BMW Seria 2 Gran Tourer spatiu si flexibilitate

SPAŢIU PENTRU TOŢI.

Confortul şi funcţionalitatea BMW Seria 2 Gran Tourer.

SPAŢIU PENTRU TOŢI.

Confortul şi funcţionalitatea BMW Seria 2 Gran Tourer.

Fie că vrei să îţi plimbi prietenii, familia sau ai bagaje multe, BMW Seria 2 Gran Tourer oferă flexibilitate până la cel mai mic detaliu. De la habitaclul versatil, la scaunele spate reglabile şi până la portbagajul spaţios, care poate fi echipat opţional cu un al treilea rând de scaune pentru încă doi pasageri - există întotdeauna destul loc pentru oricine şi orice.

SPAŢIU PENTRU TOŢI.Confortul şi funcţionalitatea BMW Seria 2 Gran Tourer.

Fie că vrei să îţi plimbi prietenii, familia sau ai bagaje multe, BMW Seria 2 Gran Tourer oferă flexibilitate până la cel mai mic detaliu. De la habitaclul versatil, la scaunele spate reglabile şi până la portbagajul spaţios, care poate fi echipat opţional cu un al treilea rând de scaune pentru încă doi pasageri - există întotdeauna destul loc pentru oricine şi orice.

FLEXIBILITATE ÎN HABITACLU.

În partea frontală a BMW Seria 2 Gran Tourer, spaţiul amplu disponibil subliniază caracterul funcţional al automobilului. Însă impresia optică nu este totul: scaunele reglabile şi numeroasele posibilităţi de depozitare asigură flexibilitate maximă.

 • Design care creează spaţiu amplu

  Suprafeţele delimitate pe orizontală creează senzaţia de luminozitate în BMW Seria 2 Gran Tourer şi evidenţiază spaţiul amplu disponibil în interior. Parbrizul mare şi plafonul panoramic din sticlă disponibil opţional permit luminii să pătrundă în interior, pentru a accentua suplimentar sentimentul plăcut de spaţiozitate.

 • Suporturi pentru pahare

  În habitaclul BMW Seria 2 Gran Tourer îţi poţi savura băutura fără a risca să o verşi – datorită suporturilor generoase pentru pahare, amplasate în spatele manetei de schimbare a vitezelor. În plus, buzunarele de pe portierele faţă şi spate oferă spaţiu de depozitare pentru sticle de până la 1,5 litri.

 • Posibilităţi de depozitare

  Posibilităţile de depozitare din BMW Seria 2 Gran Tourer includ compartimentul deschis deasupra consolei centrale, unde poţi depozita smartphone-uri, ochelari sau chei, precum şi compartimente practice de depozitare sub scaunele faţă şi sub cel de-al doilea rând de scaune.

SCAUNE SPATE VERSATILE.

Partea spate a BMW Seria 2 Gran Tourer îţi îndeplineşte toate cerinţele în materie de spaţiu. În funcţie de solicitări, nu trebuie decât să tragi, să împingi şi să rabatezi pentru a transforma cele trei locuri din spate în spaţiu de depozitare, într-o clipă. Iar datorită spătarului banchetei rabatabil în raport 40:20:40 şi cu unghi reglabil, bancheta oferă confort la încărcare şi versatilitate remarcabilă.

 • Banchetă spate rabatabilă electric

  Atunci când încarci BMW Seria 2 Gran Tourer prin hayonul cu deschidere amplă, nici chiar obiectele lungi (de până la 2,6 metri) nu constituie o problemă. Sistemul electronic de eliberare de la distanţă a spătarului banchetei spate facilitează plierea banchetei spate în portbagaj.

 • Scaune spate reglabile

  Bancheta spate reglabilă permite o utilizare chiar mai flexibilă a portbagajului. Scaunele pot fi reglate fie pentru a creşte spaţiul pentru picioare al pasagerilor din spate, fie pentru a mări spaţiul de încărcare din portbagaj, în funcţie de nevoile din fiecare călătorie. Ambele situaţii sunt foarte practice pentru utilizarea de zi cu zi. Poziţiile înainte şi înapoi pot fi reglate mecanic cu până la 130 mm, cu ajutorul unui mâner de sub banchetă. Bancheta poate fi rabatată în raport 60:40.

 • Mese pliabile

  Pasagerii pot amplasa diverse obiecte pe mesele pliabile din spate – de la jucării şi cărţi de colorat pentru cei mai tineri dintre pasageri, până la console de jocuri, laptop-uri sau gustări.
  Mesele pliabile sunt fixate cu şine de scaunele faţă şi pot fi poziţionate la diferite înălţimi. Atunci când nu sunt utilizate, acestea pot fi pliate complet şi blocate în mod sigur în poziţia „închis”, pentru a permite acces fără restricţii la locurile din spate.

AL TREILEA RÂND DE SCAUNE.

Cel de-al treilea rând de scaune disponibil opţional oferă spaţiu pentru încă doi pasageri, este pliabil şi măreşte spaţiul disponibil în BMW Seria 2 Gran Tourer. Al treilea rând suplimentar de scaune dispare pur şi simplu în podea atunci când nu este folosit şi creează astfel o suprafaţă plană de încărcare, care creşte flexibilitatea în interiorul automobilului.

 • Spaţiu pentru şapte pasageri

  Cu mic, cu mare – pe cel de-al treilea rând de scaune pot călători confortabil încă doi pasageri. Datorită liniei înalte a plafonului, adulţii se bucură de spaţiu amplu pentru cap şi picioare, în timp ce pasagerii mai tineri beneficiază de cele mai bune măsuri de siguranţă. În plus, rămâne spaţiu din belşug şi pentru bagaje: chiar şi atunci când este folosit şi cel de-al treilea rând de scaune, beneficiezi de 145 de litri de spaţiu de depozitare în portbagaj.

 • Confort

  Pe cel de-al treilea rând de scaune al BMW Seria 2 Gran Tourer domină pacea, liniştea şi relaxarea. Consola centrală cu două suporturi de pahare şi un compartiment de depozitare oferă un grad ridicat de confort. Compartimente de depozitare cu plase pe panourile laterale oferă spaţiu suplimentar de depozitare. În plus, pasagerii beneficiază de surse de iluminat integrate în capitonajul plafonului (disponibile împreună cu pachetul de lumini opţional).

 • Funcţia „Easy-Entry”

  Al doilea rând de scaune are spătar pliabil care poate fi rabatat în faţă cu funcţia „Easy-Entry”, pentru a permite pasagerilor acces confortabil în interior. Pragul mai mare al portierei spate acţionează drept prag de încărcare.

PORTBAGAJ.

Cu hayonul cu deschidere amplă al BMW Seria 2 Gran Tourer, care are funcţie de deschidere şi închidere fără atingere - disponibilă opţional -, chiar şi cele mai voluminoase bagaje pot fi depozitate pe podeaua plană a portbagajului.

 • Volum portbagaj

  Datorită scaunului spate reglabil care poate fi rabatat în raport 40:20:40 şi scaunului pasagerului faţă cu spătar rabatabil (disponibil opţional), spaţiul total de depozitare este extins în faţă. În funcţie de poziţia scaunelor, capacitatea totală a portbagajului variază de la 645 până la 1.905 litri.

 • Portbagaj cu podea pliabilă

  Secţiunea de sub podeaua portbagajului oferă spaţiu suplimentar de depozitare cu capacitate de aproximativ 80 de litri. Pentru a accesa acest spaţiu, podeaua pliabilă poate fi deschisă cu uşurinţă prin câteva mişcări simple ale mâinii.