BMW Seria 2 Gran Tourer

TOATĂ FAMILIA ÎNTR-UN SINGUR AUTOMOBIL.

Noul BMW Seria 2 Gran Tourer.

TOATĂ FAMILIA ÎNTR-UN SINGUR AUTOMOBIL.

Noul BMW Seria 2 Gran Tourer.

       

TOATĂ FAMILIA ÎNTR-UN SINGUR AUTOMOBIL.Noul BMW Seria 2 Gran Tourer.

       

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (218d)

4,3 – 4,5 [4,3 – 4,5]

Volum portbagaj

645 şi 1.905 litri

Scaun rabatabil pasager faţă

da

Atât pentru activităţi palpitante de zi cu zi, cât şi pentru călătorii lungi şi confortabile: cu portbagajul de dimensiuni generoase, posibilitatea de a transporta până la şapte pasageri şi numeroasele soluţii de depozitare, BMW Seria 2 Gran Tourer îţi satisface toate nevoile în materie de confort şi de flexibilitate atunci când călătoreşti. Pe lângă funcţionalitate, acest model te inspiră prin sportivitatea oferită de liniile atletice ale designului exterior şi de motoarele cu 3 sau 4 cilindri şi tehnologie BMW TwinPower Turbo.

DESCOPERĂ BMW SERIA 2 GRAN TOURER.

Confort şi versatilitate

Fie că vrei să îţi plimbi prietenii, familia sau ai bagaje multe, BMW Seria 2 Gran Tourer oferă flexibilitate până la cel mai mic detaliu. De la habitaclul versatil, la scaunele spate reglabile şi până la portbagajul spaţios, care poate fi echipat opţional cu un al treilea rând de scaune pentru încă doi pasageri - există întotdeauna destul loc pentru oricine şi orice.

Design.

Proporţiile BMW Seria 2 Gran Tourer indică flexibilitatea acestui model, încă de la prima vedere. Din faţă, acest automobil are poziţie joasă sportivă. Grila dublă a radiatorului mai lată şi amplasată mai jos decât farurile creează aspect dinamic unic în acest segment de automobile şi atrage atenţia oricui. În interiorul BMW Seria 2 Gran Tourer, elementul central este conceptul de spaţiu amplu. Parbrizul mare şi plafonul panoramic din sticlă disponibil opţional creează ambient deschis şi luminos, care este accentuat suplimentar de pachetul de lumini opţional.

Flexibilitate în habitaclu.

În partea frontală a BMW Seria 2 Gran Tourer, spaţiul amplu disponibil subliniază caracterul funcţional al automobilului. Însă impresia optică nu este totul: scaunele reglabile şi numeroasele posibilităţi de depozitare asigură flexibilitate maximă.