Piano, împreună cu volanul îmbrăcat în piele cu o aplicaţie decorativă, se îmbină armonios şi creează accente optice deosebite. Aceste detalii exclusive îmbinate cu alte caracteristici suplimentare creează o operă de artă completă şi de neuitat.

  În pachetul BMW Individual Design Composition sunt incluse:
  • Vopsea BMW Individual în Maro Almandine metalizat;
  • Jante BMW Individual din aliaj uşor de 20” în stil V-spoke tip 649 I bicolore;
  • Ornamente BMW Individual din piele „Merino” integrală în Tartufo;
  • Capitonaj pentru plafon BMW Individual în Alcantara în Tartufo;
  • Praguri ale portierelor în aluminiu cu inscripţie „BMW Individual” iluminată;
  • Ornamente interioare BMW Individual în Negru Piano;
  • Volan BMW Individual îmbrăcat în piele şi cu inserţii din lemn fin;
  Pachetul BMW Individual Design Composition pentru BMW Seria 7 este disponibil imediat.

 • Colecţie BMW Individual

  Expresia personalităţii puternice – aceasta este Colecţia BMW Individual, care oferă opţiuni exclusive pentru materiale şi perfecţiune până la cel mai mic detaliu.

  Ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală inspiră atât prin textura sa unică şi moale, cât şi prin detalii: cusăturile cu aspect de ţesătură, cusăturile împletite manual şi cusăturile artistice în culori contrastante. Caracterul exclusiv este creat nu doar prin calitate, ci şi prin suprafeţele extinse îmbrăcate în piele. Sunt disponibile şase variante expresive de culori pentru ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală.

  Finisajul celor trei tipuri de ornamente interioare disponibile, creat pentru a sublinia granulaţia fiecărui material, se îmbină armonios cu tapiţeria.

  Sunt disponibile opt vopsele pentru exterior cu pigmentare exclusivă, care creează jocuri deosebite de lumini şi culori. Astfel, fiecare vopsea exprimă un caracter distinctiv.

  Opţiunile de culori şi materiale din Colecţia BMW Individual sunt completate de echipamente suplimentare, pentru perfecţiune până la cel mai mic detaliu. Unul din exemple îl reprezintă jantele exclusive BMW Individual din aliaj uşor de 20” V-spoke, tip 649 I.

 • BMW Individual Manufaktur

  Un automobil BMW Seria 7 Sedan reprezintă expresia personalităţii tale - o expresie care devină unică prin intermediul Colecţiei BMW Individual. Totuşi, există aspiraţii şi preferinţe care merg chiar mai departe de această linie de echipamente. Şi aici intervine „BMW Individual Manufaktur”, care transformă în realitate aproape orice solicitare a clienţilor - cu stil şi măiestrie - indiferent cât de individuală ar fi aceasta. Singura condiţie este să nu contravină reglementărilor de siguranţă şi valorilor mărcii BMW. În acest fel, automobilul tău BMW Seria 7 devine unic şi se transformă într-o extensie a personalităţii tale.
  Opţiunile disponibile în cadrul „BMW Individual Manufaktur” pentru BMW Seria 7 vor fi disponibile începând cu luna martie 2016.

ACCESORII BMW ORIGINALE.

Accesoriile BMW Originale îţi oferă numeroase produse cu care poţi sublinia caracterul exclusiv al BMW Seria 7 şi prin care poţi adapta funcţionalităţile acestuia conform dorinţelor tale.

 • Transport

  Covoraşul rezistent cu suprafaţă antialunecare se potriveşte perfect în portbagaj, are marginile ridicate pe toate laturile şi protejează portbagajul împotriva murdăriei şi umezelii. Acesta este creat în negru, cu inscripţia cromată „7” integrată şi include o buclă utilă pentru îndepărtarea uşoară.
  Sistemul de prindere este ataşat între montanţii tetierelor scaunelor faţă şi oferă bază sigură pentru toate componentele sistemului Călătorii şi confort modular. Umeraşul pentru haine, masa pliabilă, cârligele universale ori suportul pentru iPad-ul Apple™ şi tableta Samsung Galaxy pot fi uşor fixate datorită sistemului de cuplare plug-in.
  Cadrul pentru plafon poate fi combinat cu toate cadrele BMW şi portbagajele pentru plafon. Se fixează foarte uşor şi respectă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă, datorită construcţiei solide şi sistemului de închidere pentru protecţie antifurt.
  Portbagajul modern pentru plafon în negru şi antracit, cu capacitate de 460 de litri, este compatibil cu toate sistemele BMW de cadre pentru plafon. Portbagajul poate fi deschis pe ambele laturi şi este prevăzut cu închidere centralizată triplă pe fiecare latură, astfel că este uşor de încărcat şi este protejat împotriva furtului.
  Suportul pentru biciclete este uşor dar stabil şi poate transporta sarcini de până la 60 kg. Acesta se manevrează extrem de uşor şi poate fi utilizat pentru transportul a două biciclete sau e-bikes (pentru trei biciclete necesită extensie). Iar datorită funcţiei de înclinare poţi accesa portbagajul oricând doreşti.

 • Comunicare şi confort în călătorii

  Fie că este utilizată pentru a oferi puţină căldură în plus sau ca un companion de călătorie confortabil, pătura elegantă pentru călătorii în bej şi maro închis subliniază confortul călătoriilor de lux în acest automobil. Aceasta este realizată din lână superfină („Merino”), este ţesută în tehnica jacquard şi are calitate premium 100%.
  Husa cheii cu dimensiuni perfecte este realizată din piele de calitate superioară „Nappa” în negru. Aceasta protejează cheia BMW cu afişaj împotriva murdăriei şi a zgârieturilor.

 • Interior şi exterior

  Jantele din aliaj uşor de 21” de calitate premium sunt în Negru Liquid. Este disponibil setul complet de roţi TPMS cu anvelope mixte runflat, cu jante de 8,5 J x 21” cu anvelope 245/35 R21 96Y XL RCS (faţă) şi jante de 10 J x 21” cu anvelope 275/30 R21 98Y XL RCS (spate).

  Jantele din aliaj uşor de 21” de calitate premium sunt în Gri Orbit bicolor şi sunt lucioase. Este disponibil setul complet de roţi TPMS cu anvelope mixte runflat, cu jante de 8,5 J x 21” cu anvelope 245/35 R21 96Y XL RCS (faţă) şi jante de 10 J x 21” cu anvelope 275/30 R21 98Y XL RCS (spate).

  Jantele BMW M Performance din aliaj uşor de 21” de calitate premium sunt forjate în negru strălucitor bicolor şi sunt lucioase. Este disponibil setul complet de roţi TPMS cu anvelope mixte runflat, cu jante de 8,5 J x 21” cu anvelope 245/35 R21 96Y XL RCS (faţă) şi jante de 10 J x 21” cu anvelope 275/30 R21 98Y XL RCS (spate).

  Covoraşele pentru orice anotimp sunt rezistente, se potrivesc perfect în automobil, au marginea ridicată şi design elegant. Acestea protejează spaţiul pentru picioare din partea faţă împotriva murdăriei şi împiedică umezeala să ajungă la picioarele tale. Sunt în Bej Canberra şi au o inserţie cromată în forma cifrei „7”, care subliniază calitatea premium a automobilului.