ELECTRIZANT. ORIGINAL.

BMW 530e hibrid plug-in.

BMW iPerformance

ELECTRIZANT. ORIGINAL.

BMW 530e hibrid plug-in.

ELECTRIZANT. ORIGINAL.BMW 530e hibrid plug-in.

Gâneşte creativ. Fii în pas cu vremea. Două concepte esenţiale pentru sustenabilitate. BMW 530e iPerformance implementează perfect ambele abordări şi este foarte avangardist. Acesta oferă plăcere electrizantă de a conduce, iar datorită sistemului de propulsie hibrid plug-in, este deja în ton cu viitorul.


BMW 530e iPerformance:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,9 – 2,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 44 – 49
Consum mediu de energie, în kWh/100 km: 13,1 – 14,1

Read more

CONCEPT DE AUTOMOBIL.

CONCEPT DE AUTOMOBIL.

BMW x30e iPerformance îmbină un motor electric cu un motor TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri, pentru a crea sistemul de propulsie hibrid plug-in BMW eDrive foarte eficient. Acesta îţi permite să parcurgi distanţe scurte în mod integral electric, fără emisii de noxe, cu performanţă de condus dinamică şi capacitate de a conduce pe distanţe lungi – împreună cu motorul pe benzină cu 4 cilindri.

Read more

SISTEM DE PROPULSIE.

SISTEM DE PROPULSIE.

Componentele cheie ale sistemului de propulsie sunt: un motor pe benzină cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, 4 cilindri şi putere de 135 kW (184 CP), un motor electric de 70 kW (95 CP) şi bateria litiu ion de înaltă tensiune cu capacitate de 9,2 kWh. Atunci când rulează doar pe bază de energie electrică, automobilul are autonomie de aproximativ 45 km şi viteza maximă de 140 km/h în mod electric.

Read more

MANAGEMENT INTELIGENT AL ENERGIEI.

MANAGEMENT INTELIGENT AL ENERGIEI.

Sistemul de management inteligent al energiei alege în mod predictiv tracţiunea adecvată, pentru a optimiza raportul putere-eficienţă al tracţiunii hibride. De exemplu, datele de navigaţie disponibile sunt utilizate pentru a identifica în avans secţiunile de traseu şi situaţiile de condus cele mai potrivite pentru motorul electric sau pentru încărcarea bateriei de înaltă tensiune.

Read more

EXPERIENŢĂ DE CONDUS.

EXPERIENŢĂ DE CONDUS.

BMW 530e iPerformance are mai multe moduri de condus, care influenţează în mod semnificativ consumul real de combustibil. Rezultatul obţinut în practică depinde, în primul rând, de modul de condus ales – şi, în al doilea rând, de comportamentul tău de condus.

Read more

DESIGN.

BMW 530e iPerformance este un automobil încrezător cu aspect business inconfundabil: barele grilei radiatorului în culoarea caracteristică albastru BMW i, capace albastre pentru butucul roţilor, logo „BMW i” în partea frontală laterală, logo-uri „eDrive” pe elementul „Hofmeister kink” şi pe pragurile portierelor.

CONECTIVITATE.

Aplicaţia „My BMW Remote App” pentru automobile hibrid plug-in disponibilă pentru iOS şi Android oferă informaţii detaliate despre statusul actual al BMW 530e iPerformance – precum nivelul de încărcare a bateriei şi autonomia rămasă. Operaţiunile de încărcare pot fi programate de la distanţă, prin intermediul temporizatorului săptămânal.

ÎNCĂRCARE COMODĂ.

Automobilul BMW poate fi încărcat de la orice priză electrică, prin intermediul cablului de încărcare inclus, ori pe drum, de la orice staţie publică de încărcare, cu ajutorul cablului disponibil în portofoliul de accesorii BMW.

Read more

Consum de combustibil, consum de energie şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

    Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.