MAI SPORTIV DECÂT ORICARE ALTUL. MAI ELEGANT CA ORICÂND.

Designul BMW Seria 3 Sedan.

MAI SPORTIV DECÂT ORICARE ALTUL. MAI ELEGANT CA ORICÂND.

Designul BMW Seria 3 Sedan.

Elementele de design inconfundabile transformă BMW Seria 3 în cel mai sportiv membru al clasei sale. Prin interpretarea contemporană a designului cu 3 volume, automobilul susţine tradiţia de design a mărcii BMW: capotă lungă, console scurte, ampatament lung şi habitaclul amplasat spre partea spate. Astfel, cel mai bine vândut automobil BMW din toate timpurile îşi menţine poziţia de lider în segmentul său.

MAI SPORTIV DECÂT ORICARE ALTUL. MAI ELEGANT CA ORICÂND.Designul BMW Seria 3 Sedan.

Elementele de design inconfundabile transformă BMW Seria 3 în cel mai sportiv membru al clasei sale. Prin interpretarea contemporană a designului cu 3 volume, automobilul susţine tradiţia de design a mărcii BMW: capotă lungă, console scurte, ampatament lung şi habitaclul amplasat spre partea spate. Astfel, cel mai bine vândut automobil BMW din toate timpurile îşi menţine poziţia de lider în segmentul său.

Read more

DESIGN EXTERIOR.

Exteriorul sportiv şi elegant este creat armonios şi inspiră dinamism încă de la prima vedere. Prizele de aer cu bare orizontale aflate în spoilerul faţă şi farurile subliniază postura lată a automobilului. Farurile duble rotunde cu inele „corona” integrate sunt disponibile cu tehnologie LED.
 

Partea frontală nu este singura care atrage privirile. Bara de protecţie spate cu formă distinctivă are două linii orizontale, iar stopurile cu tehnologie LED sunt poziţionate la distanţă unul faţă de celălalt, astfel că BMW Seria 3 Sedan îşi păstrează aspectul inconfundabil chiar şi pe timp de noapte.


Cu versiunea Sport Line în Albastru Mediterranean metalizat şi jantele din aliaj uşor de 19”, poţi adăuga o notă personală automobilului tău BMW Seria 3 Sedan. Aceasta este doar una dintre numeroasele opţiuni prin care poţi accentua caracterul sportiv unic al automobilului tău.

DESIGN LUMINI LED.

Farurile şi stopurile BMW Seria 3 Sedan sunt disponibile cu tehnologie LED în echiparea standard. Luminile de ceaţă sunt disponibile de asemenea cu elemente de lumină cu tehnologie LED.

 • Faruri LED

  Toate funcţiile de iluminare ale farurilor LED cu lumini de zi, lumini de parcare şi semnalizatoare sunt au la bază tehnologie LED. Farurile pentru faza scurtă şi cele pentru faza lungă sunt formate din 10 LED-uri de putere mare. Farurile au funcţie automată de distribuţie a luminii, care oferă iluminare optimă a şoselei, iar astfel creşte siguranţa pe timp de noapte şi în condiţii de vreme nefavorabilă.
  LED-urile („light emitting diodes”, trad. „diode care emit lumină”) au durată lungă de viaţă şi consumă cu până la 50% mai puţină energie decât becurile convenţionale. Astfel, acestea ajută la reducerea consumului de combustibil şi a emisiilor de noxe. Mai mult decât atât, lumina pe care o produc este foarte asemănătoare cu lumina zilei, astfel că este deosebit de blândă pentru ochi. Conturul exterior plat al farurilor LED evidenţiază stilul atletic al automobilului.

