ELEGANŢA ÎMBINATĂ CU FLEXIBILITATEA.

Designul BMW Seria 5 Touring.

ELEGANŢA ÎMBINATĂ CU FLEXIBILITATEA.

Designul BMW Seria 5 Touring.

ELEGANŢA ÎMBINATĂ CU FLEXIBILITATEA.Designul BMW Seria 5 Touring.

DESIGN EXTERIOR.

Un simţ impecabil al stilului: BMW Seria 5 Touring cu proporţiile sale dinamice şi forma modernă este impresionant încă de la prima vedere. Acest aspect se observă în mod constant din partea frontală, de-a lungul siluetei uimitoare şi până în partea spate. Noile faruri opţionale cu LED conferă un aspect hotărât de dinamism în partea frontală, se evidenţiază prin prezenţa carismatică şi exprimă un caracter puternic. Grila dublă a radiatorului este uşor înclinată în faţă, indicând puterea care se află latentă în spatele acesteia, în timp ce face ca BMW Seria 5 Touring să fie în centrul atenţiei.
Pe lângă formele clasice ale unui model BMW Touring cu capota alungită, consolele scurte şi ampatamentul lat, silueta automobilului sugerează de asemenea spaţiul flexibil disponibil în interior. BMW Seria 5 Touring îşi prezintă încrezător noile stopuri. Cu profunzimea optică şi designul în formă de L, acestea se integrează perfect în partea din spate, unde bara de protecţie are design nou şi completează întregul aspect într-un mod estetic plăcut.

DESIGN.

Descoperă noile caracteristici de design ale BMW Seria 5 Touring.

DESIGN INTERIOR.

Croit pe măsura solicitărilor tale: interiorul BMW Seria 5 Touring este ca un costum realizat la comandă. Materiale de calitate superioară, plăcute ochiului dar şi la atingere – totul este exact aşa cum trebuie să fie. În stilul caracteristic BMW, habitaclul structurat logic este orientat spre conducătorul auto şi pare că-l înconjoară. Toate instrumentele de bord sunt dispuse ergonomic, iar funcţiile pentru confort se regăsesc şi la îndemâna pasagerului faţă.
Interdependenţa elegantă a suprafeţelor orizontale şi a liniilor ferme înseamnă că toţi pasagerii se bucură de o senzaţie generoasă de spaţiu, indiferent dacă stau în faţă sau în spate. Centrul optic este întotdeauna înclinat spre drum, iar aspectul încrezător şi modern al interiorului oferă în mod clar o senzaţie de confort şi de siguranţă. Gamele BMW Luxury Line şi Modern Line opţionale îţi oferă posibilitatea de a alege între două lumi de design, ambele conferind BMW Seria 5 Touring un caracter deosebit, prin designul şi materialele rafinate şi luxoase .

FARURI LED ADAPTIVE.

Farurile adaptive cu LED includ faruri adaptive cu distribuţie variabilă a luminii, lumini pentru viraje şi funcţie BMW Selective Beam (asistent faza lungă cu funcţie antiorbire) cu funcţie automată de activare pentru faza lungă. Sistemul oferă astfel iluminare optimă a drumului, în orice condiţii.
Farurile mobile îţi permit să vezi departe în viraje în întuneric, imediat ce începi să roteşti de volan. Pentru vizibilitate îmbunătăţită pe distanţe scurte, luminile pentru viraje se activează automat imediat ce semnalizarea este pornită sau când roteşti volanul – chiar şi atunci când automobilul stă pe loc. Farurile adaptive asigură iluminare optimă în orice situaţie şi astfel cresc în mod semnificativ siguranţa activă.
Funcţia BMW Selective Beam (asistent faza lungă cu funcţie antiorbire) porneşte şi opreşte automat faza lungă, în funcţie de condiţiile de lumină ambientală şi de situaţiile din trafic. Iar astfel asigură vizibilitate excelentă atunci când conduci pe timp de noapte. Sistemul monitorizează prezenţa automobilelor din faţă şi pe cele din sens opus şi reglează în mod continuu faza lungă, pentru a evita orbirea celorlalţi participanţi la trafic.

PLAFON PANORAMIC DIN STICLĂ.

PLAFON PANORAMIC DIN STICLĂ.

Plafonul panoramic din sticlă oferă perspective noi. Lumina suplimentară care pătrunde prin plafon evidenţiază de asemenea atmosfera excepţională din interiorul automobilului tău. În cazul în care soarele este prea puternic, capitonajul dublu al plafonului poate fi închis în mod electric. Datorită funcţilor de glisare şi de ridicare, plafonul panoramic din sticlă oferă diverse opţiuni de ventilare. Deflectorul de vânt integrat se extinde în mod automat, protejează pasagerii de turbulenţe neplăcute şi în acelaşi timp contribuie de asemenea la îmbunătăţirea nivelului de confort acustic în timpul condusului cu trapa deschisă.

AMBIANŢĂ.

Atmosfera unică a BMW Seria 5 Touring evidenţiază un lucru clar: confort absolut şi cadru în care te poţi simţi ca acasă, oriunde te-ai aşeza. Consola centrală este aliniată spre conducătorul auto. Toate instrumentele şi afişajele sunt exact acolo unde le-ai căuta în mod intuitiv. Cu sistemul BMW Head-Up Display opţional, conducătorul auto vede cele mai importante informaţii proiectate pe parbriz, direct în câmpul său vizual. De asemenea, este disponibilă o gamă vastă de echipamente pentru a personaliza şi a îmbunătăţi experienţa unică trăită în BMW Seria 5 Touring.

  • Design lumini.

    Pachetul de lumini ambientale oferă iluminare fină şi stilată a interiorului. Acest lucru subliniază ambianţa luxoasă şi reprezintă de asemenea o sursă de lumină funcţională – de exemplu în compartimentul de depozitare din consola centrală, precum şi în buzunarele portierelor şi pe părţile laterale ale acestora. Funcţia de schimbare a culorilor îţi permite să-ţi creezi starea de spirit preferată, pentru că îţi oferă posibilitatea de a alege între o lumină de un alb strălucitor sau una portocalie discretă.

  • Panou de bord multifuncţional.

    Panoul de bord multifuncţional disponibil opţional prezintă diferitele moduri ale experienţei de condus, cu afişarea personalizată a instrumentelor. Astfel, sistemul creează lumi de culoare şi o stare de spirit pentru orientare mai sigură, mai eficientă şi exemplară a conducătorului auto. Instrucţiunile de navigaţie şi informaţiile de la sistemele de asistenţă a conducătorului auto pot fi observate acum chiar mai uşor, dintr-o privire. Cu aceste funcţii, noua prezentare digitală sporeşte în mod evident confortul, experienţa şi siguranţa la condus.

  • Sistem de sunet surround high-end Bang & Olufsen

    BMW Seria 5 Touring este echipat cu sistem de sunet surround high-end Bang & Olufsen. Plăcerea supremă a audiţiei şi o senzaţie de condus magnifică se îmbină într-o experienţă unică. 16 difuzoare active, cu un total de 1.200 de waţi, reproduc muzica la o calitate uimitoare. Pot fi selectate diverse opţiuni acustice: în modul „Studio” sunetul este clar, în timp ce în modul „Expanded” spaţiul acustic pare extins. Iar astfel se creează o experienţă de sunet surround incomparabilă.