IMPRESIE VIZUALĂ SPECIALĂ.

Echipamentele pentru BMW Seria 6 Coupé.

IMPRESIE VIZUALĂ SPECIALĂ.

Echipamentele pentru BMW Seria 6 Coupé.

Dinamic, provocator sau elegant - sunt disponibile echipamente exclusive pentru a sublinia fiecare faţetă a BMW Seria 6 Coupé: pachetul M Sport şi pachetele de echipamente Design Pure Experience şi Design Pure Excellence. Mai mult, Colecţia BMW Individual oferă numeroase opţiuni pentru ca tu să îţi poţi face automobilul BMW Seria 6 Coupé chiar mai exclusiv şi mai personal. Iar cu Accesoriile BMW Originale, automobilul poate fi adaptat perfect nevoilor de zi cu zi.

IMPRESIE VIZUALĂ SPECIALĂ.Echipamentele pentru BMW Seria 6 Coupé.

Dinamic, provocator sau elegant - sunt disponibile echipamente exclusive pentru a sublinia fiecare faţetă a BMW Seria 6 Coupé: pachetul M Sport şi pachetele de echipamente Design Pure Experience şi Design Pure Excellence. Mai mult, Colecţia BMW Individual oferă numeroase opţiuni pentru ca tu să îţi poţi face automobilul BMW Seria 6 Coupé chiar mai exclusiv şi mai personal. Iar cu Accesoriile BMW Originale, automobilul poate fi adaptat perfect nevoilor de zi cu zi.

Read more

DESIGN PURE EXPERIENCE.

Pachetul de echipamente Design Pure Experience conferă automobilului tău BMW Seria 6 Coupé aspect dinamic şi sportiv. Trăsăturile care se fac remarcate în mod deosebit sunt grila dublă a radiatorului în negru lucios şi jantele opţionale din aliaj uşor de 20” în stil Multi-spoke tip 616. Ornamentele exterioare în negru şi numeroasele surse indirecte de lumină din interior subliniază acest aspect.

 • Exterior

  Pachetul Design Pure Experience evidenţiază caroseria atletică cu elemente de design exterior din pachetul BMW Individual Shadow lucios şi alte elemente sportive în culoare închisă, precum detaliile în negru de pe prizele de aer laterale, părţile frontale ale barelor grilei radiatorului în negru lucios, banda ornamentală din spate în negru lucios şi ţeava de eşapament în negru cromat. Aspectul dinamic al părţii frontale este accentuat de lămpile de ceaţă cu tehnologie LED. Atunci când priveşti automobilul din lateral eşti uimit(ă) de jantele din aliaj uşor de 20” în stil Multi-spoke tip 616, sportive şi luxoase, disponibile opţional.
  Alături de culoarea Roşu Melbourne metalizat, acest pachet de design poate fi combinat cu oricare culoare din colecţiile BMW şi BMW Individual. Sunt de asemenea disponibile jantele BMW din aliaj uşor de 20” şi toate variantele de jante de la BMW Individual.

 • Interior

  Pachetul Design Pure Experience oferă interiorului aspect sportiv şi elegant, cu pielea exclusivă „Nappa” în Cognac/ negru (bicoloră) şi ornamentul din lemn fin „Fineline” în maro. Multiple surse indirecte de lumină LED, precum şi pragurile iluminate ale portierelor subliniază atmosfera luxoasă a interiorului.
  Acest pachet de design poate fi combinat cu oricare dintre tapiţeriile din piele BMW Individual, cu ornamentul din lemn fin de plop granulat în gri şi cu oricare dintre ornamentele BMW Individual pentru interior.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Cu pachetul de echipamente Design Pure Excellence poţi adăuga o notă suplimentară de exclusivitate automobilului tău BMW Seria 6 Coupé. Toate echipamentele, precum jantele din aliaj uşor de 19” în stil V-spoke tip 366 sau ornamentele din lemn fin de plop granulat în gri, au fost create şi armonizate de designerii BMW cu cea mai mare atenţie – atât pentru exterior, cât şi pentru interior.

