BMW ACTIVE HYBRID 5.

Măsuri diverse pentru cel mai înalt grad de eficienţă.

BMW ACTIVE HYBRID 5.

Măsuri diverse pentru cel mai înalt grad de eficienţă.

BMW ACTIVE HYBRID 5.Măsuri diverse pentru cel mai înalt grad de eficienţă.

Consum mixt, în l/100 km

6,4–7,0

Emisii medii de CO2, în g/km

149–163

Capacitate portbagaj

500 l

Acceleraţie de la 0 la 100 km/h (în sec.)

5,9

Poate un automobil să fie eficient şi dinamic în acelaşi timp? BMW ActiveHybrid 5 dovedeşte că acest lucru este posibil. Conceptul său de rulare are la bază tehnologia Performance Hybrid, care îmbină motorul puternic BMW TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie cu motorul electric. Aceasta este cheia către reducerea consumului de combustibil şi scăderea emisiilor de CO2, în timp ce plăcerea de a conduce creşte.

UN NOU NIVEL DE EFICIENŢĂ.

BMW EfficientDynamics în BMW ActiveHybrid 5.

BMW ActiveHybrid 5 îmbină inovaţii tehnice într-o manieră unică: pachetul complet de tehnologii şi măsuri de la BMW EfficientDynamics oferă mai multă plăcere de a conduce, cu emisii reduse de noxe.

Exterior.

„Un automobil BMW trebuie să arate ceea ce poţi experimenta cu el. Trebuie să-i poţi vedea şi simţi caracterul. Designul său face o promisiune care este îndeplinită în timpul condusului”, spune Adrian van Hooydonk, Preşedinte al BMW Group Design.

Management inteligent al energiei.

BMW ActiveHybrid 5 utilizează tehnologie hibrid de cea mai recentă generaţie. Interacțiunea dintre Modul ECO PRO şi numeroasele măsuri suplimentare de la BMW Efficient Dynamics asigură eficienţă maximă – fără a compromite calităţile dinamice de condus ale automobilului.

225 KW

Designul motorului BMW TwinPower Turbo are la bază conceptul de greutate sczută. Cu turbocompresorul TwinScroll, acesta produce putere de 225 kW (306 CP), care are ca rezultat cuplu de 400 Nm şi viteză maximă de 250 km/h. BMW ActiveHybrid 5 accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 5,9 secunde. Şi realizează acest lucru cu consum de combustibil şi emisii de noxe impresionant de reduse, care variază de la 6,4 până la 7,0 litri per 100 km şi respectiv de la 149 până la 163 g/km de CO2 (toate valorile sunt în concordanţă cu ciclul de testare UE, în funcţie de formatul de anvelope selectat).

A doua componentă a hibridului de performanţă este motorul electric de 40 kW. Acesta poate propulsa complet electric automobilul, până la viteza maximă de 60 km/h. Motorul electric susţine rularea pe combustie la depăşiri, pe pante ascendente şi în alte situaţii de condus în care este necesară accelerare spontană. Motorul electric este alimentat de o baterie litiu-ion de performanţă înaltă, prin intermediul punţii spate.

BMW ActiveHybrid 5 respectă standardul EU6 de emisii de noxe.