CARACTER PERSONALIZAT.

BMW Lines şi echipamentele BMW ActiveHybrid 5.

CARACTER PERSONALIZAT.

BMW Lines şi echipamentele BMW ActiveHybrid 5.

CARACTER PERSONALIZAT.BMW Lines şi echipamentele BMW ActiveHybrid 5.

BMW ACTIVEHYBRID 5 LUXURY LINE.

BMW ActiveHybrid 5 Luxury Line impresionează prin designul său clasic şi elegant deosebit. Elementele de design discrete şi rafinate în crom lucios îmbină exclusivitatea şi agilitatea sportivă şi sunt caracteristice pentru trăsăturile individuale ale gamei.

 • Exterior

  Grila BMW a radiatorului cu bare cromate creează impresie de complexitate şi fascinaţie. Perspectiva laterală a jantelor speciale din aliaj uşor de 18” sau 19” cu design Multi-spoke subliniază eleganţa BMW ActiveHybrid 5 Luxury Line. Cadrul geamurilor laterale este cromat, iar mânerele portierelor sunt iluminate şi au inserţii cromate.
  Şorţurile faţă şi spate conţin elemente cromate decorative care adaugă un plus de fler la designul clasic al Luxury Line. Ţeava de eşapament este finisată în crom lucios, iar montanţii B şi partea inferioară a oglinzii exterioare sunt în negru lucios contrastant.

 • Interior

  Interiorul Luxury Line stabileşte standarde noi, prin elemente de design selectate – precum suprafaţa decorativă din lemn nobil Fineline în antracit sau în Maro Ash Grain cu inserţii, care se îmbină cu linia de accent exclusivă în crom lucios. Husele din piele de calitate înaltă (piele Dakota în negru, în Bej Veneto sau în Oyster sau piele exclusivă Nappa în Alb Mocha sau Ivory sau negru, fiecare cu cusături exclusive, sau piele Dakota în Maro Cinnamon sau în negru, fără cusături exclusive), care au cusături exclusive, subliniază atmosfera atrăgătoare a interiorului automobilului, la fel ca şi pragurile iluminate ale portierelor din faţă şi din spate. Atât volanul sport îmbrăcat în piele, cât şi volanul M îmbrăcat în piele impresionează prin designul sportiv şi ergonomia optimă. Caracteristic pentru gama Luxury Line este cheia automobilului, cu dungă cromată decorativă.

PACHET M SPORT.

Punctul culminant al esteticii sportive: pachetul M Sport opţional prezintă dinamica BMW ActiveHybrid 5, în forma sa cea mai energică.

 • Exterior

  Componentele exterioare ale pachetului M Aerodinamic consolidează aspectul sportiv al BMW ActiveHybrid 5. Prizele de aer puternice oferă mai multă prezenţă şorţului faţă, ce are flux de aer optimizat. Pragurile laterale, cu liniile suplimentare de contur, accentuează profilul automobilului. Totul este completat perfect de şorţul spate, cu ţeava de eşapament finisată în crom închis şi de un difuzor uimitor în Dark Shadow metalizat, care creşte presiunea de contact la viteze mari. Poţi alege între două tipuri de jante M din aliaj uşor cu design Double-spoke: de 18” tip 613 M sau de 19” tip 351 M.

 • Interior

  Imediat ce deschizi portiera, finisajul M al pragului cu inserţii cromate şi logo-ul M îţi atrage privirea către pachetul M Sport, unde te aşteaptă multe caracteristici interesante. Scaunele Sport sunt acoperite cu un material exclusiv/ combinaţie Alcantara Gri Shadow/ antracit cu aspectul M caracteristic (opţional, poţi alege scaune confort pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă în piele Dakota, piele Nappa în negru şi cusături exclusive sau piele BMW Individual). În habitaclu, volanul M multifuncţional se potriveşte perfect în mâini şi oferă conducătorului auto control complet. Banda interioară ornamentală în Aluminiu Hexagon şi capitonajul plafonului BMW Individual în antracit adaugă o notă atletică.

BMW INDIVIDUAL.

Caracterul unic este dezvăluit în fiecare detaliu – aceasta este esenţa adevăratei exclusivităţi. Îndeplineşte-ţi dorinţa de perfecţiune.

 • Vopsele BMW Individual

  Foarte convingătoare, atât în interior, cât şi la exterior. Oferta BMW Individual pentru BMW ActiveHybrid 5 dă tonul. Prima pe listă este vopseaua BMW Individual în Albastru Frozen Dark metalizat. Designerii acestei culori speciale au găsit inspiraţie în claritatea nopţilor polare îngheţate, iar rezultatul este o frumuseţe rece, care conferă culorii Frozen Dark metalizate o aură inconfundabilă. Suprafaţa sa mată, de un albastru pătrunzător, transmite de asemenea limbajul designului puternic al BMW ActiveHybrid 5, cu efect deosebit. Şi dovedeşte un singur lucru: adevăratul lux este dezvăluit prin eleganţă absolută.

 • Piele Merino de la BMW Individual

  Senzaţia de eleganţă este evidentă şi în interior. Pielea Merino cu granulaţie fină de la BMW Individual, în Bej Cashmere, farmecă în două moduri: prin aspectul său de catifea netedă şi prin moliciunea sa excepţională. Ambele valori sunt datorate originii unice a pielii. Chiar şi în procesul de selecţie a materialelor se aplică cele mai meticuloase standarde. Pielea Merino de la BMW Individual, în starea sa cea mai naturală, este supusă apoi procesului elaborat de pigmentare şi este lucrată cu măiestrie perfectă, pentru a asigura o structură netedă, cu porii deschişi, precum şi o moliciune inconfundabilă. Acest lucru reprezintă exclusivitate în starea sa cea mai naturală. Şi cu spectrul fascinant de culori disponibile, de la Gri Silk la Maro Amaro, alegerea îţi aparţine.

 • Ornamente interioare BMW Individual

  Aici, nuanţele mai deschise ale ornamentelor interioare BMW Individual în Maro Sen deschis şi pielea Merino cu granulaţie fină de la BMW Individual, în Bej Cashmere, dezvăluie un interior spaţios, inundat de lumină. Este un detaliu fin, care defineşte BMW Individual ActiveHybrid 5 ca fiind cea mai înaltă formă de perfecţiune. BMW Individual ActiveHybrid 5. La fel de unic precum eşti tu.

PACHETE.

Pachetele de echipamente BMW sunt prima alegere atunci când vine vorba de accesorii speciale pentru automobilul tău BMW ActiveHybrid 5. Întreabă dealerul tău BMW despre pachetele disponibile în ţara ta sau află detalii din configuratorul de automobile de pe website-ul BMW naţional.