Capacitate portbagaj

560–1.670

Deschidere fără atingere a hayonului

Da

Banchetă spate rabatabilă în raport 40/20/40

1.670

Ampatament

2.968

BMW Seria 5 Touring reprezintă mult mai mult decât designul exterior modern şi elegant. Interiorul, atât funcţional cât şi confortabil, este conectat perfect la servicii inovatoare şi la sisteme de asistare a conducătorului auto de la BMW ConnectedDrive. În plus, acest model depăşeşte combinaţia de dinamică şi eficienţă caracteristică BMW.

RELAXAREA FACE PARTE DIN PACHET.

Confortul BMW Seria 5 Touring.

Cu cât te simţi mai confortabil, cu atât mai plăcută va fi călătoria ta. Simţi confortul BMW Seria 5 Touring de îndată ce intri în automobil - şi această senzaţie te însoţeşte chiar şi după ce ai coborât.

Design.

Un simţ impecabil al stilului: BMW Seria 5 Touring cu proporţiile sale dinamice şi forma modernă este impresionant încă de la prima vedere. Acest aspect se observă în mod constant din partea frontală, de-a lungul siluetei uimitoare, spre spate. Noile faruri opţionale cu LED conferă un aspect hotărât de dinamism în partea frontală, se evidenţiază prin prezenţa carismatică şi exprimă un caracter puternic. Grila dublă a radiatorului este uşor înclinată în faţă, indicând puterea care se află latentă în spatele acesteia, şi permite BMW Seria 5 Touring să fie în centrul atenţiei.

BMW Lines şi echipamente.

BMW Seria 5 Touring Luxury Line impresionează prin designul său clasic şi elegant deosebit. Elementele de design discrete şi rafinate în crom lucios îmbină exclusivitatea şi agilitatea sportivă de la exterior şi sunt caracteristice pentru trăsăturile individuale ale gamei.

230 kW

Dinamică pură şi economie – este ceea ce primeşti de la motoarele BMW TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie. Performanţa acestora, consumul de combustibil şi emisiile de noxe reduse în mod semnificativ se datorează pachetului de tehnologii inovatoare de la BMW EfficientDynamics. La BMW 535d, combinaţia între injecţia directă Common Rail de ultimă generaţie şi geometria variabilă a turbinei produce putere impresionantă de 230 kW (313 CP) şi cuplu de 630 Nm. Acest lucru permite motorului cu 6 cilindri să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 5,4 secunde (cu xDrive: 5,3 secunde). Consumul de combustibil este moderat: de la 5,5 până la 5,9 l/100 km (cu xDrive: de la 5,9 până la 6,2 litri) de motorină. La BMW 530d, motorul furnizează 190 kW (258 CP) şi permite cuplu maxim de 560 Nm, chiar de la 1.500 rpm. Automobilul accelerează cu încredere de la 0 la 100 km/h în 5,9 secunde (cu xDrive: 5,9 sec.), în timp ce consumul de combustibil este: de la 5,3 până la 5,7 l/100 km (cu xDrive: de la 5,7 până la 6,0 litri). Datorită tehnologiei BMW BluePerformance din echiparea standard, motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie respectă standardul EU6 de emisii de noxe.