PRIMA IMPRESIE: ESTE ATLETIC. A DOUA IMPRESIE: ESTE PERFECT.

Confortul în BMW Seria 6 Coupé.

PRIMA IMPRESIE: ESTE ATLETIC. A DOUA IMPRESIE: ESTE PERFECT.

Confortul în BMW Seria 6 Coupé.

PRIMA IMPRESIE: ESTE ATLETIC. A DOUA IMPRESIE: ESTE PERFECT.Confortul în BMW Seria 6 Coupé.

Este suficient să pui o mână pe volan şi să arunci o privire scurtă la panoul de instrumente pentru a-ţi da seama imediat de scopul pentru care a fost creat BMW Seria 6 Coupé: sportivitate maximă într-un ambient plină de stil. Toate butoanele de control sunt orientate spre conducătorul auto şi pot fi utilizate în mod intuitiv. Funcţionalitatea şi designul sportiv sunt echilibrate perfect. Bucură-te de toate caracteristicile unui automobil sport fără a renunţa la confortul exclusiv.

Read more

AFIŞAJ DE INSTRUMENTE MULTIFUNCŢIONAL.

AFIŞAJ DE INSTRUMENTE MULTIFUNCŢIONAL.

Afişajul multifuncţional cu tehnologie Black Panel şi ecran de 10,25” oferă prezentare impresionantă a instrumentelor rotunde caracteristice BMW. În acelaşi timp, acesta te ajută să te concentrezi asupra drumului şi afişează informaţii importante de navigaţie, fără a-ţi distrage atenţia.

În panoul de instrumente sunt afişate trei moduri diferite şi funcţiile lor specifice, fiecare cu grafică şi culori caracteristice: „ECO PRO”, „COMFORT” şi „SPORT”. În timp ce modul „COMFORT” păstrează aspectul deja familiar al afişajului, în modul „ECO PRO” predomină tonurile de albastru. În acest mod, noile afişaje EfficientDynamics şi distanţa bonus de parcurs te sprijină pentru a găsi cel mai eficient mod de condus. Pe de altă parte, modul „SPORT” este uşor de recunoscut datorită elementelor de culoare roşie. Acesta include şi un afişaj ce redă date despre performanţa motorului.

Informaţiile de navigaţie apar pe afişajul multifuncţional. Aceste informaţii includ sfaturi din partea Asistentului la drum, precum şi liste ale funcţiilor de divertisment şi de telefonie.

SPAŢIOZITATE.

Interiorul BMW Seria 6 Coupé a fost creat pentru a îndeplini cele mai riguroase cerinţe în ceea ce priveşte aspectul sportiv şi luxos. Scaunele sport sunt create din piele de calitate înaltă şi se potrivesc perfect cu interiorul automobilului. Acelaşi lucru este valabil şi pentru cotiera centrală, prevăzută cu compartimente de depozitare ce oferă spaţiu suficient pentru diverse accesorii. Portbagajul spaţios de 460 de litri poate transporta bagaje voluminoase precum genţi de sport sau de călătorie, iar suporturile pentru pahare se regăsesc în consola centrală.

ORIENTARE SPRE CONDUCĂTORUL AUTO.

Condusul sportiv necesită reacţii rapide. Din acest motiv, fiecare buton, fiecare indicator şi fiecare comandă din BMW Seria 6 Coupé se află întotdeauna exact acolo unde te aştepţi în mod intuitiv să le găseşti.
În partea stângă a volanului vei găsi butonul pentru sistemele de asistare a conducătorului auto şi setările pentru lumini, în timp ce chiar în faţa ta se află panoul de instrumente cu toate informaţiile relevante pentru condus şi siguranţă – care pot fi proiectate direct în câmpul tău vizual prin intermediul sistemului BMW Head-Up Display disponibil opţional.
Chiar în dreapta ta se află spaţiul pentru monitorul cu ecran plat de 10,25” integral color, disponibil opţional. Imediat mai jos sunt butoanele pentru funcţiile tale preferate, care îţi permit accesarea directă a funcţiilor şi setărilor tale favorite. Puţin mai jos sunt butoanele de control pentru aerul condiţionat.
Maneta schimbătorului de viteze cu butonul Driving Experience Control se află în consola centrală – imediat lângă aceasta şi intuitiv la îndemâna ta. Lângă se află Controller-ul iDriveTouch, pe care îl poate opera şi pasagerul din faţă, cu o singură mână.

SISTEM DE ACCES CONFORT.

SISTEM DE ACCES CONFORT.

Inovator şi uşor de folosit – sistemul de Acces confort îţi permite să deschizi portierele automobilului tău şi să porneşti motorul fără a utiliza cheia. Cheia, care se poate afla în buzunarul de la pantaloni sau în servietă, este recunoscută în mod automat de îndată ce te apropii de automobilul tău. Odată ce portiera a fost deblocată în mod automat, poţi intra şi poţi porni motorul prin apăsarea butonului Start Stop motor. Sistemul oferă siguranţă garantată prin identificarea în avans a cheii automobilului.

 

 

 

 

SISTEM DE ÎNCĂLZIRE SUPLIMENTARĂ.

SISTEM DE ÎNCĂLZIRE SUPLIMENTARĂ.

Sistemul de încălzire auxiliară cu temporizator permite încălzirea spaţiului pentru pasageri în mod individual atunci când temperatura la exterior este scăzută, fără a porni motorul. În plus, geamurile nu mai îngheaţă şi nu se mai aburesc.


Sistemul de încălzire auxiliară se poate regla sau porni prin intermediul unei telecomenzi separate, al aplicaţiei „BMW Connected” sau prin Controller-ul iDrive. Un dispozitiv de încălzire a apei îndeplineşte funcţia de sursă de încălzire. Acesta primeşte energie de la sistemul de alimentare. Motorul rece este de asemenea preîncălzit de către dispozitiv. Astfel, consumul de combustibil scade în timpul fazei de încălzire a motorului. Sistemul de încălzire auxiliară se poate activa automat la o anumită temperatură preselectată sau atunci când temperatura din exterior scade sub 15°C. De asemenea, acesta poate fi pornit manual la orice altă temperatură. La temperaturi mai ridicate, funcţia de ventilaţie asigură temperatură confortabilă şi răcoroasă în habitaclu.