ESTETICĂ. PENTRU CEI CU VIZIUNE.

Designul BMW Seria 7.

ESTETICĂ. PENTRU CEI CU VIZIUNE.

Designul BMW Seria 7.

„Noul BMW Seria 7 reprezintă perspectiva noastră asupra conceptului de lux contemporan. Considerăm că inovaţia tehnologică şi calitatea premium a tuturor elementelor individuale sunt calităţi la fel de importante ca şi limbajul suav pe care îl grăiesc suprafeţele din interior sau ambianţa plăcută creată aici. În timpul procesului de design, am cochetat cu ideea de «Poezie tehnologică» - adică, realizarea unei armonii depline între utilizarea tehnologiilor progresiste şi transpunerea acestora în design.”

Karim Habid, Şef al departamentului de Design BMW

ESTETICĂ. PENTRU CEI CU VIZIUNE.Designul BMW Seria 7.

„Noul BMW Seria 7 reprezintă perspectiva noastră asupra conceptului de lux contemporan. Considerăm că inovaţia tehnologică şi calitatea premium a tuturor elementelor individuale sunt calităţi la fel de importante ca şi limbajul suav pe care îl grăiesc suprafeţele din interior sau ambianţa plăcută creată aici. În timpul procesului de design, am cochetat cu ideea de «Poezie tehnologică» - adică, realizarea unei armonii depline între utilizarea tehnologiilor progresiste şi transpunerea acestora în design.”

Karim Habid, Şef al departamentului de Design BMW

Read more

DESIGN EXTERIOR.

Proporţii dinamice, linii de design precise şi suprafeţe modelate perfect: BMW Seria 7 reprezintă designul caracteristic BMW în cea mai elegantă formă. Fie că este vorba despre caracterul impunător al părţii frontale, de partea laterală extinsă ori de partea spate puternică, BMW Seria 7 inspiră naturaleţe şi autoritate, din orice unghi l-ai privi.

 • Parte frontală care îţi inspiră încredere

  În partea frontală, grila radiatorului amplă şi verticală se evidenţiază prin cadrul lat, ce oferă BMW Seria 7 caracter dinamic. Priza de aer poziţionată sub grila radiatorului pare a fi formată din trei elemente, se extinde de-a lungul întregului şorţ faţă şi asigură astfel aspect impunător şi distinctiv. Tuburile din interiorul farurilor LED adaptive disponibile opţional au tehnologie LED în echiparea standard şi formează un tot unitar cu grila radiatorului, printr-o bandă orizontală care le uneşte la nivel vizual.
  Farurile BMW cu laser („BMW Laserlight”) reprezintă o tehnologie de iluminare foarte eficientă, prin care şoseaua este iluminată perfect. Farurile sunt uşor de recunoscut prin barele orizontale în albastru din centrul tuburilor de lumină.

 • Parte laterală elegantă

  Din perspectivă laterală, linia plafonului care coboară uşor conturează o siluetă deosebit de elegantă. Ramele cromate ale geamurilor se îmbină perfect cu elementul caracteristic „Hofmeister kink”. Linia de design dublă, cu mânere integrate ale portierelor, se extinde din partea faţă până în partea spate. Zona îngustă creată între aceste două dungi pare a fi iluminată sub incidenţa jocului de lumini şi umbre şi subliniază atât lungimea, cât şi înălţimea BMW Seria 7. Caracteristici precum aspectul echilibrat al acestui sedan şi centrul de greutate ce pare coborât sunt completate de ornamentul cromat care începe la prizele de aer „Air Breather” şi se continuă de-a lungul întregii părţi laterale a automobilului.

 • Parte spate puternică

  Elementele de design aliniate pe plan orizontal din partea spate subliniază lăţimea şi postura impunătoare a BMW Seria 7. O bară cromată orizontală se extinde pe întreaga lăţime a automobilului şi creează o legătură la nivel optic între lumini. Pentru prima dată, forma de L a luminilor se continuă şi în geometria sticlei, pentru a crea aspect premium pentru stopuri. Ornamentele ţevii de eşapament sunt încadrate de o linie cromată deosebită, iar în combinaţie cu ecartamentul lat şi carcasele conturate ale roţilor, aceste detalii de design coboară vizual centrul de greutate şi oferă BMW Seria 7 aspect distinctiv, chiar şi atunci când îl priveşti din spate.

