DESCHIDE CALEA ŞI LASĂ-TE URMAT.

Serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive ale BMW Seria 5 Touring.

Funcţii de comunicare, informare şi divertisment - descoperă mobilitatea în mod complet inovator, cu Serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive.

SERVICII CONNECTEDDRIVE.

Serviciile ConnectedDrive îţi oferă o gamă extinsă de informaţii, divertisment şi funcţii de service, atunci când te afli pe drum.
Aceste servicii includ BMW Online, care îţi permite să accesezi informaţii actualizate în funcţie de locaţie, precum informaţii meteo, ştiri, căutări online sau funcţii de birou. În plus, poţi combina servicii şi elemente individuale precum camere web şi informaţii despre parcare, dar şi ghiduri de călătorie şi de hoteluri.
Serviciile sunt disponibile şi pentru utilizarea comodă şi sigură a aplicaţiilor de smartphone, precum BMW Connected.

FUNCŢIE DE DICTARE MESAJ.

Transformă-ţi automobilul în secretară, pentru compunerea şi consultarea email-urilor şi a notelor.

FUNCŢIE DE DICTARE MESAJ.

Transformă-ţi automobilul în secretară, pentru compunerea şi consultarea email-urilor şi a notelor.

BLUETOOTH OFFICE.

Tehnologie BMW EfficientDynamics

APEL DE URGENŢĂ INTELIGENT.

APEL DE URGENŢĂ INTELIGENT.

Funcţia Apel de urgenţă inteligent (funcţia nu este disponibilă încă în România) oferă asistenţă rapidă şi în permanenţă, precum şi sprijin din partea personalului autorizat – chiar şi atunci când te afli în altă ţară. Dacă are loc un accident grav care să implice activarea airbag-urilor sau a tensiometrelor centurilor de siguranţă, se declanşează un apel de urgenţă automat. Operatorul de Call Center BMW va informa cel mai apropiat centru de salvare în situaţii de urgenţă şi va oferi asistenţă prin telefon, până la sosirea echipajului de salvare. Apelul telefonic poate fi declanşat şi manual în cazul în care, de exemplu, alţi participanţi la trafic au nevoie de ajutor.

SERVICIU DE ASISTENŢĂ „CONCIERGE”.

SERVICIU DE ASISTENŢĂ „CONCIERGE”.

Ai vrut mereu să ştii cum e să ai propriul majordom? Aceasta este şansa ta de a obţine acest lucru. Bucură-te de un tip foarte special de servicii – serviciul de asistenţă „Concierge” (serviciul nu este disponibil încă în România) de la BMW ConnectedDrive.
Prin apăsarea unui singur buton, eşti transferat(ă) către operatorii de call center BMW, care îţi stau la dispoziţie ca „asistenţi personali” atunci când te afli în mişcare.
Fie că doreşti să găseşti un anumit restaurant sau o farmacie cu program prelungit – operatorul de call center BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te ajuta şi îţi poate transfera detalii legate de adresa căutată, direct pe sistemul tău de navigaţie, la solicitare. Operatorul îţi poate face chiar şi o rezervare la restaurant sau la hotel. Serviciul de asistenţă „Concierge” (serviciul nu este disponibil încă în România) funcţionează independent de telefonul tău mobil şi îţi este disponibil atât în ţară, cât şi în străinătate, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, fără costuri suplimentare. Această funcţie poate fi utilizată doar prin activarea Serviciilor ConnectedDrive.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Coloana sonoră potrivită pentru fiecare situaţie de condus, şosea sau stare de spirit. Prin serviciul Online entertainment (serviciul nu este disponibil încă în România), ai acces direct şi nelimitat la peste 12 milioane de melodii – fără a fi nevoie să utilizezi şi alte dispozitive precum smartphone-ul tău. Opţiunile de muzică de aici sunt pe toate gusturile. Cu serviciul Online entertainment (serviciul nu este disponibil încă în România) îţi poţi deschide un cont contra cost, fără vreun cost suplimentar, la partenerii de muzică ai BMW. În plus, poţi lua muzica oriunde cu tine: poţi folosi datele contului atât pe smartphone, cât şi pe orice alt tip de dispozitiv compatibil cu furnizorul de muzică BMW. Toate acestea, fără costuri suplimentare – în şase ţări europene: Germania, Franţa, Marea Britanie, Italia, Olanda şi Spania. Accesarea acestei funcţii este posibilă doar prin activarea Serviciilor ConnectedDrive.

SERVICII LA DISTANŢĂ.

Cu Serviciile la distanţă (nu sunt disponibile încă în România) şi aplicaţia gratuită „My BMW Remote App” (disponibilă în Apple App Store şi în Google Play Store) pot fi controlate diverse funcţii ale automobilului tău de la distanţă. Astfel, poţi descuia şi încuia automobilul de la distanţă. Acest sistem îţi permite de asemenea să transferi destinaţii direct de la motorul de căutare GoogleTM către sistemul de navigaţie al automobilului, dacă există un astfel de sistem. În plus, poate fi indicată şi locaţia curentă a automobilului. Pentru a accesa această funcţie, trebuie doar să activezi Serviciile la distanţă, prin intermediul portalului pentru clienţi „My BMW ConnectedDrive” de la adresa www.bmw-connecteddrive.com.

INFORMAŢII DIN TRAFIC ÎN TIMP REAL.

Funcţia Informaţii din trafic în timp real (Real Time Traffic Information - RTTI) (funcţia nu este disponibilă încă în România) îţi oferă cele mai actualizate informaţii din trafic, în orice moment. Astfel, detalii referitoare la ora şi durata ambuteiajelor sunt redate virtual, în timp real. Datele astfel furnizate provin din surse precum profile anonime de mişcare de pe telefoanele mobile în reţeaua celulară, date de GPS ale flotelor auto, aplicaţii de smartphone şi rapoarte ale poliţiei. Aceste informaţii sunt analizate cu atât de multă precizie, încât este posibil să se identifice locul ambuteiajului cu o acurateţe de 500 de metri. Acest lucru permite funcţiei RTTI să furnizeze informaţii în timp real despre condiţiile curente de trafic pe autostrăzi, şosele principale, drumuri de ţară şi numeroase rute urbane, precum şi să ofere recomandări de rute alternative.
Funcţia RTTI este disponibilă doar prin activarea Serviciilor ConnectedDrive opţionale.