BMW M760Li

Noul BMW M760Li xDrive: 610 CP, 448 kW.*

BMW M Performance

BMW M760Li

Noul BMW M760Li xDrive: 610 CP, 448 kW.*

BMW M760LiNoul BMW M760Li xDrive: 610 CP, 448 kW.*

BMW M GmbH prezintă în premieră gama de modele M Performance bazată pe BMW Seria 7 Sedan: automobilele BMW M760Li xDrive şi BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence. Cele două modele de top ale seriei au motor M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 12 cilindri. În timp ce modelul BMW M760Li xDrive subliniază aspectul sportiv al automobilului, Model V12 Excellence evidenţiază latura luxoasă a acestuia. Ambele modele au echipamente elegante pentru exterior şi pentru interior, disponibile în cadrul portofoliului BMW Individual. Rezultatul: două modele care te inspiră prin dinamism pur şi lux remarcabil.

 

Cifre pentru BMW M760Li xDrive:
Consum mixt de combustibil: 12,8 l/100 km*
Emisii medii de CO₂: 294 g/km*

 

Cifre pentru BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence:
Consum mixt de combustibil: 12,6 l/100 km*
Emisii medii de CO₂: 294 g/km*

 

* Aceste cifre sunt valori preliminare şi nu au fost confirmate încă.

Read more
Design

DESIGNUL M PERFORMANCE AL BMW M760Li xDRIVE.

Echipamentele exclusive ale pachetului M Sport completează aspectul stilat al BMW M760Li xDrive cu elemente sportive. În plus, acesta are caracteristici de design M Performance exclusive. Optimizările realizate la nivel tehnic şi vizual demonstrează expertiza BMW M GmbH şi au ca obiectiv dinamică maximă, coeficient scăzut de rezistenţă a aerului şi cel mai înalt grad de confort la condus. Prezenţa impunătoare a acestor modele sedan de lux este accentuată de caracteristicile de condus sportive, care inspiră conducătorii auto pasionaţi de automobile sport.

COMPONENTELE EXCLUSIVE ALE BMW M760Li xDRIVE.

accent colour

Elemente de design în culoare de accent.

Partea frontală cu guri de aerisire mari are elemente M Performance exclusive. Rama şi partea frontală a grilei radiatorului, precum şi paletele de aer, au finisaje în Gri Cerium.
Read more
M Double-spoke

Jante M de 20” Double-spoke, tip 760 M.

Jantele din aliaj uşor de 19” în Gri Cerium mat cu finisaje lucioase lucrează împreună cu sistemul M Sport de frânare cu etriere de frâne în albastru, pentru a asigura acceleraţie şi frânare optimă şi aderenţă maximă pe carosabil.
Read more
insignia

Emblemă M Performance elegantă.

În părţile laterale, logo-urile „M” şi „V12”, capacele oglinzilor, prizele de aer „Air Breather” şi elementele decorative de pe portiere şi de pe mânerele portierelor sunt în Gri Cerium.
Read more
M Sport exhaust system

Sistem de evacuare M Sport impresionant.

Detaliile de pe ţevile duble de eşapament şi de pe elementul separator au finisaje în Gri Cerium, iar sistemul de evacuare M Sport al M760Li xDrive a fost optimizat pentru a produce sunet sportiv caracteristic.
Read more
Rear view

Parte spate inconfundabilă.

În exclusivitate pentru M Performance: banda ornamentală pentru ţeava de eşapament şi inscripţionarea denumirii modelului în Gri Cerium. Spoilerul M din partea spate, disponibil opţional, subliniază aspectul sportiv al modelului.
Read more
Door sill finishers

Praguri portiere individuale.

Ornamentele iluminate ale pragurilor portierelor cu emblemă „V12” oferă un indiciu conducătorului auto şi pasagerilor asupra experienţei impresionante de condus care îi aşteaptă în acest automobil.
Read more

BMW M760Li xDRIVE MODEL V12 EXCELLENCE.

