MULTĂ LIBERTATE PENTRU PERSONALIZARE.

BMW Lines şi echipamente pentru BMW Seria 5 Touring.

MULTĂ LIBERTATE PENTRU PERSONALIZARE.

BMW Lines şi echipamente pentru BMW Seria 5 Touring.

MULTĂ LIBERTATE PENTRU PERSONALIZARE.BMW Lines şi echipamente pentru BMW Seria 5 Touring.

BMW SERIA 5 TOURING LUXURY LINE.

BMW Seria 5 Touring Luxury Line impresionează prin designul său clasic şi elegant deosebit. Elementele de design discrete şi rafinate în crom lucios îmbină exclusivitatea de la exterior şi agilitatea sportivă şi sunt caracteristice pentru trăsăturile individuale ale gamei.

 • Exterior

  Grila BMW a radiatorului, cu barele cromate, creează impresie de complexitate şi fascinaţie. Perspectiva laterală a jantelor speciale din aliaj uşor de 18” sau 19” cu design Multi-spoke subliniază eleganţa BMW Seria 5 Touring Luxury Line. Cadrul geamurilor laterale este cromat, iar mânerele portierelor sunt iluminate şi au inserţii cromate.
  Şorţurile faţă şi spate conţin elemente cromate decorative care adaugă un plus de fler la designul clasic al Luxury Line. Ţeava de eşapament este finisată în crom lucios, iar montanţii B şi partea inferioară a oglinzii exterioare sunt în negru lucios contrastant.

 • Interior

  Interiorul Luxury Line stabileşte standarde noi prin elementele de design selectate – precum suprafaţa decorativă din lemn nobil Fineline în antracit sau Maro Ash Grain cu inserţii, combinat cu o dungă de accent exclusivă în crom lucios. Husele din piele de calitate înaltă (piele Dakota în negru, în Bej Veneto sau în Oyster sau piele exclusivă Nappa în Alb Mocha sau Ivory sau negru, fiecare cu cusături exclusive, sau piele Dakota în Maro Cinnamon sau în negru, fără cusături exclusive) au cusături exclusive şi subliniază ambientul atrăgător din interior, la fel ca şi pragurile iluminate ale portierelor din faţă şi din spate. Atât volanul sport îmbrăcat în piele, cât şi volanul M îmbrăcat în piele impresionează prin designul sportiv şi ergonomia optimă. În mod caracteristic pentru pachetul Luxury Line, cheia automobilului are o dungă cromată decorativă.

PACHET M SPORT.

Punctul culminant al esteticii sportive: pachetul M Sport opţional prezintă dinamica futuristă a BMW Seria 5 Touring, în forma sa cea mai plină de energie. Detaliile exclusive ale echipamentelor uimesc, iar suspensia* M Sport subliniază dinamica de condus şi îmbunătăţeşte performanţa automobilului.
*cu excepţia modelelor cu xDrive.

 • Exterior

  Componentele exterioare ale pachetului M Aerodinamic consolidează aspectul sportiv al BMW Seria 5 Touring. Prizele de aer puternice oferă mai multă prezenţă şorţului faţă cu flux de aer optimizat. Pragurile laterale, cu liniile suplimentare de contur, accentuează profilul automobilului. Totul este perfect completat de şorţul spate, cu ţeava de eşapament finisată în crom închis şi de difuzorul remarcabil în Dark Shadow metalizat, care creşte presiunea de contact la viteze mari. Poţi alege între două tipuri de jante M din aliaj uşor cu design Double-spoke: de 18” tip 613 M sau de 19” tip 351 M.

 • Interior

  De îndată ce deschizi portiera, elemente de design precum finisajul M al pragului cu inserţii cromate şi logo-ul M îţi atrag privirea către interiorul echipat cu pachetul M Sport, unde te aşteaptă multe detalii interesante. Scaunele Sport sunt îmbrăcate în materiale exclusive de stofă/ combinaţie Alcantara în Gri Shadow/ antracit cu aspectul M caracteristic (disponibile opţional: scaune confort pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă în versiuni de piele Dakota, piele Nappa în negru şi cusături exclusive sau piele din colecţia BMW Indivdual). În habitaclu, volanul M multifuncţional se potriveşte perfect în mâini şi oferă conducătorului auto control complet. Linia ornamentală din interior în Aluminiu Hexagon şi capitonajul plafonului BMW Individual în antracit adaugă o notă atletică acestui model.

