LIBERTATE DE PERSONALIZARE.

BMW Lines şi echipamente pentru BMW Seria 5 Gran Turismo.

LIBERTATE DE PERSONALIZARE.

BMW Lines şi echipamente pentru BMW Seria 5 Gran Turismo.

LIBERTATE DE PERSONALIZARE.BMW Lines şi echipamente pentru BMW Seria 5 Gran Turismo.

BMW SERIA 5 GRAN TURISMO LUXURY LINE.

BMW Seria 5 Gran Turismo Luxury Line impresionează prin designul său clasic şi elegant deosebit. Elementele de design discrete şi rafinate în crom lucios îmbină exclusivitatea şi agilitatea sportivă şi sunt caracteristice pentru trăsăturile individuale ale gamei.

 • Exterior

  Grila BMW a radiatorului cu bare cromate creează impresie de complexitate şi fascinaţie. Perspectiva laterală a jantelor speciale din aliaj uşor de 19” sau 20” cu design Multi-spoke subliniază eleganţa BMW Seria 5 Gran Turismo Luxury Line. Cadrul geamurilor laterale este cromat, iar mânerele portierelor sunt iluminate şi au inserţii cromate.
  Şorţurile faţă şi spate conţin elemente cromate decorative care adaugă un plus de fler la designul clasic al Luxury Line. Ţeava de eşapament este finisată în crom lucios

 • Interior

  Interiorul Luxury Line stabileşte standarde noi, prin elemente de design selectate – precum suprafaţa decorativă din lemn nobil Fineline în antracit cu detalii în Pearl Crom, ornamentele din lemn fin în Maro Ash Grain cu inserţii în Argintiu Satin mat sau elementele de design din lemn fin Fineline în nuanţă deschisă. Husele din piele de calitate înaltă (piele Dakota în negru, în Bej Veneto sau în Alb Ivory, fiecare cu cusături exclusive sau piele Dakota în Maro Cinnamon sau negru, fără cusături exclusive. Ca alternativă, este disponibilă şi pielea Nappa în Mocha, Alb Ivory sau negru cu cusături exclusive) subliniază atmosfera ispititoare a interiorului, la fel ca şi pragurile iluminate ale portierelor din faţă şi din spate. Atât volanul sport îmbrăcat în piele, cât şi volanul M îmbrăcat în piele impresionează prin designul sportiv şi ergonomie optimă. Caracteristic pentru gama Luxury Line este cheia automobilului, cu dungă cromată decorativă.

PACHET M SPORT.

Punctul culminant al esteticii sportive: pachetul M Sport opţional prezintă dinamica futuristă a BMW Seria 5 Gran Turismo, în forma sa cea mai plină de energie.

 • Exterior

  Grila BMW a radiatorului cu bare cromate creează impresie de complexitate şi fascinaţie. Jantele speciale din aliaj uşor de 18” sau 19” cu design Multi-spoke subliniază eleganţa BMW Seria 5 Gran Turismo Luxury Line. Cadrul geamurilor laterale este cromat, iar mânerele portierelor sunt iluminate şi au inserţii cromate.
  Şorţurile faţă şi spate conţin elemente cromate decorative care adaugă un plus de fler la designul clasic al Luxury Line. Ţeava de eşapament este finisată în crom lucios.

 • Interior

  Interiorul Luxury Line stabileşte standarde noi, prin elemente de design selectate – precum suprafaţa decorativă din lemn nobil Fineline în antracit cu linie de accent în crom lucios sau ornamentele în Maro Ash Grain cu inserţii. Husele din piele de calitate înaltă (piele Dakota în negru, în Maro Cinnamon, în Bej Veneto sau în Oyster sau piele Nappa în Alb Mocha sau în Alb Ivory), care au cusături exclusive, subliniază atmosfera atrăgătoare, la fel ca şi pragurile iluminate ale portierelor din faţă şi din spate. Caracteristic pentru gama Luxury Line este cheia automobilului în negru, cu dungă cromată decorativă.

BMW INDIVIDUAL.

Caracterul unic este dezvăluit în fiecare detaliu – aceasta este esenţa adevăratei exclusivităţi. Îndeplineşte-ţi dorinţa de perfecţiune.

Expresia personalităţii puternice.

 • Vopsea BMW Individual

  Caracterul unic este dezvăluit în fiecare detaliu – aceasta este esenţa adevăratei exclusivităţi. Îndeplineşte-ţi dorinţa de perfecţiune.