 • Faruri LED adaptive

  Farurile LED adaptive au distribuţie a luminii care se adaptează în mod automat la viteza de deplasare, iar astfel iluminează dinamic şoseaua. Alături de semnalizatoare şi lumini de zi, sistemul include şi următoarele funcţii: faruri adaptive cu distribuţie variabilă a luminii în oraş şi pe autostradă, lumini pentru viraje, precum şi funcţia BMW Selective Beam (asistent faza lungă cu funcţie antiorbire), cu funcţii automate pentru faza scurtă şi faza lungă. În acest fel sistemul oferă iluminare optimă a carosabilului în orice condiţii.
  Pe timp de noapte, farurile mobile îţi oferă vizibilitate la distanţă în curbe, imediat ce roteşti volanul. Pentru a îmbunătăţi vizibilitatea pe rază scurtă, luminile pentru viraje sunt activate automat imediat ce activezi semnalizarea sau roteşti volanul – chiar şi atunci când automobilul staţionează Farurile adaptive asigură iluminare optimă a şoselei şi prin urmare sporesc semnificativ siguranţa activă.
  Funcţia BMW Selective Beam îţi permite să laşi faza lungă pornită oricând este nevoie şi oferă condiţii de vizibilitate optimă pe timp de noapte. Sistemul monitorizează prezenţa automobilelor din faţa ta sau a traficului din sens opus şi adaptează funcţia fazei lungi pentru a evita orbirea celorlalţi participanţi la trafic.

 • Lămpi de ceaţă LED

  Luminile de ceaţă cu tehnologie LED îmbunătăţesc vizibilitatea pe distanţă scurtă atunci când este ceaţă sau când plouă, iar astfel siguranţa la condus creşte. Acestea au culoare asemănătoare cu lumina naturală din timpul zilei, consumă puţină energie şi au durată lungă de viaţă. Luminile de ceaţă conferă părţii frontale a automobilului aspect avangardist.

  În acelaşi timp, luminile de ceaţă cu tehnologie LED aşezate sub faruri creează aspect modern din punct de vedere tehnic pentru partea frontală deja uimitoare a BMW Seria 3.

 • Stopuri cu tehnologie LED

  Stopurile cu tehnologie LED sunt formate din elemente de iluminare LED individuale de înaltă performanţă, aşezate în forma caracteristică de „L”. Acest lucru demonstrează că este vorba despre un model BMW, care poate fi recunoscut chiar şi în întuneric.
  Semnalizatoarele mari şi stopurile LED cu răspuns rapid joacă un rol important în siguranţa oferită de BMW Seria 3.

DESIGN INTERIOR.

De îndată ce intri în BMW Seria 3 Sedan, observi imediat orientarea habitaclului spre conducătorul auto şi calitatea uimitoare a materialelor. Interiorul este spaţios, cu posibilităţi practice de depozitare şi panou de instrumente funcţional, ordonat. În acelaşi timp, designul interior este elegant şi dinamic. Calitatea deosebită este subliniată prin numeroase detalii cromate, precum şi prin suprafeţe în negru lucios. În stilul caracteristic BMW, habitaclul este orientat în mod sistematic spre conducătorul auto, care are acces uşor la toate funcţiile.
Absolut fiecare provocare legată de ergonomie a fost tratată cu cea mai mare grijă şi atenţie. Exemplul cel mai bun este Control Display-ul de 8,8” pentru sistemul de navigaţie Professional disponibil opţional: monitorul cu ecran plat aflat deasupra consolei centrale creează ambient de calitate premium. Consola centrală oferă suport pentru două pahare, iar capacul acesteia se rulează şi poate fi folosit ca suprafaţă de depozitare atunci când este închis. Acestea sunt doar două dintre numeroasele detalii ale conceptului general de design sportiv şi modern.

MATERIALE DE CALITATE.

Designul sofisticat şi calitatea superioară a interiorului creat cu măiestrie sunt evidente încă de la prima vedere. Scaunele sport opţionale sunt disponibile, de exemplu, în piele „Dakota” Maro Saddle cu conţinut extins în maro. Opţional, acestea pot fi completate de ornamentele interioare în Ash granulat, cu inserţii metalice şi detalii în crom Pearl, care se extind spre interiorul tuturor celor patru portiere.

Habitaclul este decorat cu numeroase elemente cromate, inclusiv pe panoul de instrumente şi pe ventilatoarele clasice. Ornamentele din jurul unităţilor de control pentru aerul condiţionat şi radio sunt în negru lucios. Ca parte a pachetului de lumini disponibil opţional, lumina ambientală conferă eleganţă discretă interiorului, prin îmbinarea surselor de lumină directe şi indirecte.

Colecţia BMW Individual oferă exclusivitate maximă: ornamentele interioare din lemn fin în Alb Ash granulat sau ornamentul BMW Individual din piele „Merino” în culori precum Bej Cashmere sau Maro Amaro conferă interiorului o notă sofisticată şi o atmosferă deosebită.