TALENTE MULTIPLE ŞI PUTERE MARE.

Motoarele BMW TwinPower Turbo ale BMW Seria 5 Touring.

Fie că este vorba despre motoare pe benzină sau motoare diesel, toate motoarele BMW Seria 5 Touring oferă performanţă impresionantă, dezvoltare dinamică a puterii eliberate şi cuplu înalt. În acelaşi timp, măsurile inteligente de la BMW EfficientDynamics şi tehnologia unică BMW TwinPower Turbo asigură cel mai înalt nivel de eficienţă - pentru performanţă maximă cu consum de combustibil şi emisii de noxe reduse.

MOTOARE BMW TWINPOWER TURBO PE BENZINĂ.

Cea mai recentă generaţie de motoare BMW TwinPower Turbo pe benzină are distribuţie remarcabil de agilă a puterii şi răspuns excelent, chiar şi la turaţii mici ale motorului. În acelaşi timp, aceste motoare sunt mai eficiente decât predecesoarele lor, cu valori scăzute ale emisiilor de noxe şi performanţă sporită. Aceste motoare inovatoare îmbină cea mai recentă tehnologie de injecţie de benzină cu supapă de admisie complet variabilă şi sistem VANOS dublu cu turbocompresorul cu tehnologie de ultimă generaţie şi reprezintă o etapă semnificativă în strategia de dezvoltare BMW EfficientDynamics. Rezultatul este trenul de rulare extrem de eficient, care subliniază potenţialul reînnoit al motorului BMW. Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie a câştigat de mai multe ori premiul „Engine of Year” (trad. „Motorul anului”), iar astfel a consolidat reputaţia internaţională a motorului pentru caracteristici precum distribuţia de putere, rularea extrem de lină şi eficienţa impresionantă. Motoarele din gama BMW EfficientDynamics au la bază un concept tehnologic ce s-a dovedit de mare succes şi care a fost implementat în aproape toate variantele de motorizare pe benzină.

  • BMW 550i
  • BMW 535i
  • BMW 535i xDrive
  • BMW 528i
  • BMW 528i xDrive
  • BMW 520i

MOTOARE BMW TWINPOWER TURBO DIESEL.

Noua generaţie de motoare BMW TwinPower Turbo diesel susţine filosofia BMW EfficientDynamics, prin îmbinarea cifrelor maxime obţinute în domeniul puterii şi al performanţei cu consumul scăzut de combustibil. Motoarele diesel sunt remarcabile datorită răspunsului prompt şi distribuţiei agile a puterii în toată gama de turaţii, precum şi pentru consumul redus de combustibil. Aceste motoare sunt renumite pentru eficienţa şi dinamica lor remarcabile, cu emisii şi fricţiuni minime, în scopul de a oferi plăcere maximă de a conduce. Noile motoare diesel din gama BMW EfficientDynamics au la bază conceptul de construcţie uşoară din aluminiu şi au unu, două sau trei turbocompresoare cu geometrie variabilă a turbinei. Acestea includ şi cel mai recent sistem de injecţie directă Common Rail, care garantează proces optim de combustie, în vederea reducerii suplimentare a consumului de combustibil şi a emisiilor de CO2.

  • BMW 520d