BMW SERIA 7.

Driving Luxury.

BMW SERIA 7.

Driving Luxury.

BMW SERIA 7.Driving Luxury.

Putere maximă în kW (CP), la 1/min.

195 (265)/ 4.000

Emisii de CO2, în g/km

119–129

Consum mixt de combustibil, în l/100km

4,5-4,9

Viteza maximă, în km/h

250

BMW Group are o tradiţie îndelungată în modelarea viitorului industriei automoto. Credem cu tărie că cel mai eficient mod de a prezice viitorul este pur şi simplu de a-l crea. Prin BMW Seria 7, am lansat azi conceptul de lux al viitorului - prin inovaţii revoluţionare, caracteristici premium de confort şi design contemporan, precum şi prin măsuri de dinamică ce impresionează prin cifrele de eficienţă obţinute.

CELE MAI PUTERNICE DIN SEGMENTUL LOR. DE LA 448 KW (610 CP) LA 49 G CO2/KM.*

DESCOPERĂ BMW SERIA 7.

Design.

„Noul BMW Seria 7 reprezintă perspectiva noastră asupra conceptului de lux contemporan. Considerăm că inovaţia tehnologică şi calitatea premium a tuturor elementelor individuale sunt calităţi la fel de importante ca şi limbajul suav pe care îl grăiesc suprafeţele din interior sau ambianţa plăcută creată aici. În timpul procesului de design, am cochetat cu ideea de «Poezie tehnologică» - adică, realizarea unei armonii depline între utilizarea tehnologiilor progresiste şi transpunerea acestora în design.” Karim Habid, Şef al departamentului de Design BMW
Read more

Funcţionalitate inovatoare.

Scopul principal al inginerilor BMW este crearea de inovaţii. În acest sens, funcţiile din BMW Seria 7 precum „BMW Gesture Control”, farurile BMW cu laser sau funcţia de Parcare de la distanţă („Remote Control Parking”) stabilesc standarde noi, progresiste. Mai mult, prin intermediul „BMW Touch Command”, am integrat pentru prima dată într-un automobil BMW o tabletă pentru controlul funcţiilor esenţiale.
Read more

Stare de bine şi confort.

BMW Seria 7 creşte plăcerea de a conduce caracteristică BMW şi în acelaşi timp aduce numeroase beneficii şi pentru pasageri, nu doar pentru conducătorul auto. Pasagerii care ocupă locurile luxoase din spate beneficiază de spaţiu amplu. În timp ce tehnologia de şasiu activ disponibilă împreună cu echipamentul opţional „Executive Drive Pro” îţi oferă experienţe de condus confortabile şi foarte dinamice în orice situaţie, luminile ambientale şi funcţiile inovatoare pentru confort şi divertisment îţi asigură multă relaxare atunci când călătoreşti.
Read more

BMW EfficientDynamics.

Conceptul de construcţia uşoară inovatoare, motoarele cu tehnologie modernă sau managementul inteligent al energiei sunt cele mai bune exemple ale inovaţiilor create de inginerii BMW EfficientDynamics. În BMW Seria 7, aceste tehnologii se îmbină pentru a crea perfecţiunea. Rezultatul este confort la condus, dinamică şi eficienţă.
Read more