BMW SERIA 5 SEDAN.

Stil business, dar şi sportiv.

BMW SERIA 5 SEDAN.

Stil business, dar şi sportiv.

BMW SERIA 5 SEDAN.Stil business, dar şi sportiv.

Acceleraţie 0 - 100 km/h, în sec. (BMW 540i Sedan3)

5,1

Consum mixt de combustibil, în l/100km (BMW 540i Sedan3)

7,1 – 7,4

Emisii de CO2, în g/km (BMW 540i Sedan3)

161 – 168

Misiunea: stabilirea de standarde noi. BMW Seria 5 este un sedan modern din clasa business. Datorită aspectului dinamic şi totodată elegant, acesta se ridică în mod convingător la nivelul aşteptărilor pe care le avem în prezent de la un automobil din această clasă: este sportiv, captivant şi oferă plăcere de a conduce prin tehnologia de ultimă generaţie.

 all-time high

DINAMICĂ INEGALABILĂ.

DINAMICĂ INEGALABILĂ.

Motoarele BMW TwinPower Turbo puternice, construcţia uşoară inteligentă, direcţia integrală adaptivă pentru manevrare şi agilitate de primă clasă, precum şi modul Adaptive: BMW Seria 5 a fost creat pentru a oferi o experienţă de condus foarte sportivă, iar astfel este întotdeauna cu un pas înaintea concurenţei.

Read more
„BMW Seria 5 oferă combinaţia perfectă de eleganţă şi dinamică impresionantă. Prin urmare, este modelul sedan ideal pentru clasa business.”
Adrian van Hooydonk, Vicepreşedinte al BMW Group Design
„Materialele atent selecţionate, nivelul înalt de confort şi conceptele de operare intuitivă îţi asigură o călătorie relaxată.”
Karim Habib, Director de design la BMW Automobile

ASISTENTUL PRINCIPAL.

ASISTENTUL PRINCIPAL.

Funcţia Driving Assistant Plus este cel mai bun sprijin pe care te poţi baza. Astfel, îi poţi încredinţa activităţi importante şi totodată monotone. Acesta oferă condus autonom în situaţii precum ambuteiaje şi trafic aglomerat, dar şi în călătoriile lungi. În plus, eşti pe mâini bune, chiar şi atunci când schimbi banda de circulaţie.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.