BMW ACTIVE HYBRID 5.

Măsuri diverse pentru cel mai înalt grad de eficienţă.

BMW ACTIVE HYBRID 5.

Măsuri diverse pentru cel mai înalt grad de eficienţă.

BMW ACTIVE HYBRID 5.Măsuri diverse pentru cel mai înalt grad de eficienţă.

Consum mixt, în l/100 km

6,4–7,0

Emisii medii de CO2, în g/km

149–163

Capacitate portbagaj

500 l

Acceleraţie de la 0 la 100 km/h (în sec.)

5,9

Poate un automobil să fie eficient şi dinamic în acelaşi timp? BMW ActiveHybrid 5 dovedeşte că acest lucru este posibil. Conceptul său de rulare are la bază tehnologia Performance Hybrid, care îmbină motorul puternic BMW TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie cu motorul electric. Aceasta este cheia către reducerea consumului de combustibil şi scăderea emisiilor de CO2, în timp ce plăcerea de a conduce creşte.

UN NOU NIVEL DE EFICIENŢĂ.

BMW EfficientDynamics în BMW ActiveHybrid 5.

BMW ActiveHybrid 5 îmbină inovaţii tehnice într-o manieră unică: pachetul complet de tehnologii şi măsuri de la BMW EfficientDynamics oferă mai multă plăcere de a conduce, cu emisii reduse de noxe.

Exterior.

„Un automobil BMW trebuie să arate ceea ce poţi experimenta cu el. Trebuie să-i poţi vedea şi simţi caracterul. Designul său face o promisiune care este îndeplinită în timpul condusului”, spune Adrian van Hooydonk, Preşedinte al BMW Group Design.

Management inteligent al energiei.

BMW ActiveHybrid 5 utilizează tehnologie hibrid de cea mai recentă generaţie. Interacțiunea dintre Modul ECO PRO şi numeroasele măsuri suplimentare de la BMW Efficient Dynamics asigură eficienţă maximă – fără a compromite calităţile dinamice de condus ale automobilului.