GRILĂ RADIATOR CU DIRECŢIONARE ACTIVĂ A FLUXULUI DE AER.

Un detaliu de design distinctiv regăsit pe partea frontală a BMW Seria 7 este grila radiatorului cu direcţionare activă a fluxului de aer. Prizele de aer cu bare cromate reglează de asemenea fluxul de aer în mod activ. Atunci când motorul are nevoie de mai mult aer pentru răcire, prizele de aer se deschid. Când sunt închise, acestea îmbunătăţesc aerodinamica şi asigură aspect deosebit datorită barelor verticale cromate.

DESIGN INTERIOR.

Oriunde te-ai aşeza în BMW Seria 7 resimţi ambientul modern şi starea de bine asigurate de luxul din interior. Conducătorul auto şi pasagerii se bucură de materiale îmbinate cu măiestrie, lumină, forme, culori şi tehnologii inovatoare – toate menite să îi încânte pe cei cu viziuni progresiste.

Stare de bine şi confort.

Noua eră a confortului la condus în BMW Seria 7.

 • Pentru pasagerii spate

  În partea spate, totul este orientat spre crearea unei ambianţe de lux în timpul călătoriei. Pasagerii beneficiază de spaţiu şi confort, precum şi de numeroase opţiuni exclusive de divertisment. Tableta „BMW Touch Command” detaşabilă oferă funcţii de control pentru opţiunile de confort şi divertisment din automobil.
  Cu echipamentul „Executive Lounge”, pasagerul de pe locul în diagonală faţă de conducătorul auto se bucură de călătorie într-o poziţie deosebit de relaxantă. Masa integrată în consola centrală este acoperită cu piele Nappa în negru şi oferă aspect şi senzaţie premium. În plus, plafonul panoramic din sticlă „Sky Lounge” al versiunii lungi creează senzaţia de spaţiu amplu inundat de lumină. Interiorul poate fi iluminat în culorile luminilor ambientale, dacă optezi pentru acest echipament special. Acesta este ambientul ideal în care să te bucuri de calitatea de studio a sunetului, oferită de sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond cu putere de 1.400 de waţi.

 • Pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă

  Panoul de instrumente orientat spre conducătorul auto al BMW Seria 7 este locul de întâlnire al inovaţiilor tehnologice. BMW este primul producător care oferă funcţia „Gesture Control”. Aceasta îţi permite să activezi funcţii esenţiale prin mişcarea mâinii. Sisteme la fel de inteligente sunt sistemul de comandă vocală, Controller-ul iDrive Touch sau, ca alternativă, Touch Display-ul, care împreună cu sistemul de navigaţie Professional pot fi operate direct prin intermediul ecranului LCD color de 10,25”.
  În funcţie de modul de condus selectat, imaginile afişate pe panoul de bord din spatele volanului îmbrăcat în piele sunt asociate cu diferite simboluri grafice. Tastele multifuncţionale au formă tridimensională pentru a oferi senzaţie plăcută la atingere şi sunt încastrate într-o suprafaţă cromată lucioasă. Arhitectura elegantă cu suprafeţe orizontale atrage privirile şi surprinde prin accentele vizuale create de lumina ambientală.

RAFINAMENT.

BMW Seria 7 reprezintă măiestria, precizia şi calitatea premium. O dovadă a acestui lucru sunt oglinzile cu design optimizat aerodinamic, care par o prelungire fluidă a geamurilor. Sentimentul transmis este cel de modernitate şi eleganţă, în timp ce dinamica este sporită. Printre detaliile autentice şi elegante se numără grila radiatorului cu lamele verticale cromate, care direcţionează fluxul de aer în mod activ, jantele cu aspect puternic, precum şi elementul caracteristic „Hofmeister kink” perfect integrat.


În interior se îmbină armonios elemente de design de calitate premium precum detalii cromate, finisaje din lemn fin de plop granulat în gri şi scaune cu tapiţerie din piele exclusivă Nappa în Alb Ivory. Şi panoul de instrumente este un exemplu al măiestriei deosebite prin care a fost creat interiorul: acesta are detalii care au fost îmbinate în mod individual în timpul procesului de producţie, pentru a se crea un interior cu design unitar.