 • Exterior

  Jantele din aliaj uşor de 19” în stil V-spoke tip 366, disponibile opţional în pachetul de accesorii pentru exterior Design Pure Excellence, oferă automobilului aspect foarte luxos. Ornamentul montantului B, precum şi ramele şi bazele oglinzilor exterioare în negru lucios, adaugă o notă sportivă suplimentară. Lămpile de ceaţă moderne cu tehnologie LED te duc cu gândul spre numeroase alte tehnologii fascinante.
  Echipamentele pentru exterior din pachetul Design Pure Excellence includ culori metalizate. Mai mult, pachetul de design poate fi combinat cu oricare dintre culorile şi jantele din colecţiile BMW şi BMW Individual.

 • Interior

  Pachetul Design Pure Excellence creează atmosferă de lux în interior, care este accentuată prin iluminarea indirectă oferită de numeroase lumini LED suplimentare. Pielea „Nappa” în Alb Ivory/ negru (bicoloră) cu elemente suplimentare de design şi cusături contrastante este completată frumos de panoul de instrumente tapiţat cu piele, care are de asemenea ornamente în gri din lemn fin de plop granulat pentru contrast rafinat. Ramele ceramice înconjoară elemente precum schimbătorul de viteze sau Controller-ul iDrive, iar butoanele sistemului audio şi cele pentru aerul condiţionat adaugă o notă extravagantă. Pachetul de echipamente este completat de pragurile iluminate ale portierelor.
  Opţiunile suplimentare de design includ pielea exclusivă „Nappa” în Cognac/ negru (bicoloră) cu elemente suplimentare de design şi cusături contrastante, toate tapiţeriile din piele BMW Individual, precum şi ornamentul din lemn fin „Fineline” în maro şi toate finisajele pentru ornamentele interioare BMW Individual.

PACHET M SPORT.

Pachetul M Sport transformă automobilul tău BMW Seria 6 Coupé într-un atlet de neînvins. Aici vei găsi toate echipamentele de care ai nevoie pentru a profita la maximum de performanţa dinamică, de designul atletic şi de adrenalina care definesc acest automobil.

 • Exterior

  Echipamente pachet M Sport pentru exterior:

  • Pachet M Aerodinamic cu spoiler faţă şi praguri laterale în culoarea caroseriei, spoiler spate cu difuzor aerodinamic în Dark Shadow metalizat;
  • Lumini de ceaţă cu tehnologie LED;
  • Jante M din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 351 M, cu anvelope mixte sau, ca alternativă, jante M din aliaj uşor de 20” Double-spoke, tip 703 M, bicolore, cu anvelope mixte runflat;
  • Pachet BMW Individual Shadow Line lucios;
  • Logo „M” pe părţile laterale;
  • Bandă ornamentală cromată, de culoare închisă, pentru ţeava de eşapament;
  • Vopsea Negru Carbon metalizată; există şi alte variante de vopsele disponibile;
  • Etriere frână negre.
 • Interior

  Componente pachet M Sport pentru interior:

  • Ornamente praguri portiere M, suport M pentru picioare;
  • Scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă în combinaţie de Alcantara/ piele Nappa în antracit; există şi alte variante de tapiţerie disponibile;
  • Volan M îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale;
  • Capitonaj pentru plafon BMW Individual în antracit sau, ca alternativă, capitonaj pentru plafon BMW Individual în Alcantara sau în Alcantara în antracit;
  • Ornamente interioare în aluminiu Hexagon sau, ca alternativă, ornamente interioare „Carbon Fibre”; există şi alte variante de ornamente disponibile.

ACCESORII BMW ORIGINALE.

Adaugă accente sportive suplimentare sau creşte caracterul practic al BMW Seria 6 Coupé în utilizarea zilnică. Accesoriile BMW Originale îţi oferă numeroase produse practice şi de calitate superioară din care poţi alege.

 • Jante din aliaj uşor

  Jantele BMW M Performance din aliaj uşor de 20” în stil V-spoke, tip 464 M, sunt disponibile în Gri Ferric bicolor, lustruite sau în Negru Liquid lucios. Ambele variante au prezoane vizibile şi logo „M” şi includ setul complet de roţi RDC cu anvelope mixte runflat, cu jante faţă de 8,5 J x 20 cu anvelope 245/35 R20 95Y RSC şi jante spate de 9 J x 20 cu anvelope 275/30 R20 97Y RSC.

