OPŢIUNI MULTIPLE DE PERSONALIZARE.

BMW Lines şi echipamentele BMW Seria 3 Gran Turismo.

OPŢIUNI MULTIPLE DE PERSONALIZARE.

BMW Lines şi echipamentele BMW Seria 3 Gran Turismo.

OPŢIUNI MULTIPLE DE PERSONALIZARE.BMW Lines şi echipamentele BMW Seria 3 Gran Turismo.

BMW SERIA 3 GRAN TURISMO SPORT LINE.

Versiunea Sport Line a BMW Seria 3 Gran Turismo promite dinamism nelimitat şi oferă accente vizuale bine definite. Elementele sale impresionante de design în negru lucios subliniază aspectul sportiv al acestei linii de echipamente.

 • Exterior

  La exterior, grila radiatorului cu 11 bare finisate în aluminiu satinat conferă aspect deosebit de modern părţii frontale. Aceasta rezonează perfect cu elementele de design finisate în crom mat din partea frontală şi cea spate, precum şi cu elementele decorative finisate în aceeaşi culoare pe prizele laterale de aer. Ţeava de eşapament, prizele de aer "Air Breather" şi nişa de retragere a geamului sunt de asemenea finisate în aluminiu satinat. Jantele din aliaj uşor de 17" sau 18" în stil turbină accentuează conceptul futurist al Modern Line, în timp ce designul părţilor laterale ale automobilului este completat de inscripţia „Modern Line”.
  Una dintre trăsăturile distinctive în cadrul pachetului de echipamente Modern Line este cheia automobilului cu o bandă decorativă cromată în Crom Pearl lucios.

 • Interior

  La interior, contrastul negru-roşu reprezintă expresia sportivităţii caracteristice BMW: inele de contrast de culoare roşie pentru indicatoarelor de bord, inclusiv gradaţii cu aspect sport, cusături în culoare roşie contrastantă pe volanul Sport îmbrăcat în piele şi ornament în negru lucios cu linie de accent în Roşu Coral mat. Ca alternativă, poţi opta pentru ornamente din aluminiu polişat cu linie de accent în Roşu Coral mat. Scaunele sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă sunt îmbrăcate în stofă Track în antracit cu detalii în roşu şi gri, piele Dakota cu detalii în roşu sau piele Dakota în Roşu Coral cu detalii în negru şi oferă suport optim în timpul manevrelor sportive sau în viraje dificile.* În plus, lumina ambientală în portocaliu/ roşu poate fi reglată prin intermediul Controller-ului iDrive Touch, în funcţie de nevoile individuale. Una dintre trăsăturile distinctive ale versiunii Sport Line este cheia automobilului cu bandă decorativă în roşu. Acest pachet include şi un nou mod: Sport+, parte a sistemului Driving Experience Control.

  * În plus faţă de echipamentele menţionate aici poţi alege şi alte culori pentru tapiţerie sau alte tipuri de ornamente interioare.

BMW SERIA 3 GRAN TURISMO LUXURY LINE.

Versiunea Luxury Line a BMW Seria 3 Gran Turismo promite dinamism nelimitat şi oferă accente vizuale bine definite. Elementele sale impresionante de design în negru lucios subliniază aspectul sportiv al acestei linii de echipamente.

 • Exterior

  Grila radiatorului cu 11 bare cromate lucioase creează o structură complexă şi uimitoare în acelaşi timp. La acestea se adaugă două bare uşor curbate, placate cu crom şi poziţionate deasupra prizelor de aer din bara de protecţie frontală, care se încadrează perfect în imaginea de ansamblu a liniei.
  Din profil, jantele din aliaj uşor de 17" sau 18" cu design W-spoke pun în valoare eleganţa BMW Seria 3 Gran Turismo Luxury Line. Ramele decorative ale geamurilor laterale sunt de asemenea cromate.
  O bandă decorativă cromată lucioasă emană eleganţă şi a fost aplicată de-a lungul barei de protecţie spate, pentru a aduce un plus de eleganţă designului clasic al Luxury Line. Ornamentele ţevii de eşapament şi prizele de aer "Air Breather" sunt de asemenea finisate în crom lucios.

 • Interior

  Interiorul Luxury Line include elemente de design care creează aspect mai sofisticat, cu suprafeţele decorative din lemn nobil Fineline în antracit sau din lemn de nuc cu noduri şi inserţii, ambele cu linie de accent în Crom Pearl lucios. Scaunele îmbrăcate în stofă Move în antracit sau piele Dakota în Maro Saddle cu cusături exclusive (şi partea inferioară a panoului de instrumente în Maro Saddle) subliniază atmosfera îmbietoare a gamei Luxury Line*. Luminile ambientale reglabile în culorile alb sau roşu/ portocaliu pot fi adaptate prin intermediul Controller-ului iDrive Touch, în funcţie de preferinţele individuale. O bandă cromată exclusivă înconjoară unitatea de control a radioului şi a sistemului de climatizare.
  Una dintre trăsăturile distinctive ale gamei de echipamente Luxury Line este cheia automobilului cu bandă decorativă în Crom Pearl lucios.

  * În plus faţă de echipamentele menţionate aici poţi alege şi alte culori pentru tapiţerie sau alte tipuri de ornamente interioare.

PACHET M SPORT.

