UN ARTIST COMPLET.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 6 Gran Coupé.

Te poţi bucura, desigur, şi de excursii scurte în BMW Seria 6 Gran Coupé, datorită suspensiei perfect adaptate şi tehnologiilor transmisiei, care garantează că ţinuta de drum este deosebită şi plăcută în orice moment - chiar şi în timpul condusului rapid şi sportiv. Şi chiar simţi acest lucru: BMW Seria 6 Gran Coupé are un stil autentic, propriu.

UN ARTIST COMPLET.Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 6 Gran Coupé.

Te poţi bucura, desigur, şi de excursii scurte în BMW Seria 6 Gran Coupé, datorită suspensiei perfect adaptate şi tehnologiilor transmisiei, care garantează că ţinuta de drum este deosebită şi plăcută în orice moment - chiar şi în timpul condusului rapid şi sportiv. Şi chiar simţi acest lucru: BMW Seria 6 Gran Coupé are un stil autentic, propriu.

Citeşte în continuare

  BMW EFFICIENTDYNAMICS.

  Fie că este vorba de performanţă maximă sau de consum minim de combustibil – la BMW, accentul este pus întotdeauna pe oferirea plăcerii de a conduce. BMW EfficientDynamics este strategia elaborată de BMW pentru a obţine consum de combustibil şi emisii de noxe mici, în timp ce se creşte dinamica şi plăcerea de a conduce. Este un pachet cuprinzător de tehnologii care include trenul de rulare, managementul energiei şi conceptul de automobil BMW EfficientLightweight – toate acestea în echiparea standard a fiecărui automobil BMW.

  Noua generaţie de motoare BMW TwinPower Turbo pe benzină şi diesel este responsabilă pentru îmbunătăţirea performanţei şi pentru consumul mic de combustibil al automobilelor BMW. Aerodinamica optimizată contribuie de asemenea la creşterea eficienţei.

  SISTEM SPORT DE EVACUARE.

  Sunetul puternic al sistemului sport de evacuare completează perfect alura atletică a automobilului. Sunetul poate fi modificat prin intermediul mecanismului integrat cu supapă de evacuare, care este controlat de sistemul Driving Experience Control. Modurile de condus dinamice SPORT şi SPORT+ au un sunet palpitant, care iese în evidenţă, în timp ce modurile orientate spre confort sunt însoţite de acustică mai discretă a motorului, care se potriveşte mai bine călătoriilor lungi şi experienţei condusului luxos.

  TRANSMISIE STEPTRONIC SPORT CU 8 TREPTE.

  Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte se adaptează stilului individual de condus. Aceasta este ideală atât pentru viteze de croazieră, cât şi pentru un stil de condus dinamic. Pe lângă selecţia automată a treptelor de viteză, ai desigur posibilitatea de a schimba treptele de viteză şi manual. Treapta de viteză poate fi schimbată prin intermediul schimbătorului de viteze cu design dinamic sau prin intermediul padelelelor de schimbare a treptelor de pe volan.
  În modul Sport, schimbarea treptelor este configurată pentru performanţă maximă. Datorită gradaţiilor fine dintre cele 8 trepte de viteză, motorul este menţinut mereu la nivelul de performanţă la care îşi poate folosi puterea în mod eficient. Aceste caracteristici îmbunătăţesc şi răspunsul acceleraţiei – în situaţii precum depăşirea unui alt automobil.
  La viteze mai mari, turaţiile motorului scad datorită treptei a opta de viteze, iar astfel rezultatul este consum de combustibil mic şi mai puţin zgomot produs de motor. Acest lucru este valabil şi atunci când intră în acţiune ambreiajul convertor nou creat. Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă eficienţă maximă şi schimbări foarte line ale treptelor de viteză.

  • Funcţie „Launch Control”

  DINAMICĂ DE CONDUS.

  Senzaţie de control total – datorită îmbinării perfecte dintre suspensie, direcţia precisă şi tehnologiile de ultimă generaţie. BMW Seria 6 Gran Coupé abordează chiar şi cele mai şerpuitoare drumuri cu uşurinţă impresionantă. Cu sistemul Driving Experience Control poţi alege între un contact direct, sportiv cu şoseaua şi condus confortabil şi relaxat.

  • Şasiu
  • Direcţie activă integrală
  • Driving Experience Control inclusiv Modul ECO PRO

  BMW xDrive.

  Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive se adaptează perfect chiar şi celor mai dificile suprafeţe de rulare şi asigură tracţiune excepţională în orice moment. Cu xDrive şi Controlul dinamic al stabilităţii (DSC – Dynamic Stability Control), automobilul tău BMW rămâne sigur şi stabil. Sistemul xDrive este controlat prin intermediul senzorului DSC şi distribuie puterea în mod flexibil între cele două punţi, pentru a preveni subvirarea sau supravirarea pe carosabil –asigurând aderenţă maximă. Mai mult de atât, asigură acceleraţie rapidă şi sigură chiar şi pe porţiuni alunecoase ori abrupte. În situaţii critice de condus, sistemul DSC nu trebuie să intervină prea mult. BMW xDrive îmbină toate avantajele unui sistem de tracţiune integrală – tracţiune, stabilitate direcţională şi siguranţă la condus – cu agilitatea caracteristică BMW.

  MANAGEMENT INTELIGENT AL ENERGIEI.

  Managementul inteligent al energiei BMW Seria 6 Gran Coupé are în echiparea standard o serie de tehnologii BMW EfficientDynamics, precum modul ECO PRO, funcţia Start Stop motor automată şi Recuperarea energiei la frânare – toate acestea se îmbină pentru a garanta mobilitate sustenabilă şi eficienţă maximă.

  • Modul ECO PRO
  • Funcţie Start Stop motor automată
  • Recuperarea energiei la frânare