Stage

DINAMICĂ PURĂ.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 5 Sedan.

DINAMICĂ PURĂ.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 5 Sedan.

DINAMICĂ PURĂ.Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 5 Sedan.

BMW Seria 5 depăşeşte toate limitele atunci când vine vorba despre dinamică. Motoarele puternice transferă în mod impresionant sportivitatea automobilului către şosea. În plus, BMW Seria 5 oferă putere impresionantă şi în acelaşi timp este un automobil inteligent. Acest lucru se datorează tehnologiilor progresiste ale viitorului, care îi permit să profite la maximum de caracterul dinamic, asemenea unui adevărat erou.
 

BMW 540i Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 6,5 până la 6,9
Emisii medii de CO2, în g/km: de la 149 până la 159

Read more

DRIVING EXPERIENCE CONTROL CU MOD ADAPTIVE.

Sistemul Driving Experience Control îţi oferă posibilitatea de a alege modul COMFORT pentru reglaje standard ale motorului şi transmisiei, modul ECO PRO orientat spre eficienţă sau modul SPORT pentru condus mai dinamic. Noua funcţie interactivă, modul ADAPTIVE, reglează continuu sistemul de Control dinamic al amortizoarelor, direcţia şi transmisia Steptronic, pentru a se potrivi situaţiei curente de condus.

Read more

DEZVOLTAT PENTRU A FI MAI BUN.

DEZVOLTAT PENTRU A FI MAI BUN.

BMW Seria 5 nu se mulţumeşte cu standarde medii. Prin urmare, este de la sine înţeles faptul că acest model trebuie să fie în fruntea clasei sale în ceea ce priveşte acceleraţia şi emisiile de CO2. Iar acest lucru se realizează cu ajutorul funcţiei Start Stop motor automată, disponibilă în premieră pentru acest model. Funcţia opreşte motorul doar atunci când staţionarea durează o anumită perioadă de timp.

Read more

BMW 520D EDIŢIE EFFICIENTDYNAMICS.

BMW 520d Ediţie EfficientDynamics cu motor BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri şi capacitate de 2.0 litri oferă eficienţă maximă din punct de vedere al consumului de combustibil şi performanţă excelentă la condus. Acesta are putere de 140 kW (190 CP) şi accelerează până la 100 km/h în 7,5 secunde.

MAI PUŢINĂ GREUTATE. MAI MULTĂ DINAMICĂ.

MAI PUŢINĂ GREUTATE. MAI MULTĂ DINAMICĂ.

Datorită materialelor uşoare precum aluminiul şi aliajele de aluminiu ultramoderne, cea de-a şasea generaţie a BMW Seria 5 cântăreşte cu până la 100 de kilograme mai puţin decât predecesorul său. Construcţia uşoară inteligentă asigură, de asemenea, distribuirea uniformă a greutăţii între puntea faţă şi spate, precum şi centru de greutate mai coborât. Rezultatul este dinamică de condus remarcabilă.

Read more

GHIDEAZĂ AERUL. CREŞTE AGILITATEA.

GHIDEAZĂ AERUL. CREŞTE AGILITATEA.

La BMW Seria 5, pachetul de tehnologii BMW EfficientDynamics se remarcă printr-un element de design distinctiv: grila radiatorului. Atunci când nu este necesar aer pentru răcire, supapa din grila radiatorului, care direcţionează activ fluxul de aer, este închisă şi oferă o valoare ideală a coeficientului de rezistenţă – 0,22 – valoare unică în această clasă de automobile.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mai puţin consum de combustibil, mai multă plăcere de a conduce: BMW EfficientDynamics este numele strategiei utilizate pentru a scădea consumul de combustibil şi emisiile de CO2, în timp ce dinamica şi plăcerea de a conduce cresc. Pachetul de funcţii acoperă categoriile sistem de propulsie, managementul energiei şi concept de automobil.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

    Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.