Prin contururile sale deosebite, BMW Seria 3 Gran Turismo atrage toate privirile încă din prima clipă. Pachetul M Sport garantează aspect şi mai dinamic.

 • Exterior

  Această opţiune include pachetul M Aerodiamic: prizele de aer mai mari şi cu design dinamic pe bara de protecţie faţă permit motorului să respire; şorţurile laterale au o linie de contur suplimentară. În partea din spate se remarcă grila difuzorului în Dark Shadow metalizat cu aspect deosebit şi, în funcţie de motorizare, una sau două ţevi de eşapament cromate. Poţi alege jantele M din aliaj uşor de 18" sau de 19" cu design Double-spoke. Pachetul este completat de prizele de aer "Air Breather" precum şi de barele negre lucioase ale grilei duble a radiatorului. Nuanţa Albastru Estoril metalizat şi pachetul BMW Individual Shadow reprezintă elemente distinctive suplimentare.

 • Interior

  Interiorul pachetului M Sport include volanul M multifuncţional îmbrăcat în piele Nappa, cu manetă scurtată pentru schimbarea treptelor de viteză (pentru automobilele cu transmisie manuală cu 6 trepte) şi logo M. Trei variante de tapiţerie din material textil/ Alcantara în nuanţă Hexagon antracit conferă scaunelor un plus de sportivitate. Conceptul de design este completat de nuanţele Aluminu Hexagon sau Albastru Estoril cu linii decorative în negru lucios.* Pachetul include şi vitezometru şi turometru cu aspect sport, cu gradaţii roşii şi inel contrastant de culoare roşie, suspensia M Sport şi modul Sport+ parte a sistemului Driving Experience Control.

  * În plus faţă de echipamentele menţionate aici poţi alege şi alte culori pentru tapiţerie sau alte tipuri de ornamente interioare.

PACHETE

Pachetele de echipamente BMW sunt prima alegere atunci când vine vorba de echipamente opţionale pentru automobilul tău BMW Seria 3 Gran Turismo.

ACCESORII BMW ORIGINALE.

Accesoriile originale BMW accentuează caracterul sportiv şi eleganţa BMW Seria 3 Gran Turismo. Găseşti aici o gamă vastă de produse practice şi de calitate înaltă.

 • Sisteme de transport

  Platforma pentru eBike este montată în spate şi poate fi pliată atunci când este necesar, de exemplu când doreşti să încarci portbagajul. Platforma poate fi strânsă şi depozitată în portbagaj, masa fiind redusă la minimum datorită structurii din aluminiu de înaltă rezistenţă. Dispozitivele de iluminat reglabile pentru automobilele BMW sunt disponibile în toată gama de mărimi.

 • Accesorii pentru divertisment

  Staţia de andocare BMW pentru iPhone Apple a fost concepută pentru a se potrivi perfect în interiorul automobilului tău BMW şi permite fixarea iPhone-ului pe panoul de instrumente, în poziţie verticală sau orizontală. Aceasta conectează iPhone-ul la sistemul audio al automobilului, prin cabluri ascunse şi este prevăzută cu funcţie hands-free cu microfon de înaltă calitate, antenă GPS şi funcţie de încărcare. Pentru instrucţiunile de navigare şi apelurile telefonice poţi utiliza BMW Link, care le direcţionează spre difuzoarele automobilului, oprind automat muzica dacă CD player-ul/radioul funcţionează. Volumul poate fi controlat prin radioul BMW şi volanul multifuncţional.

 • Depozitare

  Cu capacitate de 20 de litri, sacul pentru transport din cadrul Luxury Line asigură spaţiu suplimentar pentru bagaje. Acesta se prinde de suprafaţa scaunului din spate cu centura centrală de siguranţă şi include diferite compartimente de depozitare precum suportul izolat termic pentru sticle.
  Sacul Luxury de depozitare pentru spătar, cu compartimente de diferite mărimi, se poate ataşa uşor în partea din spate a scaunului conducătorului auto sau al pasagerului faţă şi este ideal pentru depozitarea obiectelor mici.
  Cu geanta pentru schi şi snowboard poţi transporta în siguranţă până la patru perechi de schiuri sau trei plăci de snowboard. Geanta este detaşabilă uşor şi poate fi folosită şi în exteriorul automobilului – datorită dispozitivelor de prindere.

 • Alte acesorii utile

  Umeraşul pentru haine îţi permite să eviţi şifonarea sau mototolirea acestora în timpul transportului şi, datorită unui dispozitiv detaşabil, acesta poate fi utilizat şi în afara automobilului. Sistemul modular Travel & Confort este construit în jurul unui suport de bază (disponibil separat) care poate fi ataşat cu uşurinţă între barele tetierei. Acesta poate fi folosit în combinaţie cu un umeraş, o masă pliantă, un cârlig universal sau un suport pentru iPad-ul Apple.
  Pe lângă faptul că protejează cheia împotriva zgârieturilor, murdăriei şi umezelii, suportul special pentru chei realizat din piele neagră de calitate superioară previne şi apăsarea accidentală a butoanelor.

 • Interior

  Maneta frânei de mână, parte a gamei de echipamente Luxury, este evidenţiată în mod elegant prin piesa centrală din piele concepută special pentru BMW Seria 3 Gran Turismo.