UN NOU FEL DE LIBERTATE.

Designul BMW Seria 5 Gran Turismo.

UN NOU FEL DE LIBERTATE.

Designul BMW Seria 5 Gran Turismo.

UN NOU FEL DE LIBERTATE.Designul BMW Seria 5 Gran Turismo.

DESIGN EXTERIOR.

Liniile BMW Seria 5 Gran Turismo justifică foarte clar atracţia emanată de acest automobil: aspectul stilat al unui sedan se îmbină armonios cu eleganţa sportivă a unui coupé, pentru a conferi BMW Seria 5 Gran Turismo un caracter exclusiv. Este mai mult decât un automobil extraordinar, este un model BMW unic. Capota alungită, consolele scurte şi elementul caracteristic „Hofmeister kink” din zona montantului C disting BMW Seria 5 Gran Turismo drept un automobil BMW adevărat. Linia plafonului în stil coupé, care curge spre forma dinamică a părţii spate, constituie o reinterpretare modernă şi elegantă a designului Gran Turismo. Profilul coborât al hayonului şi stopurile remarcabile conferă părţii spate o tuşă sportivă. În plus, farurile adaptive cu LED subliniază aspectul încrezător al BMW Seria 5 Gran Turismo.

DESIGN.

Descoperă noile detalii importante de design ale BMW Seria 5 Gran Turismo.

DESIGN.

Descoperă noile detalii importante de design ale BMW Seria 5 Gran Turismo.

DESIGN INTERIOR.

Impresionant atât la exterior, cât şi în interior. Eleganţa portierelor fără rame este un prim indiciu pentru ce aşteaptă să fie descoperit în interior: aici BMW Seria 5 Gran Turismo îşi întâmpină toţi pasagerii cu materiale pline de stil şi atent selectate, lucrate cu măiestrie şi cu atenţie la detalii.
Legătura armonioasă dintre habitaclu şi partea spate conferă interiorului un sentiment incomparabil de spaţiozitate. Chiar şi scaunele din spate îşi aduc aportul la configurarea pentru confort maxim, prin spaţiul generos pentru picioare pe care îl oferă. Sentimentul spaţiozităţii duce la crearea unei atmosfere rafinate de primă clasă în BMW Seria 5 Gran Turismo – iată de ce chiar şi atunci când ai ajuns la destinaţie ai vrea să mai rămâi puţin în automobil. În plus, interiorul BMW Seria 5 Gran Turismo este atât de versatil, încât devine alegerea potrivită pentru orice situaţie.

FARURI LED ADAPTIVE.

Farurile adaptive cu LED includ faruri adaptive cu distribuţie variabilă a luminii, lumini pentru viraje şi funcţie BMW Selective Beam (asistent faza lungă cu funcţie antiorbire) cu funcţie automată de activare pentru faza lungă. Sistemul oferă astfel iluminare optimă a drumului, în orice condiţii.
Farurile mobile îţi permit să vezi departe în viraje în întuneric, imediat ce începi să roteşti de volan. Pentru vizibilitate îmbunătăţită pe distanţe scurte, luminile pentru viraje se activează automat imediat ce semnalizarea este pornită sau când întorci de volan – chiar şi atunci când automobilul stă pe loc. Farurile adaptive asigură iluminare optimă în orice situaţie şi astfel cresc în mod semnificativ siguranţa activă.
Funcţia BMW Selective Beam (asistent faza lungă cu funcţie antiorbire) porneşte şi opreşte automat faza lungă, în funcţie de condiţiile de lumină ambientală şi de situaţiile din trafic. Iar astfel asigură vizibilitate excelentă atunci când conduci pe timp de noapte. Sistemul monitorizează prezenţa automobilelor din faţă şi pe cele din sens opus şi reglează în mod continuu faza lungă, pentru a evita orbirea celorlalţi participanţi la trafic.

AMBIANŢĂ.

Atmosfera unică a BMW Seria 5 Gran Turismo evidenţiază un lucru clar: confort absolut şi cadru în care te poţi simţi ca acasă, oriunde te-ai aşeza. Consola centrală este aliniată spre conducătorul auto. Toate instrumentele şi afişajele sunt exact acolo unde le-ai căuta în mod intuitiv. Cu sistemul BMW Head-Up Display opţional, conducătorul auto vede cele mai importante informaţii proiectate pe parbriz, direct în câmpul său vizual. De asemenea, este disponibilă o gamă vastă de echipamente pentru a personaliza şi a îmbunătăţi experienţa unică trăită în BMW Seria 5 Gran Turismo.

  • Design lumini

    Pachetul de lumini ambientale oferă iluminare fină şi stilată a interiorului. Acest lucru subliniază ambianţa luxoasă şi reprezintă de asemenea o sursă de lumină funcţională – de exemplu în compartimentul de depozitare din consola centrală, precum şi în buzunarele portierelor şi pe părţile laterale ale acestora. Funcţia de schimbare a culorilor îţi permite să-ţi creezi starea de spirit preferată, pentru că îţi oferă posibilitatea de a alege între o lumină de un alb strălucitor sau una portocalie discretă.

  • Panou de bord multifuncţional.

    Panoul de bord multifuncţional disponibil opţional prezintă diferitele moduri ale experienţei de condus, cu afişarea personalizată a instrumentelor. Astfel, sistemul creează lumi de culoare şi o stare de spirit pentru orientare mai sigură, mai eficientă şi exemplară a conducătorului auto. Instrucţiunile de navigaţie şi informaţiile de la sistemele de asistenţă a conducătorului auto pot fi observate acum chiar mai uşor, dintr-o privire. Cu aceste funcţii, noua prezentare digitală sporeşte în mod evident confortul, experienţa şi siguranţa la condus.

  • Sistem de sunet surround high-end Bang & Olufsen

    BMW Seria 5 Gran Turismo este echipat cu sistem de sunet surround high-end Bang & Olufsen. Plăcerea supremă a audiţiei şi o senzaţie de condus magnifică oferă o experienţă unică. 16 difuzoare active, cu un total de 1.200 de waţi, reproduc muzica la o calitate uimitoare. Pot fi selectate diverse opţiuni acustice: în modul „Studio” sunetul este clar, în timp ce în modul „Expanded” spaţiul acustic pare extins. Iar astfel se creează o experienţă de sunet surround incomparabilă.

PLAFON PANORAMIC DIN STICLĂ.

Plafonul panoramic din sticlă dezvăluie noi perspective. Lumina suplimentară ce pătrunde prin plafon evidenţiază atmosfera excepţională din interiorul automobilului tău. Dacă soarele străluceşte prea puternic, parasolarele se activează în mod electric. Cu funcţiile de înclinare şi de alunecare, plafonul panoramic din sticlă oferă diverse opţiuni de ventilare. Deflectorul de vânt integrat se extinde în mod automat şi protejează pasagerii de turbulenţe neplăcute atunci când conduci cu plafonul deschis.