ÎN FORMĂ EXCELENTĂ.

Designul BMW Seria 5 Sedan.

ÎN FORMĂ EXCELENTĂ.

Designul BMW Seria 5 Sedan.

Sportiv şi elegant în orice situaţie: BMW Seria 5 Sedan îşi depăşeşte întotdeauna competiţia, datorită aspectului sportiv. Dar acest succes nu este o simplă coincidenţă. În definitiv, succesul nu se află doar în gene, ci este şi expresia atenţiei deosebite la detalii.

 BMW 540i Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 6,5 până la 6,9
Emisii medii de CO2, în g/km: de la 149 până la 159

ÎN FORMĂ EXCELENTĂ.Designul BMW Seria 5 Sedan.

Sportiv şi elegant în orice situaţie: BMW Seria 5 Sedan îşi depăşeşte întotdeauna competiţia, datorită aspectului sportiv. Dar acest succes nu este o simplă coincidenţă. În definitiv, succesul nu se află doar în gene, ci este şi expresia atenţiei deosebite la detalii.

 BMW 540i Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 6,5 până la 6,9
Emisii medii de CO2, în g/km: de la 149 până la 159

EXTERIOR.

Chiar şi atunci când stă pe loc, BMW Seria 5 Sedan creează impresie puternică. Aflat la cea de-a şaptea generaţie, cel mai sportiv sedan din clasa business are grila radiatorului şi farurile conectate pentru prima dată. Linia joasă a plafonului care se extinde până în partea spate oferă automobilului aspect puternic şi silueta caracteristică modelelor coupé. Iar partea spate lată scoate în evidenţă performanţa înaltă a BMW Seria 5.

1
2
3
4

SISTEM DE SUNET SURROUND BOWERS & WILKINS DIAMOND.

Sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond, cu două difuzoare de unde înalte realizate din diamante sintetice, oferă calitate de studio a sunetului pentru toţi pasagerii automobilului. 16 difuzoare atent poziţionate creează o experienţă memorabilă a sunetului. Difuzoarele sunt iluminate pentru a confirma şi la nivel vizual calitatea premium a sunetului oferit de sistem.

MAI MULTE BENEFICII, ORICÂND DOREŞTI.

MAI MULTE BENEFICII, ORICÂND DOREŞTI.

Alege mai multă dinamică, mai multă exclusivitate sau mai multă individualitate. Cu echipamentele şi pachetele BMW Lines eşti întotdeauna printre cei avangardişti.

SPORT LINE.

Cu elementele de design în negru lucios şi jantele exclusive, pachetul Sport Line oferă automobilului aspect foarte dinamic. Detalii precum inscripţia „Sport Line” iluminată şi scaunele sport disponibile exclusiv pentru acest model adaugă interiorului o notă de vitalitate.

LUXURY LINE.

Pachetul Luxury Line oferă BMW Seria 5 eleganţă maximă, prin elementele fine de design în crom lucios şi prin jantele asortate. În interior, detalii precum tapiţeria exclusivă Lines cu cusături şi ornamente în culori contrastante şi suprafeţele decorative din lemn fin, cu accente în crom Pearl lucios – toate creează atmosferă foarte stilată. Panoul de instrumente în piele artificială adaugă o tuşă finală de rafinament.

PACHET M SPORT.

În cadrul pachetului M Sport, pasiunea pentru dinamică este cu siguranţă cea mai importantă. De exemplu, prizele de aer puternice oferă spoilerului faţă aspect care atrage toate privirile. Ornamentele interioare în aluminiu Rhombicle şi capitonajul pentru plafon BMW Individual în antracit adaugă interiorului o notă foarte sportivă.

COLECŢIA BMW INDIVIDUAL.

Colecţia BMW Individual oferă numeroase opţiuni de echipamente, pentru a mulţumi chiar şi pe cei mai exigenţi clienţi: ornamente din lemn fin cu granulaţii perfecte, selectate din toată lumea. Piele fină, imaculată şi foarte moale de la cele mai bune tăbăcării din lume. Vopsele care fascinează prin luciu, luminozitate şi efecte. Acestea sunt disponibile în diferite nuanţe care pur şi simplu definesc spiritul vremurilor, nu doar îl urmează. Împreună, toate aceste elemente transformă automobilul tău BMW într-o expresie a personalităţii tale.

ACCESORII BMW ORIGINALE.

Pregăteşte-te pentru toate activităţile din programul tău. Cu Accesoriile BMW Originale, îţi poţi echipa automobilul BMW Seria 5 pentru a se potrivi perfect preferinţelor tale. Descoperă lumea Accesoriilor BMW Originale.

 • Transport

  Portbagajul de plafon modern cu panouri laterale din Argintiu Titanium are capacitate de 520 litri şi este compatibil cu toate sistemele pentru portbagaj de plafon. Acesta poate fi încărcat în mod comod şi este protejat împotriva furtului, datorită faptului că poate fi deschis din ambele părţi şi datorită sistemului de încuiere central triplu de pe fiecare parte.

  Covoraşul antiderapant, impermeabil şi rezistent cu margini înalte protejează portbagajul. Acesta este de culoare neagră şi se integrează perfect. În plus, se asortează în mod ideal cu echipamentele BMW standard şi are inserată inscripţia „5” din oţel inoxidabil de înaltă calitate, împreună cu un inel pentru îndepărtarea covoraşului.

 • Accesorii pentru exterior şi interior

  Jantele BMW din aliaj uşor de 19” sau 20” se asortează perfect cu designul automobilului şi îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Acestea sunt create special pentru a fi utilizate cu anvelope runflat şi au margini ridicate, pentru a preveni alunecarea anvelopelor depresurizate, în timpul virajelor.

  Sistemul eficient de încălzire auxiliară creează temperatură plăcută în interior şi împiedică îngheţarea sau aburirea geamurilor. Acesta poate fi operat direct sau prin intermediul sistemului iDrive. În funcţie de echipamente, acesta poate fi activat şi prin cheia BMW cu afişaj, disponibilă opţional, sau printr-o aplicaţie de pe iPhone.

 • Informaţii şi comunicare

  Suportul universal practic poate fi reglat şi se ataşează printr-un click de sistemul Travel & Comfort, disponibil separat. Acesta poate fi utilizat pentru numeroase tablete Apple şi Samsung de la 7” până la 11” împreună cu husa pentru tabletă, parte a sistemului Travel & Comfort. Suportul poate fi rotit la 360° şi poate fi înclinat şi fixat în poziţia dorită, în orice moment.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

  Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.