 • Echipamente M Performance

  Capacele extravagante ale oglinzilor BMW M Performance sunt lucrate manual, sunt realizate 100% din fibră de carbon şi subliniază genele de calitate înaltă ale automobilului. Designul dinamic al acestora oferă aspect premium atrăgător şi adaugă o notă atletică deosebită.
  Foarte expresivă: grila BMW M a radiatorului în negru are bare cromate decorative şi cadru în negru lucios. Acestea subliniază caracterul dinamic şi elegant al părţii frontale a automobilului – un accent individual simplu, dar de efect.

 • Informaţii şi comunicare

  Adaptorul snap-in Basic permite depozitarea în siguranţă şi încărcarea simultană a diverselor modele de Apple iPhone™. Adaptoarele snap-in Music, Media şi Connect pot reda în automobil şi fişierele de muzică stocate pe telefon prin intermediul sistemului audio BMW.
  Suportul pentru Apple iPad™ 2, 3 sau 4 fixează dispozitivul în mod sigur şi poate fi aşezat cum doresc pasagerii din spate, datorită cadrului rotativ la 360° şi reglării unghiului de înclinare. Suportul poate fi introdus uşor în suportul de bază al Sistemului Călătorii şi confort (disponibil separat).

BMW INDIVIDUAL.

Caracterul unic este dezvăluit în fiecare detaliu – aceasta este esenţa adevăratei exclusivităţi. Îndeplineşte-ţi dorinţa de perfecţiune cu echipamentele BMW Individual pentru BMW Seria 6 Coupé.

 • BMW Individual pentru exterior

  O combinaţie puternică de dinamism şi personalitate – BMW Seria 6 Coupé cu vopsea Negru Ruby metalizată de la BMW Individual. Reflexele numeroşilor pigmenţi oferă luciu intens şi, în funcţie de perspectivă şi de lumina zilei, creează un joc de culori care variază de la roşu închis la mov închis („aubergine”). Jantele clasice impresionante din aliaj uşor de 20” în stil V-spoke tip 374 I completează perfect acest aspect elegant şi unic.

  Indiferent de nuanţa pe care o alegi din cele 11 vopsele de la BMW Individual disponibile, aceasta va reflecta cu siguranţă propriul tău stil.

 • BMW Individual pentru interior

  Un interior la care oricine visează – BMW Seria 6 Coupé cu echipamente BMW Individual îţi transformă visele în realitate.

  Deosebit de elegantă este combinaţia de piele „Merino” integrală şi catifelată de la BMW Individual în nuanţa remarcabilă Platinum, capitonajul plafonului în Alcantara, alături de ornamente interioare clasice din lemn fin în nuanţă castaniu închis, cu granulaţie elegantă în maro închis, care se potrivesc perfect. Interiorul impresionează atât prin culoare, cât şi prin calitatea materialelor şi a detaliilor. Pielea „Merino” naturală şi catifelată de pe diverse suprafeţe este completată de cusături şi ornamente în culori contrastante. Rezultatul: senzaţia de calitate veritabilă fără precedent. Toate acestea creează un sentiment de perfecţiune, care este completat de volanul îmbrăcat în piele şi de ornamentele din lemn aplicate cu meticulozitate şi care se potrivesc perfect cu ornamentele pentru interior de la BMW Individual.

  Această combinaţie reprezintă doar una din numeroasele opţiuni oferite de Colecţia BMW Individual. În plus, culorile suplimentare disponibile, elementele decorative şi ornamentele din lemn fin îţi oferă posibilitatea de a da frâu liber personalităţii tale.

 • BMW Individual Composition

  BMW Individual Composition este răsplata pentru bunul tău gust. Aceasta reprezintă combinaţia plină de stil a echipamentelor BMW Individual realizate integral din piele, cu ornamente elegante pentru interior, plus alte caracteristici BMW Individual care îţi sunt oferite la preţ atractiv per pachet.