DINAMICĂ MAXIMĂ ŞI SPAŢIU DIN BELŞUG.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 6 Cabriolet

Motoarele cu cuplu înalt şi tehnologiile sofisticate ale şasiului sunt armonizate perfect şi garantează astfel o experienţă de condus deosebită. Toate acestea sunt completate de sunetul dinamic al sistemului sport de evacuare. Agilitatea şi dinamica BMW Seria 6 Cabriolet se reflectă în special prin tehnologii BMW EfficientDynamics precum motoarele BMW TwinPower Turbo de înaltă performanţă şi foarte eficiente sau transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte.

DINAMICĂ MAXIMĂ ŞI SPAŢIU DIN BELŞUG.Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 6 Cabriolet

Motoarele cu cuplu înalt şi tehnologiile sofisticate ale şasiului sunt armonizate perfect şi garantează astfel o experienţă de condus deosebită. Toate acestea sunt completate de sunetul dinamic al sistemului sport de evacuare. Agilitatea şi dinamica BMW Seria 6 Cabriolet se reflectă în special prin tehnologii BMW EfficientDynamics precum motoarele BMW TwinPower Turbo de înaltă performanţă şi foarte eficiente sau transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte.

Citeşte în continuare

  BMW EFFICIENTDYNAMICS.

  Fie că este vorba de performanţă maximă sau de consum minim de combustibil – la BMW, accentul este pus întotdeauna pe oferirea plăcerii de a conduce. BMW EfficientDynamics este strategia elaborată de BMW pentru a obţine consum de combustibil şi emisii de noxe mici, în timp ce se creşte dinamica şi plăcerea de a conduce. Este un pachet cuprinzător de tehnologii care include trenul de rulare, managementul energiei şi conceptul BMW EfficientLightweight – toate acestea în echiparea standard a fiecărui automobil BMW.

  Noua generaţie de motoare BMW TwinPower Turbo pe benzină şi diesel este responsabilă pentru îmbunătăţirea performanţei şi pentru consumul mic de combustibil al automobilelor BMW. Aerodinamica optimizată contribuie de asemenea la creşterea eficienţei.

  SISTEM SPORT DE EVACUARE.

  Sunetul puternic al sistemului sport de evacuare completează perfect alura atletică a automobilului. Sunetul poate fi modificat prin intermediul mecanismului integrat cu supapă de evacuare, care este controlat de sistemul Driving Experience Control. Modurile de condus dinamice SPORT şi SPORT+ au sunet palpitant, care iese în evidenţă, în timp ce modurile orientate spre confort sunt însoţite de acustică mai discretă a motorului, care se potriveşte mai bine călătoriilor lungi şi experienţei condusului luxos.

  Puternic şi inconfundabil.

  DINAMICĂ DE CONDUS.

  Poate părea un lucru normal, dar de fapt este rezultatul unei munci intense. BMW Seria 6 Cabriolet nu face excepţie de la această regulă. Uşurinţa cu care este controlat este rezultatul reglajului meticulos al şasiului de înaltă precizie. Tehnologiile BMW EfficientDynamics precum motoarele BMW TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie şi cu 8 cilindri ce au cuplu mare, precum şi transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte din echiparea standard transformă acest model decapotabil BMW Seria 6 într-un cabriolet dinamic în care poţi sta relaxat(ă) pentru a te bucura de senzaţia pe care ţi-o oferă lumina, soarele şi condusul în aer liber.

  Storming on.

  Experience the driving dynamics of the BMW 6 Series Convertible.

  • Şasiu
  • Direcţie activă integrală
  • Driving Experience Control inclusiv Modul ECO PRO

  TRANSMISIE STEPTRONIC SPORT CU 8 TREPTE.

  Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte se adaptează stilului individual de condus. Aceasta este ideală atât pentru viteze de croazieră, cât şi pentru un stil de condus dinamic. Pe lângă selecţia automată a treptelor de viteză, ai desigur posibilitatea de a schimba treptele de viteză şi manual. Treapta de viteză poate fi schimbată prin intermediul schimbătorului de viteze cu design dinamic sau prin intermediul padelelelor de schimbare a treptelor de pe volan.
  În modul Sport, schimbarea treptelor este configurată pentru performanţă maximă. Datorită gradaţiilor fine dintre cele 8 trepte de viteză, motorul este menţinut mereu la nivelul de performanţă la care îşi poate folosi puterea în mod eficient. Aceste caracteristici îmbunătăţesc şi răspunsul acceleraţiei – în situaţii precum depăşirea unui alt automobil.
  La viteze mai mari, turaţiile motorului scad datorită treptei a opta de viteze, iar astfel rezultatul este consum de combustibil mic şi mai puţin zgomot produs de motor. Acest lucru este valabil şi atunci când intră în acţiune ambreiajul convertor nou creat. Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă eficienţă maximă şi schimbări foarte line ale treptelor de viteză.

  • Funcţie „Launch Control”

  BMW xDrive.

  Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive se adaptează perfect chiar şi celor mai dificile suprafeţe de rulare şi asigură tracţiune excepţională în orice moment. Cu xDrive şi Controlul dinamic al stabilităţii (DSC – Dynamic Stability Control), automobilul tău BMW rămâne sigur şi stabil. Sistemul xDrive este controlat prin intermediul senzorului DSC şi distribuie puterea în mod flexibil între cele două punţi, pentru a preveni subvirarea sau supravirarea pe carosabil – adică asigură aderenţă maximă. Mai mult de atât, asigură acceleraţie rapidă şi sigură chiar şi pe porţiuni alunecoase ori abrupte. În situaţii critice de condus, sistemul DSC nu trebuie să intervină prea mult. BMW xDrive îmbină toate avantajele unui sistem de tracţiune integrală – tracţiune, stabilitate direcţională şi siguranţă la condus – cu agilitatea caracteristică BMW.

  MANAGEMENT INTELIGENT AL ENERGIEI.

  Managementul inteligent al energiei BMW Seria 6 Cabriolet are în echiparea standard o serie de tehnologii BMW EfficientDynamics, precum modul ECO PRO, funcţia Start Stop motor automată şi Recuperarea energiei la frânare – toate acestea se îmbină pentru a garanta mobilitate sustenabilă şi eficienţă maximă.

  • Modul ECO PRO
  • Funcţie Start Stop motor automată
  • Recuperarea energiei la frânare