EDIŢIE SPORT ŞI EDIŢIE SPORT PRO

Pachetele de echipamente Ediţie Sport şi Ediţie Sport Pro oferă automobilului tău aspect atletic suplimentar: echipamente selectate pentru interior şi exterior subliniază caracterul dinamic al BMW Seria 5 Touring, în timp ce oferă experienţe de condus extra sportive.
Pachetul de echipamente Ediţie Sport Pro conferă interiorului aspect mai dinamic. Prin intermediul volanului sport îmbrăcat în piele şi al afişajului de instrumente multifuncțional,te bucuri de control deplin şi de perspectivă optimă asupra elementelor esenţiale de condus. Scaunele BMW sport sunt îmbrăcate în piele Dakota cu cusături exclusive. Ca alternativă, poţi alege tapiţeria din piele Nappa în negru, Mocha sau Alb Ivory, fiecare cu cusături exclusive. Printre echipamentele pachetului Ediţie Sport Pro se numără jantele din aliaj uşor de 18” în stil Double-spoke tip 609, iar pachetul BMW Individual Shadow lucios subliniază aspectul atletic al automobilului. Luminile LED de ceaţă reprezintă un element dinamic de design care îmbunătăţeşte vizibilitatea. Ca alternative în cadrul pachetului Ediţie Sport Pro, poţi opta pentru jantele din aliaj uşor de 19” în stil Double-spoke tip 610 bicolore şi pentru pachetul BMW Individual pentru exterior în aluminium satinat.
Echipamentele pachetului Ediţie Sport conferă automobilului tău accente atletice cu jantele din aliaj uşor de 18” în stil Double-spoke tip 609 şi pachetul Shadow lucios de la BMW Individual. Luminile LED de ceaţă subliniază aspectul dinamic al automobilului şi îmbunătăţesc vizibilitatea. Volanul sport îmbrăcat în piele este atractiv, oferă prindere de excepţie şi completează cu stil pachetul Ediţie Sport pentru interior. Ca alternative în cadrul pachetului Ediţie Sport, poţi alege jantele din aliaj uşor de 19” în stil Double-spoke tip 610 bicolore, pachetul BMW Individual pentru exterior în aluminiu satinat şi volanul M îmbrăcat în piele.

BMW INDIVIDUAL.

Caracterul unic este dezvăluit în fiecare detaliu – aceasta este esenţa adevăratei exclusivităţi. Îndeplineşte-ţi dorinţa de perfecţiune.

 • Vopsea BMW Individual

  Adevărata exclusivitate este un privilegiu. Un privilegiu care deschide perspective senzoriale noi, cu oferta BMW Individual pentru noul BMW Seria 5 Touring. Şi acest lucru poate fi experimentat încă din prima clipă. Inspirat de eleganţa naturală a pietrelor pirite, suprafeţele vopsite în Maro Pyrite metalizat de la BMW Individual accentuează caroseria remarcabilă. Aceasta culoare emană eleganţă atemporală, în timp ce exprimă tendinţe avangardiste. Sub suprafaţa vopsită, pigmenţii strălucesc în auriu-argintiu, iar fiecare moment creează un univers fascinant de lumini şi umbre. În acelaşi timp, impresia optică de adâncime reflectă structura strălucitoare şi cristalină a piritei.

 • Piele Merino de la BMW Individual

  În interiorul noului BMW Seria 5 Touring materialele atent selectate se îmbină pentru a crea un aspect contrastant şi în acelaşi timp armonios. Pielea fină Merino în Platinum din pachetul BMW Individual oferă profunzime expresivă, însă rezultatul nu se rezumă doar la impresia vizuală puternică. Calitatea înaltă se resimte pe suprafaţa fină şi catifelată, datorată originilor excepţionale ale pielii. Supleţea unică a acesteia este rezultatul unor procese meticuloase de selecţie şi în special de prelucrare delicată. Acesta este luxul în starea sa cea mai naturală, iar gama variată de culori pe care o ai la dispoziţie variază de la Gri Silk la Nutmeg.

