REMARCABIL. EXPRESIV.

BMW Seria 5 Gran Turismo.

REMARCABIL. EXPRESIV.BMW Seria 5 Gran Turismo.

Capacitate portbagaj

500–1.700

Plafon panoramic din sticlă

Da

Banchetă rabatabilă în raport 40/20/40

1,700

Ampatament

296.8

BMW Seria 5 Gran Turismo îmbină prezenţa stilată a unui model sedan cu eleganţa sportivă a unui model coupé, în timp ce îşi păstrează caracterul individual. Interiorul generos surprinde prin materialele luxoase, confortul superior şi scaunele înălţate, cu design deosebit.

UN NOU FEL DE LIBERTATE.

Designul BMW Seria 5 Gran Turismo.

Descoperă noile detalii importante de design ale BMW Seria 5 Gran Turismo.

Exterior.

Liniile BMW Seria 5 Gran Turismo justifică foarte clar atracţia emanată de acest automobil: aspectul stilat al unui sedan se îmbină armonios cu eleganţa sportivă a unui coupé, pentru a conferi BMW Seria 5 Gran Turismo un caracter exclusiv.

BMW Lines şi echipamente.

BMW Seria 5 Gran Turismo Luxury Line impresionează prin designul clasic şi elegant deosebit. Elementele de design discrete şi rafinate în crom lucios îmbină exclusivitatea de la exterior şi agilitatea sportivă şi sunt caracteristice pentru trăsăturile individuale ale gamei.

225 kW.

Cum se poate îmbunătăţi un motor care a câştigat deja de şase ori premiul "Engine of the Year" (trad. "Motorul Anului")? În cazul motorului pe benzină cu 6 cilindri al BMW 535i, inginerii BMW au crescut simultan performanţa şi eficienţa utilizând tehnologia BMW TwinPower Turbo, Valvetronic şi sistemul de injecţie de benzină High Precision Injection. Fiecare dintre aceste trei tehnologii a fost concepută special în acest scop, iar adevăratul potenţial de creştere a dinamicii şi a eficienţei devine clar atunci când aceste tehnologii interacţionează.
La motorul BMW pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW 535i, rezultatul acestor tehnologii este puterea de 225 kW (306 CP), cuplul puternic de 400 Nm pe o plajă largă de turaţii şi rulare lină. Calităţile remarcabile sunt evidente şi atunci când vine vorba de cifrele de consum de combustibil: BMW Seria 5 Gran Turismo are nevoie de la doar 8,2 până la 8,5 l/100 km (cu xDrive: de la 8,5 până la 8,6 l), în timp ce nivelul emisiilor de CO2 este de asemenea moderat: de la 192 până la 198 g/km (cu xDrive: de la 199 până la 205 g/km). În plus, motorul BMW 535i respectă standardul EU6 de emisii de noxe.