O varianta exclusivă o reprezintă BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence, disponibilă opţional. La acest model, accentul este pus pe confortul suprem, eleganţa absolută şi aspectul unic.

 • Pachet Design Pure Excellence pentru exterior

  La acest model, aspectul vizual special este oferit de pachetul Design Pure Excellence pentru exterior. Printre componentele acestui pachet se numără şi frânele cu etriere argintii şi inscripţie „BMW”. În partea frontală, modelul BMW M760Li xDrive V12 Excellence are bandă ornamentală cromată pentru rama prizelor de aer. Barele grilei radiatorului au finisaje argintii, parte frontală placată cu crom şi ramă decorativă. Ramele geamurilor, prizele de aer „Air Breather” cu bandă decorativă pentru portiere şi emblema „V12” de pe montantul C sunt în crom deschis. În partea spate, deasupra benzii ornamentale placate cu crom, se află emblema „xDrive” pe partea stângă a capacului portbagajului şi emblema „V12” în locul inscripţiei cu denumirea modelului.

 • Pachet Design Pure Excellence pentru interior

  În interior, acest model beneficiază de pachetul Design Pure Excellence pentru interior. Drept urmare, este echipat cu capitonaj pentru plafon în Alcantara şi praguri portiere în aluminiu cu inscripţionarea denumirii modelului „V12” iluminată. Ornamentele din lemn fin de pe suportul centurilor de siguranţă, de pe cotiere şi de pe mânerele pentru plafon din partea spate, precum şi volanul BMW îmbrăcat în piele cu inserţii din lemn oferă automobilului şi mai multă eleganţă. Atunci când porneşti motorul, emblema „V12” este afişată în centrul panoului de instrumente şi marchează începerea unei noi călătorii luxoase, care cu siguranţă va fi de neuitat.

MOTOR M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO PE BENZINĂ CU 12 CILINDRI ÎN V.

Acest motor stabileşte standarde noi în segmentul de automobile din care face parte. Motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 12 cilindri îmbină puterea incredibilă cu forţa de tracţiune impresionantă, chiar şi la turaţii mari ale motorului. Acesta oferă cuplu maxim de 800* Nm de la doar 1.500* rpm. Motorul de 6.6 litri asigură putere maximă de 448* kW (610* CP) între 5.250* şi 6.000* rpm. Automobilele BMW Seria 7 Sedan cu motor cu 12 cilindri accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,7* secunde.

 

* Aceste cifre sunt valori preliminare şi nu au fost confirmate încă.

 • Sistem de evacuare modificat

  Sistemul de evacuare M sport a fost optimizat şi dispune de sistem inteligent de control al evacuării. Astfel, sunetul exclusiv al motorului cu 12 cilindri variază între stil elegant şi discret şi sunet emoţionant, iar în acelaşi timp accentuează caracterul dinamic al BMW M760Li xDrive.

  Sistemul de evacuare al BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence este orientat spre confort şi creează sunet discret şi elegant. Detaliile de pe ţevile de eşapament placate cu crom sunt încadrate de o bandă ornamentală cromată suplimentară pe spoilerul spate, care se asortează perfect.

DINAMICA DE CONDUS M PERFORMANCE.

BMW M760Li xDrive are sistem Executive Drive Pro de reglare activă a şasiului cu două suspensii pneumatice, sistem DDC – Dynamic Damper Control (trad. Control dinamic al amortizoarelor), precum şi direcţie integrală adaptivă şi sistem inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive. Aceste sisteme asigură dinamică de condus remarcabilă şi cel mai înalt grad de confort, datorită reglajelor specifice M Performance.

