ESTE SPORTIV ŞI ELEGANT. ARE CARACTER UNIC.

Designul BMW ActiveHybrid 5.

ESTE SPORTIV ŞI ELEGANT. ARE CARACTER UNIC.

Designul BMW ActiveHybrid 5.

ESTE SPORTIV ŞI ELEGANT. ARE CARACTER UNIC.Designul BMW ActiveHybrid 5.

DESIGN EXTERIOR.

„Un automobil BMW trebuie să arate ceea ce poţi experimenta cu el. Trebuie să-i poţi vedea şi simţi caracterul. Designul său face o promisiune care este îndeplinită în timpul condusului”, spune Adrian van Hooydonk, Preşedinte al BMW Group Design.

DESIGN INTERIOR.

Interiorul modern şi încrezător al BMW ActiveHybrid 5 îşi întâmpină călduros conducătorul auto. Liniile şi suprafeţele ferme structurează interiorul şi conferă senzaţia de spaţiu generos.

 • Potrivire perfectă

  Trecerea de la elementele luminoase la cele în tonuri închise demonstrează orientare spre impresia vizuală şi oferă o senzaţie plăcută datorată alinierii orizontale şi structurate a elementelor de design. Suprafaţa concavă şi luminoasă a părţii interioare a portierelor subliniază scaunele perfect conturate pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă, în timp ce subliniază aspectul modern al interiorului. Emblemele cu inscripţia „BMW ActiveHybrid 5” indică faptul că interiorul acestui automobil are la bază tehnologii de excepţie, menite să ofere eficienţă şi plăcere de a conduce.

 • Orientare spre conducătorul auto

  Conceptul ergonomic al BMW ActiveHybrid 5 se bazează în întregime pe orientarea spre conducătorul auto, caracteristică BMW. Consola centrală este uşor înclinată spre habitaclu. Butoanele de control ale funcţiilor pentru confort sunt situate în partea dreaptă a volanului şi, prin urmare, pot fi acţionate în mod optim de către conducătorul auto şi pasagerul faţă. Funcţiile pentru condus dinamic, precum Pilotul automat activ, pot fi operate cu mâna stângă de către conducătorul auto. Fiecare buton de control şi afişaj este poziţionat ergonomic în mod ideal, acolo unde conducătorul auto se aşteaptă să fie în mod intuitiv. Priveşte spre dreapta şi ochii tăi ajung în mod natural pe Control Display. Într-una din oglinzile exterioare este integrat sistemul de Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie, care semnalează cu o lumină intermitentă atunci când este necesar. Sistemul BMW Head-Up Display este poziţionat central, în faţa conducătorului auto. Acesta proiectează cele mai importante informaţii de condus, precum indicaţiile de la sistemul de navigaţie, direct în câmpul vizual al conducătorului auto.

FARURI LED ADAPTIVE.

FARURI LED ADAPTIVE.

Farurile adaptive cu LED includ faruri adaptive cu distribuţie variabilă a luminii, lumini pentru viraje şi funcţie BMW Selective Beam (asistent faza lungă cu funcţie antiorbire), cu funcţie automată de activare pentru faza lungă. Sistemul oferă astfel iluminare optimă a drumului, în orice condiţii.
Farurile mobile îţi permit să vezi departe în viraje în întuneric, imediat ce începi să roteşti de volan. Pentru vizibilitate îmbunătăţită pe distanţe scurte, luminile pentru viraje se activează automat imediat ce semnalizarea este pornită sau când întorci de volan – chiar şi atunci când automobilul stă pe loc. Farurile adaptive asigură iluminare optimă în orice situaţie şi astfel cresc în mod semnificativ siguranţa activă.
Funcţia BMW Selective Beam (asistent faza lungă cu funcţie antiorbire) porneşte şi opreşte automat faza lungă, în funcţie de condiţiile de lumină ambientală şi de situaţiile din trafic. Iar astfel asigură vizibilitate excelentă atunci când conduci pe timp de noapte. Sistemul monitorizează prezenţa automobilelor din faţă şi pe cele din sens opus şi reglează în mod continuu faza lungă, pentru a evita orbirea celorlalţi participanţi la trafic.

AMBIANŢĂ.

Atmosfera unică a BMW ActiveHybrid 5 evidenţiază un lucru clar: confort absolut şi cadru în care te poţi simţi ca acasă, oriunde te-ai aşeza. Consola centrală este aliniată spre conducătorul auto. Toate instrumentele şi afişajele sunt exact acolo unde le-ai căuta în mod intuitiv. Cu sistemul BMW Head-Up Display opţional, conducătorul auto vede cele mai importante informaţii proiectate pe parbriz, direct în câmpul său vizual. De asemenea, este disponibilă o gamă vastă de echipamente pentru a personaliza şi a îmbunătăţi experienţa unică trăită în BMW ActiveHybrid 5.

 • Design lumini

  Pachetul de lumini ambientale oferă iluminare fină şi stilată a interiorului. Acest lucru subliniază ambianţa luxoasă şi reprezintă de asemenea o sursă de lumină funcţională – de exemplu în compartimentul de depozitare din consola centrală, precum şi în buzunarele portierelor şi pe părţile laterale ale acestora. Funcţia de schimbare a culorilor îţi permite să-ţi creezi starea de spirit preferată, pentru că îţi oferă posibilitatea de a alege între o lumină de un alb strălucitor sau una portocalie discretă.

 • Panou de bord multifuncţional

  Panoul de bord multifuncţional disponibil opţional prezintă diferitele moduri ale experienţei de condus, cu afişarea personalizată a instrumentelor. Astfel, sistemul creează lumi de culoare şi o stare de spirit pentru orientare mai sigură, mai eficientă şi exemplară a conducătorului auto. Instrucţiunile de navigaţie şi informaţiile de la sistemele de asistenţă a conducătorului auto pot fi observate acum chiar mai uşor, dintr-o privire. Cu aceste funcţii, noua prezentare digitală sporeşte în mod evident confortul, experienţa şi siguranţa la condus.

 • Sistem de sunet surround high-end Bang & Olufsen

  BMW ActiveHybrid 5 este echipat cu sistem de sunet surround high-end Bang & Olufsen. Plăcerea supremă a audiţiei şi o senzaţie de condus magnifică îţi oferă o experienţă unică. 16 difuzoare active, cu un total de 1.200 de waţi, reproduc muzica la o calitate uimitoare. Pot fi selectate diverse opţiuni acustice: în modul „Studio” sunetul este clar, în timp ce în modul „Expanded” spaţiul acustic pare extins. Iar astfel se creează o experienţă de sunet surround incomparabilă.