SPAŢIU DIN BELŞUG PENTRU PLĂCEREA DE A CONDUCE.

Designul BMW Seria 2 Gran Tourer.

SPAŢIU DIN BELŞUG PENTRU PLĂCEREA DE A CONDUCE.

Designul BMW Seria 2 Gran Tourer.

BMW Seria 2 Gran Tourer, noul membru al familiei BMW Seria 2, este un automobil funcţional, foarte spaţios, versatil şi flexibil. La exterior, consolele scurte asigură aspect dinamic, cu linia înaltă a plafonului care contribuie la crearea spaţiului amplu în interiorul automobilului. Alături de portbagajul generos, interiorul de calitate premium oferă o varietate de posibilităţi de relaxare, de depozitare şi de transport.

SPAŢIU DIN BELŞUG PENTRU PLĂCEREA DE A CONDUCE.Designul BMW Seria 2 Gran Tourer.

BMW Seria 2 Gran Tourer, noul membru al familiei BMW Seria 2, este un automobil funcţional, foarte spaţios, versatil şi flexibil. La exterior, consolele scurte asigură aspect dinamic, cu linia înaltă a plafonului care contribuie la crearea spaţiului amplu în interiorul automobilului. Alături de portbagajul generos, interiorul de calitate premium oferă o varietate de posibilităţi de relaxare, de depozitare şi de transport.

DESIGN EXTERIOR.

Proporţiile BMW Seria 2 Gran Tourer sunt un indiciu al flexibilităţii acestui model, încă de la prima vedere. Din faţă, acest automobil are poziţie joasă sportivă. Grila dublă a radiatorului mai lată şi amplasată mai jos decât farurile creează aspect dinamic unic în acest segment de automobile şi atrage atenţia oricui.
Din profil, linia înaltă a plafonului, portierele mari şi elementul vertical de design „Hofmeister kink” sunt un indiciu al interiorului spaţios. În acelaşi timp, automobilul pare alungit optic, datorită contururilor perfecte şi geamurilor mai mari.
Şi partea spate stă mărturie interiorului spaţios. Contururile şi suprafeţele aliniate orizontal, împreună cu farurile alungite dispuse la distanţă mare unul faţă de celălalt, subliniază postura lată a acestui model.

PLĂCERE NELIMITATĂ DE A CONDUCE.

Descopră BMW Seria 2 Gran Tourer în cadrul filmului.

PLĂCERE NELIMITATĂ DE A CONDUCE.

Descopră BMW Seria 2 Gran Tourer în cadrul filmului.

DESIGN LUMINI LED.

Farurile LED cu lumini pentru viraje iluminează şoseaua în mod optim, pentru ca tu să conduci mai relaxat(ă) şi în siguranţă în timp de noapte. Farurile încorporează lumini bi-LED intense şi eficiente, atât pentru faza lungă, cât şi pentru faza scurtă.
Stopurile şi luminile pentru viraje au la bază tehnologia LED. Atunci când activezi lumina de intensitate redusă pentru viraje, beneficiezi de iluminare laterală îmbunătăţită în zonele urbane, astfel încât poţi observa din timp pietonii şi bicicliştii, de exemplu. La viteze cuprinse între 40 şi 70 km/h, luminile pentru viraje asigură iluminare statică în viraje.
Inelele duble de tip coroană şi luminile LED de zi şi de parcare încorporate în tuburile principale ale farurilor conferă automobilului aspect inconfundabil.

PLAFON PANORAMIC DIN STICLĂ.

Plafonul panoramic din sticlă îţi dezvăluie perspective uimitoare şi permite ca lumina să pătrundă în interiorul automobilului, pentru un sentiment plăcut de spaţiu amplu. Dacă soarele este prea puternic, nu trebuie decât să acţionezi parasolarul tip rolă – simplu şi comod. Cu funcţii de glisare şi de ridicare, plafonul panoramic din sticlă îţi oferă numeroase opţiuni de ventilare în interior. Dacă trapa se află în poziţia de ventilare, parasolarul va fi retractat în mod automat, pentru a permite aerului să circule. În plus, deflectorul de vânt integrat se activează automat atunci când conduci cu trapa deschisă, pentru atenuarea turbulenţelor cauzate de vânt.

DESIGN INTERIOR.

În interiorul BMW Seria 2 Gran Tourer, elementul central este conceptul de spaţiu foarte amplu. Parbrizul mare şi plafonul panoramic din sticlă disponibil opţional creează atmosferă deschisă şi luminoasă, care este accentuată de pachetul de lumini opţional.
Tapiţeria din piele cu perforaţii disponibilă opţional, precum şi cusăturile de pe scaune, panoul de instrumente şi consola centrală, oferă aspect şi proprietăţi tactile de calitate premium. Conducătorul auto şi pasagerul faţă se bucură de poziţia înaltă a scaunelor, care, împreună cu geamul fix triunghiular, asigură perspectivă amplă în toate direcţiile. Opţional, sistemul BMW Head-Up Display proiectează toate informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual.
În spate, interiorul este foarte flexibil. Bancheta spate este reglabilă pe lungime în raport 60:40. În plus, spătarul banchetei din spate poate fi rabatat în raport 40:20:40, iar al treilea rând de scaune disponibil opţional oferă spaţiu pentru încă doi pasageri.

  • Lumini ambientale

    Luminile ambientale, care includ lumina de întâmpinare „Welcome” (trad. „Bun venit”), iluminează interiorul în mod plăcut şi elegant, prin combinaţia de lumini directe şi indirecte, care conferă interiorului atmosfera lounge plină de stil. Luminile sunt amplasate în consola centrală şi în spaţiul pentru picioare. Pachetul include şi lumini pentru citit, în faţă şi în spate.

MATERIALE.

Materialele utilizate în interiorul BMW Seria 2 Gran Tourer reflectă aspectul foarte modern al acestui automobil. Pe lângă scaunele din material textil, tapiţeriile din piele prevăzute cu perforaţii şi cusături contrastante – în funcţie de varianta de echipamente selectată – sunt de asemenea disponibile pe panoul de instrumente şi pe consola centrală.
Ornamentele galvanizate de mari dimensiuni ale panoului de instrumente separă prizele de aer şi subliniază atmosfera luminoasă din interiorul automobilului. Ornamentele cromate disponibile opţional accentuează exclusivitatea şi proprietăţile tactile de calitate premium. Ornamentele interioare de pe panoul de bord şi de pe portiere sunt disponibile în argintiu sau aluminiu, în negru elegant sau din lemn fin.

MONITOR CU ECRAN PLAT.

MONITOR CU ECRAN PLAT.

În stilul caracteristic BMW, toate elementele de operare din habitaclul BMW Seria 2 Gran Tourer sunt orientate spre conducătorul auto. Elementul central este Control Display-ul cu ecran plat de 8,8”. Acesta, alături de consola centrală ce pare să plutească, reflectă calitatea premium şi caracterul modern al interiorului automobilului. Fiind perfect poziţionat la înălţimea privirii conducătorului auto, monitorul se poate cupla de exemplu cu un sistem de navigaţie, pentru a reda informaţii esenţiale la calitate remarcabilă – chiar şi în condiţii slabe de iluminare.