RELAXAREA ESTE INCLUSĂ ÎN PACHET.

Confortul în BMW ActiveHybrid 5.

Plăcerea de a conduce ţine şi de confort. Conducătorul auto, pasagerul faţă şi cei din spate descoperă confortul BMW ActiveHybrid 5 încă de la primul metru parcurs în acest automobil.

ACCES CONFORT.

Inovator şi uşor de folosit – sistemul de Acces confort îţi permite să deschizi portierele automobilului tău şi să porneşti motorul fără a fi nevoie să utilizezi cheia automobilului. Cheia, care se poate afla în buzunarul de la pantaloni sau în servietă, este recunoscută în mod automat de îndată ce te apropii de automobilul tău.
Odată ce portiera a fost deblocată în mod automat, poţi intra şi porni motorul prin apăsarea butonului Start Stop motor. Acest sistem opţional include şi funcţia de deschidere şi închidere fără atingere a hayonului. O mişcare scurtă şi precisă a piciorului sub bara de protecţie spate este suficientă pentru ca senzorul să deschidă capacul portbagajului, care se deblochează şi se deschide automat, fără a fi atins. Senzorii instalaţi la înălţimi diferite pe bara de protecţie spate sunt utilizaţi pentru a detecta persoana care încearcă să deschidă portbagajul. Accesulse acordă doar în cazul în care sistemul detectează că ai cheia cu tine. Odată ce acest lucru a fost stabilit, portbagajul se deblochează automat şi hayonul se deschide fără a fi atins.
Fiabilitatea funcţională a sistemului este garantată datorită autentificării cu cheia automobilului. Obiectele situate sub automobil – sau chiar animale care rătăcesc pe sub acesta – nu pot interfera cu sistemul.

SISTEM PROFESSIONAL DE DIVERTISMENT PENTRU LOCURILE DIN SPATE.

Sistemul Professional de divertisment pentru locurile din spate include două ecrane color separate de 9,2” cu unghi de înclinare reglabil şi o unitate DVD. În timpul călătoriei ai acces la internet şi poţi naviga în voie (este necesar un contract de telefonie mobilă). Conexiunile pentru MP3 player, consolele de jocuri şi căştile (chiar şi fără fir) pot fi operate prin telecomandă.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive este primul pas spre libertatea care nu cunoaşte limite. Acesta este un pachet de service care acoperă toate lucrările de service şi întreţinere esenţiale. BMW Service Inclusive cuprinde toate lucrările de service de care are nevoie automobilul tău BMW pentru o perioadă de timp prestabilită sau până la atingerea unui anumit număr de kilometri – ori de câte ori este nevoie. În plus, pachetul este valabil în toată lumea.
Garanţia acoperă: service ulei plus completare (condiţie: service-ul de ulei trebuie să fie realizat la un dealer BMW autorizat), înlocuire microfiltru, filtru de combustibil, filtru de aer şi bujii, schimbare lichid de frână, verificare automobil, plus servicii suplimentare menţionate în cartea de service.