 • Piele Merino de la BMW Individual

  Caracterul exclusiv al acestui model poate fi remarcat şi în interior, unde un prim exemplu este pielea Merino cu granulaţie fină, de la BMW Individual. Suprafaţa catifelată a acestui material asigură cel mai înalt grad de confort, în mod complet natural. Pielea pură folosită în interior a fost atent selectată şi uscată cu blândeţe în urma unei selecţii riguroase şi a proceselor de tăbăcire. Rezultatul este senzaţie de catifelare fără egal. Cusăturile exclusive în negru de pe pielea Merino constituie un alt detaliu ce atrage privirile. Realizate manual, aceste cusături formează o bordură decorativă pentru suprafeţele îmbrăcate în piele – o trăsătură distinctivă care dovedeşte că BMW Individual Seria 5 Gran Turismo este expresia adevăratei exclusivităţi, care stimulează toate simţurile.

 • Ornamente interioare BMW Individual

  Ornamentele interioare din piele în Platinium completează acest pachet de echipamente cu stil irezistibil. Împreună cu pielea Merino cu granulaţie fină şi în culori strălucitoare, din cadrul gamei BMW Individual, aceste finsaje se armonizează perfect cu interiorul spaţios. Însă acestea nu impresionează doar prin aspectul unic. Atenţia pentru detaliu este cea care defineşte BMW Individual Seria 5 Gran Turismo drept cea mai înaltă formă a perfecţiunii.

PACHETE.

Pachetele de echipamente BMW sunt prima alegere atunci când vine vorba de accesorii speciale pentru automobilul tău BMW Seria 5 Gran Turismo. Întreabă dealerul tău BMW despre pachetele disponibile în ţara ta sau află detalii din configuratorul de automobile de pe website-ul BMW naţional.

ACCESORII BMW ORIGINALE.

Evidenţiază sportivitatea şi eleganţa automobilului tău BMW Seria 5 Gran Turismo cu Accesoriile BMW Originale. Găseşti aici o selecţie de produse practice şi de calitate înaltă.

 • Sistem Călătorii şi Confort, masă pliabilă

  Sistemul Călătorii şi Confort include o masă pliabilă şi oferă astfel pasagerilor din spate o suprafaţă practică, ce se poate regla pe înălţime şi unghi de înclinare. Masa pliabilă are de asemenea un suport extensibil pentru băuturi, cu inel cromat elegant.

 • Sistem Călătorii şi Confort, suport pentru iPad Apple

  Suportul BMW pentru iPad-ul Apple este potrivit pentru toate modelele de iPad. Folosind suportul, iPad-ul poate fi montat în siguranţă pe baza de fixare a sistemului Călătorii şi Confort şi poate fi îndepărtat prin simpla apăsare a unui buton. Unghiul şi înălţimea suportului pot fi reglate după necesitate, iar suportul integrat de pe spate permite utilizarea şi în afara automobilului.

 • Parasolar

  Parasolarul pentru lunetă şi geamurile laterale ale portbagajului se ataşează rapid şi simplu. Atunci când nu este folosit, acesta poate fi depozitat confortabil în husa inclusă.

 • Sistem de căşti stereo fără fir

  Sistemul de căşti stereo fără fir a fost special conceput pentru a fi utilizat împreună cu sistemul BMW de ecrane DVD pentru locurile din spate. Volumul sunetului poate fi reglat, calitatea audiţiei este remarcabilă, iar confortul oferit este excepţional.

 • Adaptor snap-in

  Adaptorul snap-in este un sistem de andocare sigur şi robust, cu funcţie de încărcare rapidă încorporată, potrivită pentru telefoane mobile Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony şi RIM/ BlackBerry. O antenă externă asigură cel mai bun semnal posibil în orice moment, în timp ce reduce cantitatea de radiaţii din interiorul automobilului. În funcţie de echiparea automobilului, de telefonul mobil, precum şi de aplicaţia pentru smartphone a adaptorului snap-in, conducătorul auto poate integra aplicaţiile pentru smartphone, via BMW.

 • Grantă Luxury pentru schiuri şi snowboard

  Geanta Luxury pentru schiuri şi snowboard îţi permite să transporţi până la patru perechi de schiuri sau trei plăci de snowboard în deplină siguranţă. Datorită rolelor integrate, geanta pentru schiuri poate fi uşor folosită şi în afara automobilului.

 • Capace oglinzi exterioare cromate

  Capacele cromate pentru oglinzile exterioare completează perfect stilul unic al BMW Seria 5 Gran Turismo. Capacele sunt disponibile în set, pentru partea dreaptă şi partea stângă.