LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.

BMW M550d xDrive Touring: 381 CP, 280 kW.

LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.

BMW M550d xDrive Touring: 381 CP, 280 kW.

LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.BMW M550d xDrive Touring: 381 CP, 280 kW.

BMW M550d xDrive Touring este dovada expertizei inginerilor BMW M, care a contribuit la optimizarea trenului de rulare, a şasiului şi a direcţiei. Modelul M Performance iese în evidenţă dintr-o privire datorită designului sofisticat, a dinamicii impresionante şi a confortului oferit în călătoriile zilnice. Detaliile specifice de design accentuează aspectul sportiv al acestui automobil robust şi confirmă la nivel vizual şi tehnic apartenenţa la gama de modele BMW Seria 5.

 

Cifre pentru BMW M550d xDrive Touring:
Consum mixt de combustibil: 6,3 l/100 km
Emisii medii de CO₂: 166 g/km

Design

DESIGNUL M PERFORMANCE AL BMW M550d xDRIVE TOURING.

Aspectul dinamic al BMW M550d xDrive Touring este evidenţiat atât de echipamentele incluse în pachetul M Sport, cât şi de multe alte elemente specifice de design. Conceptul M Performance şi posibilitatea de a utiliza spaţiul automobilului în mod flexibil se îmbină într-un automobil special creat pentru a oferi experienţe de condus uimitoare şi practice în viaţa de zi cu zi. La exterior, detalii precum gurile de aerisire modificate din spoilerul faţă, inscripţionarea denumirii modelului în culoare de accent sau jantele exclusive din aliaj uşor, vor întoarce cu siguranţă privirile, iar atmosfera unică din habitaclu va inspira conducătorii auto pasionaţi de automobile sport.

Design
Design
Design
Design

COMPONENTELE EXCLUSIVE ALE BMW M550d xDRIVE TOURING.

BMW M550d xDrive Touring este uşor de recunoscut chiar şi de la distanţă, datorită aspectului inedit al jantelor M din aliaj uşor de 20” Double-spoke, tip 434 M, disponibile opţional. Capacele oglinzilor exterioare sport în Gri Ferric creează contrast cu vopseaua caroseriei. În partea spate, caracterul dinamic al automobilului este evidenţiat de inscripţionarea denumirii modelului în crom închis şi de ornamentele ţevii de eşapament în negru lucios. Inserţiile din aluminiu de pe inscripţia denumirii modelului oferă încă de la început un indiciu asupra experienţei de condus de care se vor bucura conducătorul auto şi pasagerii. Volanul M îmbrăcat în piele se potriveşte perfect în mâinile conducătorului auto. Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte şi cu padele de schimbare a treptelor de viteză pe volan asigură schimbări comode şi sportive ale vitezelor. În câmpul vizual al conducătorului auto sunt plasate accente vizuale, de exemplu inscripţionarea digitală a denumirii modelului în partea inferioară a turometrului şi logo-ul „M” de pe maneta schimbătorului de viteze.

MOTOR M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO DIESEL CU 6 CILINDRI ÎN LINIE.

Motorul BMW M550d xDrive Touring impresionează prin puterea remarcabilă pe care o oferă şi prin sunetul captivant. Modelul M Performance asigură forţă de tracţiune maximă încă de la plecarea de pe loc. Acest lucru se datorează în mare parte sistemului turbo de supra-alimentare cu trei etape şi geometrie variabilă a turbinei. Genele M sunt definite de performanţa înregistrată de automobil: cuplul maxim de 740 Nm permite acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 4,9 secunde. Astfel, motorul oferă acceleraţie impresionantă şi eficienţă maximă: consum mixt de combustibil de doar 6,3 l/100 km şi emisii de CO₂ de 166 g/km. Această combinaţie de caracteristici dinamice şi eficienţă în ceea ce priveşte consumul de combustibil este unică pentru BMW Seria 5 Touring.

DINAMICA DE CONDUS M PERFORMANCE A BMW M550d xDRIVE TOURING.

Conceptul dinamicii de condus a BMW M550d xDrive Touring a fost creat cu gândul la performanţă, cu obiectivul de a oferi mai multă plăcere de a conduce, confort superior şi flexibilitate care te inspiră. Agilitatea şi precizia înaltă în manevrare şi în reglarea optimă a tuturor componentelor sunt resimţite de fiecare dată când automobilul iese din viraje. Inginerii BMW M GmbH au optimizat caracteristicile suspensiei şi ale direcţiei acestui automobil M Performance exclusiv, până la cel mai mic detaliu.

 • Mai dinamic: şasiul M sport coborât

  Amortizoarele şi stabilizatorii au fost ajustaţi pentru a corespunde caracteristicilor motorului cu 6 cilindri, care oferă cuplu maxim, dar şi pentru a transforma performanţa remarcabilă a motorului în dinamică de condus impresionantă şi puternică. Elementele elasto-mobile specifice pentru puntea faţă garantează momente de neuitat în timpul călătoriilor tale. Suspensia M Sport cu reglaje specifice şi direcţia sport variabilă cu Servotronic asigură mai multă agilitate.

 • Mai multă tracţiune: BMW xDrive

  BMW M550d Touring dispune de sistem inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive cu funcţie „Performance Control”, în echiparea standard. Acesta reglează modul variabil de distribuţie a forţei de propulsie între cele două roţi din spate, iar astfel dinamica, tracţiunea şi agilitatea sunt îmbunătăţite considerabil. Indiferent de suprafaţa de rulare, acest automobil urmăreşte cu precizie orice schimbare de direcţie, fără a fi nevoie de prea multe intervenţii din partea conducătorului auto pentru menţinerea controlului asupra direcţiei. Pentru a îndeplini cerinţele speciale impuse de dinamica de condus a modelelor BMW M Performance, sistemul pune accent mai mare pe roţile din spate.

Steptronic

TRANSMISIE STEPTRONIC SPORT CU 8 TREPTE.

La BMW M550d xDrive Touring, transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte disponibilă în echiparea standard este responsabilă pentru transferul de putere. Reglajele specifice M Performance ale programelor de schimbare a treptelor de viteză sunt adaptate special, în funcţie de performanţa motorului, iar padelele de schimbare a treptelor de viteză de pe volan permit schimbarea vitezelor în mod sportiv. Transmisia dispune şi de funcţie „Launch Control”, care asigură acceleraţie optimă pe orice suprafaţă de drum. Construcţia compactă, greutatea scăzută şi interacţiunea optimă cu funcţia Start Stop motor automată sunt elemente esenţiale pentru consum de combustibil şi emisii de noxe mici.

FAMILIA DE AUTOMOBILE M PERFORMANCE.

Design sofisticat, tracţiune optimă, dinamică de condus maximă: caracteristicile esenţiale ale automobilelor M Performance. Modelele sunt disponibile în exclusivitate de la BMW M GmbH şi îmbină cele mai bune caracteristici ale seriei din care fac parte cu genele dinamice specifice BMW M, iar astfel creează propria clasă de automobile.

Şi mai multă plăcere de a conduce.

Descoperă toate modelele din gama de automobile M Performance.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

  Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.