ASISTENŢI DE ÎNCREDERE PENTRU CĂLĂTORIILE TALE.

Siguranţa şi confortul BMW Seria 3 Gran Turismo.

Sisteme de asistare comode, funcţii de siguranţă extinse: automobilul tău BMW te protejează şi te sprijină ori de câte ori acest lucru este posibil.

Read more

DESCHIDERE ŞI ÎNCHIDERE FĂRĂ ATINGERE A HAYONULUI.

De obicei, atunci când vrei să deschizi portbagajul după o sesiune de cumpărături, trebuie să cauţi cheia prin buzunare sau genţi şi astfel să stai în picioare cu mâinile pline de cumpărături. Dar chiar trebuie? Nu, acum nu mai este cazul: sistemul inovator de Acces confort îţi permite să deschizi hayonul fără a-l atinge.

O mişcare scurtă şi precisă a piciorului sub bara de protecţie spate permite senzorului să deschidă hayonul. Apoi, acesta se deblochează şi se deschide automat. Senzori instalaţi la diferite înălţimi în bara de protecţie spate detectează mişcarea de picior a persoanei şi deschid portbagajul. Cu această funcţie inovatoare, parte a pachetului BMW ConnectedDrive, deschiderea şi încărcarea portbagajului sunt mai comode. Sistemul nu permite accesul decât dacă identifică şi cheia automobilului.

SISTEM DE SUNET SURROUND HARMAN KARDON.

Sistemul de sunet surround Harman Kardon oferă experienţă audio comparabilă cu cea a oricărei săli de concerte. Un amplificator de 600 W cu egalizator digital şi egalizatoare reglabile individual garantează sunet de excepţie, la calitate maximă.
Un total de 16 difuzoare fin calibrate – şapte pentru tonuri medii, şapte pentru frecvenţe înalte şi două difuzoare centrale pentru bas – asigură experienţă acustică remarcabilă în automobil, dublată de una vizuală, datorită inscripţiilor “harman/kardon” în aluminiu de pe triunghiul oglinzilor.

FARURI ADAPTIVE.

Farurile adaptive cu tehnologie bi-xenon, distribuţie variabilă a luminii pentru condus în oraş şi pe autostradă şi funcţie BMW Selective Beam (asistent faza lungă cu funcţie antiorbire) oferă iluminare optimă a drumului. În timpul virajelor, farurile mobile îţi oferă vizibilitate completă asupra virajului.
 

Pentru a îmbunătăţi vizibilitatea la faza scurtă, luminile pentru viraje incluse în pachetul de echipamente sunt activate în mod automat, de îndată ce ai pornit semnalizarea sau ai rotit volanul. Farurile adaptive asigură iluminare optimă în orice situaţie pe şosea, iar astfel cresc semnificativ siguranţa.
 

Funcţia BMW Selective Beam (asistent faza lungă cu funcţie antiorbire) porneşte şi opreşte automat faza lungă, în funcţie de condiţiile de lumină ambientală şi de situaţiile din trafic. Iar astfel asigură vizibilitate excelentă atunci când conduci pe timp de noapte. Sistemul monitorizează prezenţa automobilelor din faţă şi pe cele din sens opus şi reglează în mod continuu faza lungă, pentru a evita orbirea celorlalţi participanţi la trafic.

SIGURANŢĂ PASIVĂ.

SIGURANŢĂ PASIVĂ.

Reduce riscul de accidente.

Pachetul de măsuri inteligente de siguranţă ale BMW Seria 3 Gran Turismo te ajută să reduci la minimum riscul unui accident – şi îţi dă sentimentul reconfortant că eşti protejat(ă) în permanenţă.
Traversele voluminoase extrem de solide şi folosirea inteligentă a oţelului multifazic ultrarezistent oferă caroseriei rezistenţă maximă, în timp ce greutatea automobilului rămâne scăzută. Energia de impact este transmisă spre multiple puncte ale caroseriei din jurul cabinei pasagerilor, şasiului, cadrelor laterale şi plafonului şi este absorbită de zonele de deformare din faţă şi spate. În cazul unei coliziuni laterale, protecţia este conferită de structurile întărite din montantul B şi de traversele de susţinere, de stabilizatorii extrem de rezistenţi la impactul lateral din portiere, precum şi de traversele robuste din zona scaunelor.

Protecţie pentru pietoni.

Partea frontală a BMW Seria 3 Gran Turismo este echipată cu o serie de dispozitive pentru protecţia pietonilor. Amortizorul integrat între bara de protecţie şi bord reduce riscul de leziuni în zona membrelor inferioare în cazul unei coliziuni. În plus, capota are elemente de deformare pentru a reduce energia de impact şise pliază în caz de necesitate.