NOI STANDARDE PENTRU NOI POSIBILITĂŢI.

BMW Financial Services pentru BMW Seria 2 Gran Tourer.

Visul tău de a obţine automobilul dorit poate deveni acum realitate – datorită soluţiilor flexibile de la BMW Financial Services. Fie că îţi doreşti o ofertă de leasing sau de finanţare – programul flexibil BMW Financial Services îţi oferă soluţii personalizate pentru nevoile tale individuale. Ceea ce înseamnă că tu te poţi concentra asupra lucrurilor care contează cu adevărat, cum ar fi plăcerea de a conduce.

LEASING BMW.

BMW Financial Services îţi oferă soluţii flexibile de leasing pentru automobilul tău BMW Seria 2 Gran Tourer, care îţi vor transforma visele în realitate. Indiferent de opţiunea de finanţare pe care o alegi, programului flexibil BMW Financial Services oferit în exclusivitate în România prin Unicredit Leasing, îţi stă la dispoziţie.
Dealerul tău BMW îţi va oferi asistenţă pentru a găsi oferta potrivită nevoilor tale.

BMW CARE.

BMW CARE.

Cu pachetul de servicii BMW poţi beneficia de o serie de avantaje pentru automobilul tău BMW Seria 2 Gran Tourer, pentru o perioadă de timp limitată sau până la atingerea unui anumit număr de kilometri – iar pachetul este valabil în toată lumea, oferă calitate maximă a serviciilor furnizate de specialiştii de Service BMW şi garantează utilizarea de piese BMW originale.
Dacă doreşti o ofertă personalizată, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Cu BMW Service Inclusive poţi alege servicii pentru o anumită perioadă de timp, fără să îţi faci griji pentru costurile suplimentare cu lucrări regulate de service şi de întreţinere.
Aceste servicii includ Piese BMW Originale şi sunt acoperite în întregime de BMW Service Inclusive. Această opţiune este disponibilă în toată lumea, la toţi partenerii BMW care participă la program şi la partenerii de Service BMW autorizaţi. Dacă automobilul BMW este vândut înainte de încheierea contractului, toate beneficiile vor fi transferate automat următorului proprietar. Iar acest lucru înseamnă valoare de revânzare crescută pentru automobilul tău. Poţi alege pachetul BMW Service Inclusive potrivit nevoilor tale. Garanţia acoperă: service ulei plus completare, înlocuire microfiltru, filtru de combustibil, filtru de aer şi bujii, schimbare lichid de frână, verificare automobil, plus servicii suplimentare, conform standardelor BMW.
La alegerea pachetului BMW Service Inclusive Plus, beneficiezi de următoarele servicii suplimentare: înlocuire plǎcuţe/ discuri de frânǎ faţǎ şi spate, ambreiaj (la nevoie) sau ştergǎtoare de parbriz (la nevoie, ca parte din întreţinerea de rutină). Termenii contractuali pentru Service Inclusive sunt valabili de la 3 până la 10 ani sau pentru distanţe parcurse de la 40.000 până la 200.000 km.