 • Ornamente interioare BMW Individual

  Ornamentele interioare din lemn în Maro Sen deschis din pachetul BMW Individual evidenţiază echipamentele automobilului în mod convingător. Granulaţia fină a ornamentelor interioare caracteristică BMW conferă interiorului eleganţă naturală, dezvoltată de-a lungul istoriei îndelungate de prelucrare a lemnului. Este nevoie de sute de ani pentru ca un copac să crească şi doar de o secundă pentru a te convinge de fineţea finisajelor. Aceasta este particularitatea ornamentelor interioare ale BMW Seria 5 Touring, întrupare a celui mai înalt grad de perfecţiune.

PACHETE.

PACHETE.

Pachetele de echipamente BMW sunt prima alegere atunci când vine vorba de accesorii speciale pentru automobilul tău BMW Seria 5 Touring. Întreabă dealerul tău BMW despre pachetele disponibile în ţara ta sau află detalii din configuratorul de automobile de pe website-ul BMW naţional.

ACCESORII BMW ORIGINALE.

Evidenţiază sportivitatea şi eleganţa automobilului tău BMW Seria 5 Touring cu Accesoriile BMW Originale. Găseşti aici o selecţie de produse practice şi de calitate înaltă.

 • Sistem Călătorii şi Confort, umeraş pentru haine

  Umeraşul permite transportul hainelor fără a se crea cute. Acesta poate fi de asemenea detaşat din suport şi folosit pentru a transporta haine în exteriorul automobilului.

 • Sistem Călătorii şi confort, suport BMW pentru iPad Apple

  Suportul BMW pentru iPad-ul Apple este potrivit pentru toate modelele de iPad. Folosind suportul, iPad-ul poate fi montat în siguranţă pe baza de fixare a sistemului Călătorii şi confort şi poate fi îndepărtat prin simpla apăsare a unui buton. Unghiul şi înălţimea suportului pot fi reglate după necesitate, iar suportul integrat de pe spate permite utilizarea şi în afara automobilului.

 • Adaptor snap-in

  Adaptorul snap-in este un sistem de andocare sigur şi robust, cu funcţie de încărcare rapidă încorporată, potrivită pentru telefoane mobile Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony şi RIM/ BlackBerry. O antenă externă asigură cel mai bun semnal posibil în orice moment, în timp ce reduce cantitatea de radiaţii din interiorul automobilului. În funcţie de echiparea automobilului, de telefonul mobil, precum şi de aplicaţia pentru smartphone a adaptorului snap-in, conducătorul auto poate integra aplicaţiile pentru smartphone, via BMW.

 • Sistem de centuri în cinci puncte şi baza ISOFIX pentru copii - Scaun BMW Junior grupa 1 (cu bază ISOFIX)

  Scaunul BMW junior grupa 1 este potrivit pentru copii cu vârsta de la aproximativ 10 luni la 3,5 ani (aprox. 9-18 kg). Scaunul pentru copii este format dintr-un scaun tip scoică şi are propriul sistem de centuri în cinci puncte şi bază ISOFIX. Scaunul poate fi reglat cu uşurinţă înainte şi înapoi pe baza ISOFIX, dacă aceasta este disponibilă. Protecţiile cu aer patentate şi încorporate din părţile laterale garantează siguranţă mare în caz de coliziuni laterale şi sunt moi şi confortabile în utilizarea zilnică.

 • Sistem Călătorii şi confort, masă pliabilă

  Sistemul Călătorii şi confort include o masă pliabilă şi oferă astfel pasagerilor din spate o suprafaţă practică, ce se poate regla pe înălţime şi unghi de înclinare. Masa pliabilă are de asemenea un suport extensibil pentru băuturi, cu inel cromat elegant.

 • Căşti stereo fără fir

  Căştile stereo fără fir sunt special fabricate pentru utilizarea unui sistem BMW opţional de ecrane DVD în partea spate a automobilului. Volumul este reglabil, calitatea sunetului este remarcabilă, iar confortul, excepţional.