Colecţia BMW Individual oferă variante exclusive de culori şi materiale, precum şi diverse opţiuni suplimentare pentru personalizarea BMW Seria 7. Acestea includ tapiţeria din piele „Merino” integrală de la BMW Individual în Maro Tartufo Mediterranean cu detalii create cu măiestrie, precum cusăturile cu aspect de ţesătură, cusăturile realizate manual şi cusăturile în culori contrastante.

 • Pachet M Driver.

  Pachetul M Driver creşte viteza maximă de la 250 km/h la 305 km/h. Acesta poate fi comandat direct pentru automobilele noi, sau poate fi adăugat ulterior. Toate celelalte caracteristici tehnice rămân neschimbate după instalarea pachetului M Driver. Pachetul include un voucher pentru cursul BMW M Intensive Training, parte a programului BMW Driving Experience. În cazul în care pachetul M Driver este achiziţionat de mai multe ori, cursul iniţial al programului BMW Driving Experience poate fi schimbat cu un alt curs, la un cost suplimentar.

BMW SERIA 7 – „DRIVING LUXURY”. SCULPTURĂ DE PORŢELAN CREATĂ DE KPM PENTRU BMW.

Eleganţă clasică, proporţii dinamice şi aspect deosebit: designul BMW Seria 7 stabileşte standarde noi. Acesta oferă putere şi în acelaşi timp contururile sale exprimă exclusivitate şi lux.

Limbajul emoţionant al designului său a inspirat BMW şi KPM („Königliche Porzellan-Manufaktur Berlin”) să participe la un proiect comun: sculptura de porţelan creată de KPM pentru BMW. Sculptura lucrată manual cu cea mai mare atenţie la detalii creează o legătură unică între eleganţa exclusivă a BMW Seria 7 şi măiestria cu care este realizată fiecare piesă la fabrica tradiţională de porţelanuri din Berlin. Sculptura evidenţiază elementele esenţiale de design ale automobilului în manieră artistică şi reprezintă silueta impresionantă a acestui model alături de un piedestal monolit de porţelan. Acesta din urmă este „glazurat” cu minuţiozitate, iar textura suprafeţei aminteşte de modelul BMW Seria 7 utilizat în comunicaţii. Automobilul la scară 1:18 este creat din porţelan alb „biscuit”, care se aseamănă cu marmura pariană prin faptul că reflectă foarte puţin lumina.

Sculptura de porţelan creată de KPM pentru BMW este disponibilă în ediţie limitată de 500 de exemplare, la nivel mondial. Fiecare produs este numerotat cu grijă şi poate fi personalizat cu inscripţie caligrafică de platină, dacă se doreşte. Este un produs unic pentru toţi cei care apreciază obiectele de artă speciale, excepţionale.

Începând cu 15 iulie 2016 poţi comanda sculptura (dimensiuni 30 x 17 cm) la partenerul tău BMW.

Începând cu 1 septembrie 2016, sculptura va fi disponibilă şi în galeriile de vânzare ale KPM şi la anumiţi parteneri de vânzări retail specializaţi în distribuirea de produse KPM.

Sculptură de porţelan creată de KPM pentru BMW.

Află mai multe despre acest proiect exclusivist.

Ediţie specială „Montblanc pentru BMW”.

Materiale special alese, design ingenios şi funcţii deosebite - luxul contemporan are mai multe faţete. Ediţia specială „Montblanc pentru BMW” sărbătoreşte pasiunea pe care ambele branduri o au pentru calitate excepţională şi măiestrie desăvârşită. Astfel, Montblanc a creat o colecţie de accesorii exclusive pentru BMW Seria 7.
Obiectele din piele şi ustensilele de scris sunt partenerii perfecţi - atât în viaţa de zi cu zi, cât şi în călătoriile lungi. Toate elementele sunt imprimate rafinat, în stilul caracteristic BMW Seria 7 şi poartă semnătura „Montblanc pentru BMW”. Seria limitată face parte din Colecţia BMW Lifestyle şi va fi disponibilă la dealerii autorizaţi BMW şi în reprezentanţele Montblanc de la nivel mondial începând cu primăvara anului 2016.