 • Mai multă agilitate: direcţia integrală adaptivă

  Direcţia integrală adaptivă optimizează dinamica de condus prin reglarea unghiului de direcţie al roţilor din faţă şi din spate, pentru a se potrivi cu viteza curentă de rulare, iar astfel manevrabilitatea automobilului şi stabilitatea direcţională sunt îmbunătăţite. De asemenea, oferă agilitate maximă la acceleraţia în viraje şi în momentul schimbării benzii de circulaţie. Parametrii diferiţi ai dispozitivelor electronice de reglare a direcţiei lucrează direct cu sistemul Driving Experience Control. Aceştia se activează prin alegerea modului de condus adecvat şi sunt reglaţi special pentru a corespunde caracterului dinamic al BMW M760Li xDrive.

 • Mai multă tracţiune: sistemul BMW xDrive de tracţiune integrală

  BMW M760Li xDrive dispune de sistem de tracţiune integrală BMW xDrive în echiparea standard. Sistemul inteligent distribuie cuplul între roţile din faţă şi din spate cu variabilitate de 100%. Mai multă dinamică, agilitate sporită şi tracţiune vizibil îmbunătăţită – acestea sunt elementele care au efect pozitiv asupra plăcerii de a conduce în mod sportiv. Pentru ca BMW M760Li xDrive să îndeplinească cerinţele speciale impuse de modelele BMW M Performance, sistemul creat pune accent mai mare pe roţile din spate şi, prin urmare, pe creşterea preciziei şi a dinamicii.

ÎN ACŢIUNE.

Modelele M Performance BMW M760Li xDrive şi BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence.

Read more

MAI MULT CONFORT. EXECUTIVE DRIVE PRO.

Sistemul de reglare activă a şasiului lucrează împreună cu suspensia pneumatică pe ambele punţi şi cu sistemul DDC – Dynamic Damping Control (trad. Control dinamic al amortizoarelor), pentru a asigura cel mai înalt grad de confort. Sistemul de stabilizare a ruliului „Dynamic Drive” a fost optimizat. La acest model M Performance Sedan, suspensia şi amortizoarele au fost optimizate şi vibraţiile au fost reduse, pentru a oferi experinţă de condus sportivă, dar şi elegantă. Înclinările laterale ale caroseriei cauzate de schimbări bruşte ale direcţiei nu mai reprezintă o problemă – automobilul este stabilizat imediat. Pe drum drept, stabilizatorii reglabili asigură sistemului de suspensie libertate mai mare de mişcare, care de asemenea contribuie la creşterea confortului în timpul călătoriilor. Sistemul a fost special optimizat pentru a corespunde caracterului dinamic al BMW M760Li xDrive.

DESCOPERĂ CLASA DE LUX BMW.

   

Steptronic

MAI SPORTIVĂ: TRANSMISIA STEPTRONIC SPORT CU 8 TREPTE.

La motoarele V12, transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte este responsabilă pentru transferul de putere. Reglajele specifice M Performance ale programelor de schimbare a treptelor de viteză sunt adaptate special pentru performanţa motorului, care oferă putere mai mare de 610 CP. Padelele de schimbare a treptelor de viteză de pe volan permit schimbarea vitezelor în mod sportiv. Transmisia dispune şi de funcţie „Launch Control”, care asigură acceleraţie optimă pentru conducătorii auto pasionaţi de condusul dinamic, pe orice suprafaţă de drum. Construcţia compactă, greutatea redusă şi interacţiunea optimă cu funcţia Start Stop motor automată sunt elemente esenţiale pentru consum de combustibil şi emisii de noxe mici.

FAMILIA DE AUTOMOBILE M PERFORMANCE.

Design sofisticat, tracţiune optimă, dinamică de condus maximă: caracteristicile esenţiale ale automobilelor M Performance. Modelele sunt disponibile în exclusivitate de la BMW M GmbH şi îmbină cele mai bune caracteristici ale seriei din care fac parte cu genele dinamice specifice BMW M, iar astfel creează propria clasă de automobile.

Şi mai multă plăcere de a conduce.

Descoperă toate modelele din gama de automobile M Performance.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

  Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.