LUXUL CARE CREEAZĂ SPAŢIU.

Confortul BMW Seria 5 Gran Turismo.

Confortul înseamnă mai mult decât a ajunge din punctul A până în punctul B. Fie că este vorba de şasiul cu reglaje optime, de interiorul generos, de panoul de instrumente multifuncţional sau de funcţia de divertisment pentru locurile din spate - fiecare element de confort a fost bine gândit şi poziţionat, pentru a asigura că fiecare călătorie în BMW Seria 5 Gran Turismo este o mereu experienţă extrem de plăcută.

CONFORT LA CONDUS.

Puntea spate integrală în V patentată oferă dinamică de condus incomparabilă şi confort inegalabil. Forţele dinamice şi de condus ce acţionează asupra suspensiei roţilor sunt preluate de cadrele roţilor, de subrama punţii spate, de braţul turnant şi de trei braţe de control al stabilităţii direcţionale.
BMW Seria 5 Gran Turismo are de asemenea suspensie pneumatică autonivelantă în partea din spate, pentru a asigura că automobilul oferă poziţie înălţată la drum şi confort maxim.

ACCES CONFORT.

Inovator şi uşor de folosit – sistemul de Acces confort îţi permite să deschizi portierele automobilului tău şi să porneşti motorul fără a fi nevoie să utilizezi cheia automobilului. Cheia, care se poate afla în buzunarul de la pantaloni sau în servietă, este recunoscută în mod automat de îndată ce te apropii de automobilul tău.
Odată ce portiera a fost deblocată în mod automat, poţi intra şi porni motorul prin apăsarea butonului Start Stop motor. Acest sistem opţional include şi funcţia de deschidere şi închidere fără atingere a hayonului. O mişcare scurtă şi precisă a piciorului sub bara de protecţie spate este suficientă pentru ca senzorul să deschidă capacul portbagajului, care se deblochează şi se deschide automat, fără a fi atins. Senzorii instalaţi la înălţimi diferite pe bara de protecţie spate sunt utilizaţi pentru a detecta persoana care încearcă să deschidă portbagajul. Accesul se acordă doar în cazul în care sistemul detectează că ai cheia cu tine. Odată ce acest lucru a fost stabilit, portbagajul se deblochează automat şi hayonul se deschide fără a fi nevoie să-l atingi.

FUNCŢIONALITATE.

Soluţii diferite pentru nevoi diferite. Iată de ce BMW Seria 5 Gran Turismo are hayon format din două părţi: jachete, paltoane, serviete şi laptopuri - toate pot fi depozitate rapid şi uşor în portbagaj, prin intermediul secţiunii mici a hayonului.
Un perete despărţitor separă compartimentul de depozitare de interiorul habitaclului şi protejează pasagerii de curent, zgomot sau mirosuri neplăcute. Atunci când se transportă bagaje mai voluminoase, precum biciclete sau lăzi cu băuturi, întreg hayonul poate fi deschis prin apăsarea unui buton de pe cheie. Această funcţie face parte din echiparea standard.
În doar trei paşi poţi extinde spaţiul de depozitare cu până la 500 de litri, prin mutarea banchetei din spate mai în faţă. Poţi realiza acest lucru fără a afecta confortul pasagerilor, pentru că aceştia vor avea la fel de mult spaţiu pentru picioare ca într-un automobil sedan. Plierea banchetei din spate sau a scaunelor individuale în raport 40:20:40 creează spaţiu de depozitare de până la 1.700 de litri. Punctele de fixare, centurile şi compartimentele de depozitare oferă garanţia că toate obiectele transportate îşi păstrează poziţia în timpul călătoriei. Confortul unui sedan şi spaţiozitatea unui automobil combi – îmbinate în mod expert.

PANOU DE INSTRUMENTE MULTIFUNCŢIONAL.

Afişajul panoului de instrumente multifuncţional cu tehnologie Black Panel şi ecran de 10,2” oferă prezentare impresionantă a experienţei de condus. Trei moduri diferite şi funcţiile lor specifice sunt afişate în grupul de instrumente, fiecare cu grafică şi culori individuale pentru fiecare mod ales: Comfort, ECO PRO şi Sport.

SISTEM PROFESSIONAL DE DIVERTISMENT PENTRU LOCURILE DIN SPATE.

SISTEM PROFESSIONAL DE DIVERTISMENT PENTRU LOCURILE DIN SPATE.

Sistemul Professional de divertisment pentru locurile din spate include două ecrane color separate de 9,2” cu unghi de înclinare reglabil şi o unitate DVD. În timpul călătoriei ai acces la internet şi poţi naviga în voie (este necesar un contract de telefonie mobilă). Conexiunile pentru MP3 player, consolele de jocuri şi căştile (chiar şi fără fir) pot fi operate prin telecomandă.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Service în toată lumea.

BMW Service Inclusive este primul pas spre libertate care nu cunoaşte limite. Acesta este un pachet de service care acoperă toate lucrările de service şi întreţinere esenţiale. BMW Service Inclusive cuprinde toate lucrările de service de care are nevoie automobilul tău BMW pentru o perioadă de timp prestabilită sau până la atingerea unui anumit număr de kilometri – ori de câte ori este nevoie. În plus, pachetul este valabil în toată lumea.
Garanţia acoperă: service ulei plus completare (condiţie: service-ul de ulei trebuie să fie realizat la un dealer BMW autorizat), înlocuire microfiltru, filtru de combustibil, filtru de aer şi bujii, schimbare lichid de frână, verificare automobil, plus servicii suplimentare menţionate în cartea de service.