BMW SERIA 5 SEDAN.

Stil business, dar şi sportiv.

BMW SERIA 5 SEDAN.

Stil business, dar şi sportiv.

BMW SERIA 5 SEDAN.Stil business, dar şi sportiv.

Acceleraţie 0 - 100 km/h, în sec. (BMW 540i Sedan)

5,1

Consum mixt de combustibil, în l/100km (BMW 540i Sedan)

De la 6,5 până la 6,9

Emisii de CO2, în g/km (BMW 540i Sedan)

De la 149 până la 159

Misiunea: stabilirea de standarde noi. BMW Seria 5 este un sedan modern din clasa business. Datorită aspectului dinamic şi totodată elegant, acesta se ridică în mod convingător la nivelul aşteptărilor pe care le avem în prezent de la un automobil din această clasă: este sportiv, captivant şi oferă plăcere de a conduce prin tehnologia de ultimă generaţie.

 all-time high

DINAMICĂ INEGALABILĂ.

DINAMICĂ INEGALABILĂ.

Motoarele BMW TwinPower Turbo puternice, construcţia uşoară inteligentă, direcţia integrală adaptivă pentru manevrare şi agilitate de primă clasă, precum şi modul Adaptive: BMW Seria 5 a fost creat pentru a oferi o experienţă de condus foarte sportivă, iar astfel este întotdeauna cu un pas înaintea concurenţei.

Read more
„BMW Seria 5 oferă combinaţia perfectă de eleganţă şi dinamică impresionantă. Prin urmare, este modelul sedan ideal pentru clasa business.”
Adrian van Hooydonk, Vicepreşedinte al BMW Group Design
„Materialele atent selecţionate, nivelul înalt de confort şi conceptele de operare intuitivă îţi asigură o călătorie relaxată.”
Karim Habib, Director de design la BMW Automobile

ASISTENTUL PRINCIPAL.

ASISTENTUL PRINCIPAL.

Funcţia Driving Assistant Plus este cel mai bun sprijin pe care te poţi baza. Astfel, îi poţi încredinţa activităţi importante şi totodată monotone. Acesta oferă condus autonom în situaţii precum ambuteiaje şi trafic aglomerat, dar şi în călătoriile lungi. În plus, eşti pe mâini bune, chiar şi atunci când schimbi banda de circulaţie.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

    Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.