RELAXAREA ESTE INCLUSĂ ÎN PACHET.

Confortul BMW Seria 5 Touring.

Cu cât te simţi mai confortabil, cu atât mai plăcută va fi călătoria ta. Confortul în BMW Seria 5 Touring începe atunci când intri în automobil şi te însoţeşte până ce cobori.

ACCES CONFORT.

Inovator şi uşor de folosit – sistemul de Acces confort îţi permite să deschizi portierele automobilului tău şi să porneşti motorul fără a fi nevoie să utilizezi cheia automobilului. Cheia, care se poate afla în buzunarul de la pantaloni sau în servietă, este recunoscută în mod automat de îndată ce te apropii de automobilul tău.
Odată ce portiera a fost deblocată în mod automat, poţi intra şi porni motorul prin apăsarea butonului Start Stop motor. Acest sistem opţional inlcude şi funcţia de deschidere şi închidere fără atingere a hayonului. O mişcare scurtă şi precisă a piciorului sub bara de protecţie spate este suficientă pentru ca senzorul să deschidă capacul portbagajului, care se deblochează şi se deschide automat, fără a fi atins. Senzorii instalaţi la înălţimi diferite pe bara de protecţie spate sunt utilizaţi pentru a detecta persoana care încearcă să deschidă portbagajul. Autorizaţia de acces se acordă doar în cazul în care sistemul detectează că ai cheia cu tine. Odată ce acest lucru a fost stabilit, portbagajul se deblochează automat şi hayonul se deschide fără a fi atins.
Fiabilitatea funcţională a sistemului este garantată datorită autentificării cu cheia automobilului. Obiectele situate sub automobil – sau chiar animale care rătăcesc pe sub acesta – nu pot interfera cu sistemul.

FUNCŢIONALITATE.

Stilat, elegant şi dinamic, BMW Seria 5 Touring este la fel de impresionant şi în ceea ce priveşte aspectul practic. Atât interiorul, cât şi portbagajul sunt proiectate pentru a fi cât de funcţionale posibil, iar flexibilitatea răspunde tuturor provocărilor – indiferent de ce ai nevoie să transporţi.
Hayonul din două părţi se deschide în mod automat, prin apăsarea unui buton al cheii automobilului şi ridică astfel capacul portbagajului. Acest sistem este ideal pentru depozitarea obictelor mici. Iar dacă este nevoie de depozitarea obiectelor mai voluminoase, acest lucru se realizează prin acţionarea aceluiaşi buton care deschide complet hayonul, pentru a crea o suprafaţă de încărcare practică.
În vederea transportării bagajelor voluminoase, bancheta spate poate fi rabatată în raport 40:20:40 şi poate fi de asemenea îndepărtată cu uşurinţă din compartimentul pentru bagaje, cu ajutorul sistemului de blocare de la distanţă, pentru a se realiza un raport de rabatare de 60:40. Funcţia opţională de reglare a unghiului spătarului permite poziţionarea scaunelor din spate în şapte moduri diferite, cu unghi de înclinare de până la 11 grade. Acest lucru măreşte volumul de încărcare disponibil de la 560 la 1.670 de litri.

AFIŞAJ DE INSTRUMENTE MULTIFUNCŢIONAL.

Pe panoul de instrumente sunt afişate trei moduri diferite şi funcţiile lor specifice, fiecare cu grafică şi culori adaptate: Comfort, ECO PRO şi Sport.

DIVERTISMENT PROFESSIONAL PENTRU LOCURILE DIN SPATE.

Sistemul Professional de divertisment pentru locurile din spate include două ecrane color separate de 9,2” cu unghi de înclinare reglabil şi o unitate DVD. În timpul călătoriei ai acces la internet şi poţi naviga în voie (este necesar un contract de telefonie mobilă). Conexiunile pentru MP3 player, consolele de jocuri şi căştile (chiar şi fără fir) pot fi operate prin telecomandă.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive este primul pas spre libertate care nu cunoaşte limite. Acesta este un pachet de service care acoperă toate lucrările de service şi întreţinere esenţiale. BMW Service Inclusive cuprinde toate lucrările de service de care are nevoie automobilul tău BMW pentru o perioadă de timp prestabilită sau până la atingerea unui anumit număr de kilometri – ori de câte ori este nevoie. În plus, pachetul este valabil în toată lumea.
Garanţia acoperă: service ulei plus completare (condiţie: service-ul de ulei trebuie să fie realizat la un dealer BMW autorizat), înlocuire microfiltru, filtru de combustibil, filtru de aer şi bujii, schimbare lichid de frână, verificare automobil, plus servicii suplimentare menţionate în cartea de service.