SPAŢIUL: UIMITOR. FORMA: PERFECTĂ.

Designul BMW Seria 3 Gran Turismo.

SPAŢIUL: UIMITOR. FORMA: PERFECTĂ.

Designul BMW Seria 3 Gran Turismo.

SPAŢIUL: UIMITOR. FORMA: PERFECTĂ.Designul BMW Seria 3 Gran Turismo.

DESIGN EXTERIOR.

Exteriorul BMW Seria 3 Gran Turismo reuneşte în mod remarcabil liniile dinamice cu eleganţa unui model coupé. Acest automobil întrupează armonia unică dintre formă şi spaţiu şi creează impresii estetice incomparabile.
Încorporată în partea frontală fin conturată, grila lată a radiatorului, aproape tridimensională, pune în valoare caracterul deosebit al BMW Seria 3 Gran Turismo, chiar şi atunci când este privit din lateral. Datorită cadrului distins din crom, grila radiatorului pare că se contopeşte cu farurile duble rotunde. Silueta este alungită elegant prin linii lungi. Contururile ridicate conferă dinamică irezistibilă şi se continuă neîntrerupt până în partea spate a automobilului. Plafonul uşor înclinat, caracteristic unui automobil coupé clasic, măreşte spaţiul din interior.

 • Sportiv şi elegant

  Partea spate a BMW Seria 3 Gran Turismo, cu stopurile alungite în forma BMW clasică de L, sugerează capacitatea generoasă a portbagajului si reprezintă un exemplu de funcţionalitate a întregului automobil. În plus, designul spaţios al automobilului oferă stabilitate mai mare pe drum. Rezultatul este un automobil care îmbină caracterul sportiv şi eleganţa.

DESIGN INTERIOR.

Bine ai venit la bord: interiorul BMW Seria 3 Gran Turismo lasă impresia generoasă şi confortabilă de spaţiu. Estetica şi performanţa formează un tot unitar impresionant, care te invită să păşeşti în toiul acţiunii. Cu spaţiul generos oferit şi cu scaunele înălţate, întreaga călătorie devine o experienţă relaxantă şi confortabilă.
Designul simplu şi elegant al panoului de bord aduce un plus de structură şi armonie vizuală interiorului, datorită liniilor orizontale caracteristice BMW. Toate funcţiile importante sunt poziţionate ergonomic şi intuitiv. Instrumentele circulare se află în câmpul vizual al conducătorului auto, iar consola centrală şi afişajul independent al panoului de instrumente sunt orientate spre acesta. Chiar în faţa schimbătorului de viteze există, după preferinţe, un compartiment foarte practic de depozitare sau două suporturi pentru pahare. Iar spaţiul este chiar mai amplu – pentru sticle de apă de până la 1 litru sau alte obiecte mici – pe portiera din partea conducătorului auto, cât şi pe cea din partea pasagerului faţă.

 • Spaţiozitate

  Pe bancheta din spate au loc confortabil până la trei adulţi. Ampatamentul lung înseamnă mai mult spaţiu pentru picioare, ca într-un automobil de lux, iar bancheta confortabilă din spate asigură spaţiu generos şi le oferă pasagerilor confort. Spătarul reglabil ajută la relaxare, iar spaţiul de depozitare cu capacitate de 520 de litri este extins cu până la 33 de litri. Rabatarea completă 40:20:40 a banchetei din spate măreşte spaţiul, la nevoie, cu până la 1.600 de litri. BMW Seria 3 Gran Turismo te invită să porneşti într-o călătorie şi îţi garantează că spaţiul atât de generos îţi va aduce multă bucurie în timp ce te afli pe drum.

PORTBAGAJ MULTIFUNCŢIONAL.

Fie că este vorba de o excursie la mare, de o sesiune de cumpărături la sfârşit de săptămână sau de o vacanţă în toată regula, BMW Seria 3 Gran Turismo este întotdeauna extrem de bine pregătit pentru toate planurile tale. Conceptul său inteligent pentru portbagaj este atât de flexibil, încât oferă soluţia perfectă în orice situaţie.
Funcţia cargo îţi permite să înclini spătarul scaunelor din spate şi să măreşti capacitatea spaţiului de depozitare de 520 de litri cu încă 33 litri. Rabatarea graduală a scaunelor din spate (rabatare fracţionată 40:20:40) măreşte volumul disponibil până la 1.600 litri. Acest lucru se poate face manual sau prin intermediul manetei de pe telecomandă, disponibilă împreună cu pachetul Confort. Astfel eşti întotdeauna pregătit(ă) pentru orice situaţie, în funcţie de nevoile tale.

 • Confort flexibil

  Sistemul opţional de Acces confort simplifică şi mai mult depozitarea bagajelor în automobil. Pachetul include şi deschiderea portbagajului fără atingere: ţine piciorul timp de câteva clipe sub bara de protecţie din spate, iar portbagajul se va deschide automat. Acest lucru este deosebit de util în cazul în care nu ai mâinile libere. Acum nu mai este nevoie să laşi bagajele din mână pentru a accesa portbagajul.
  Compartimentul cu două unităţi din spate oferă avantaje suplimentare: când portbagajul este deschis, o parte a acestuia rămâne pe poziţie şi poate fi utilizată ca spaţiu de depozitare. Dacă este necesar, poţi îndepărta integral compartimentul şi poţi depozita obiecte în podeaua portbagajului. Astfel, poţi folosi spaţiul disponibil pe toată înălţimea lui şi depozita cu uşurinţă chiar şi obiecte mai mari.

CONFORT.

Maximum de confort şi vedere panoramică, indiferent de locul ocupat în automobil: spaţiul impresionant din BMW Seria 3 Gran Turismo oferă multă libertate de mişcare. Conducătorul auto, pasagerul faţă şi cei din spate beneficiază de interior extrem de spaţios şi de poziţie înălţată a scaunelor.
Materialele de cea mai bună calitate, tehnologia de ultimă generaţie şi senzaţia de spaţiu generos garantează plăcerea de a conduce confortabil pe distanţe lungi. Atât scaunele din faţă, cât şi cele din spate oferă suficient spaţiu în zona capului şi a picioarelor. În spate, trei pasageri adulţi pot călători unul lângă celălalt foarte confortabil. Portierele fără rame prezintă pasagerilor spaţiul dintr-o nouă perspectivă şi crează atmosferă lounge cu totul specială. În plus, aici ai la îndemână toate obiectele esenţiale pentru o călătorie confortabilă – de exemplu, sticlele cu apă – care pot fi plasate în compartimentele de depozitare din portiere.