PASIUNE PENTRU TESTAREA LIMITELOR.

BMW M240i Coupé.

PASIUNE PENTRU TESTAREA LIMITELOR.

BMW M240i Coupé.

PASIUNE PENTRU TESTAREA LIMITELOR.BMW M240i Coupé.

Este agil, dinamic şi accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,8 secunde: BMW M240i Coupé este creat pentru a oferi performanţă fără compromis. Suspensia M Sport cu reglaje speciale, componentele performante optimizate şi puterea impresionantă a motorului M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi 340 CP de plăcere pură de a conduce produc efectele bine cunoscute: nivel ridicat de adrenalină şi multe experienţe palpitante. De asemenea, la nivel vizual ambiţiile sportive şi dinamica BMW M240i Coupé te captivează încă de la prima vedere – elementele de design exclusiviste caracteristice M Performance accentuează aspectul încrezător al acestui model.

BMW M240i Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 179

Read more

PUTEREA A 6 CILINDRI.

PUTEREA A 6 CILINDRI.

Şase cilindri, capacitate de 3.0 litri: agilitatea şi utilitatea în călătoriile zilnice sunt integrate într-un singur sistem de propulsie, care scoate în evidenţă ADN-ul foarte sportiv al acestui automobil. Motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie te inspiră prin răspunsul prompt şi cuplul mare, chiar şi la turaţii mici ale motorului. Rezultatul este cuplul maxim de 500 Nm şi acceleraţie care îţi taie răsuflarea. Mai mult, sunetul caracteristic al BMW M240i Coupé subliniază la nivel acustic puterea acestui motor.

Read more

ASPECT FOARTE SPORTIV.

În plus faţă de grila distinctivă a radiatorului şi de farurile cu tehnologie LED integrală, partea frontală a BMW Seria 2 are prize de aer mai mari cu elemente de design în Gri Ferric, incluse în echiparea standard a pachetului M aerodinamic. Jantele M de 18” Double-spoke, tip 436 M în Gri Ferric completează perfect culoarea automobilului şi îmbină în mod palpitant procesele de frânare şi accelerare, datorită frânelor M Sport integrate în echiparea standard. Capacele aerodinamice ale oglinzilor exterioare în Gri Ferric şi inscripţionarea denumirii modelului în partea spate subliniază legătura strânsă a acestui model cu automobilele BMW M. Acest aspect este accentuat şi de ţevile de eşapament de pe ambele părţi cu finisaje în negru cromat, ce reprezintă în primul rând o dovadă a performanţei, iar în al doilea rând indică sistemul de evacuare modificat fără tobă intermediară şi cu funcţie de control al prizelor de aer.

PERFORMANŢĂ ÎN INTERIOR ŞI LA EXTERIOR.

Orientat spre performanţă.

Elementele de design exclusive M Performance ale BMW M240i Coupé creează un ambient sportiv şi un stil excepţional. Panoul de instrumente foarte modern are inscripţionare digitală a modelului şi oferă un sumar optim al tuturor informaţiilor relevante pentru condus.
Read more

Scaune sport.

Ia loc în automobil şi ai pornit la drum: la fel ca fiecare detaliu din interior, scaunele sport cu design ergonomic şi cusături M îţi susţin aspiraţia de a obţine performanţă, în timp ce îţi asigură mult confort. Suportul pentru genunchi M Performance tapiţat creşte nivelul de confort în călătoriile lungi şi, în special, îţi permite să-ţi ţii picioarele într-o poziţie confortabilă.
Read more

Intrare elegantă.

Prima impresie este excepţională: atunci când intri în automobil, pragurile portierelor cu inscripţionarea denumirii modelului creează accente fascinante şi scot în evidenţă, încă de la prima vedere, clasa din care face parte automobilul tău.
Read more

PERFORMANŢĂ ŞI PRECIZIE.

Dinamica puternică înseamnă plăcere maximă de a conduce: BMW M240i este un sportiv de top în acestă clasă de automobile, datorită presetărilor M Performance pentru suspensie. Acestea includ sisteme de amortizare şi arcuri cu reglaje independente, precum şi elemente elasto-mobile specifice pentru puntea faţă. În plus, dinamica automobilului se datorează şi direcţiei sport variabile, care permite controlul foarte precis al puterii impresionante.

 • Direcţie sport variabilă

  Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil, cu efort fizic redus la virare. Direcţia reacţionează la unghiul volanului cu diverse proporţii de direcţie, iar acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.

 • Suspensie M Sport

  Suspensia M Sport are reglaje caracteristice suspensiilor sport şi şasiu coborât cu aproximativ 10 mm la automobilele cu tracţiune spate şi dispune de arcuri mai scurte şi de presetări pentru o cursă mai mică a amortizoarelor şi pentru întărirea stabilizatoarelor. Toate acestea au ca rezultat un răspuns şi mai direct, care facilitează stilul dinamic de condus.

 • xDrive

  Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie putere în mod uniform şi variabil între puntea faţă şi puntea spate, pentru tracţiune maximă, dinamică de condus excelentă şi siguranţă sporită, în orice situaţie de condus. Distribuţia puterii este controlată electronic, pentru a îmbunătăţii agilitatea şi pentru a contrabalansa, de exemplu, subvirarea sau supravirarea în viraje.

 • Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte

  Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta permite atât selecţie automată a treptelor de viteză, precum şi posibilitate de selecţie manuală, prin intermediul padelelor de schimbare a vitezelor de pe volan sau al manetei schimbătorului de viteze – pentru un stil de condus comod sau dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/ M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi performanţă maximă.

PLĂCERE INTENSĂ DE A CONDUCE.

PLĂCERE INTENSĂ DE A CONDUCE.

Automobilele M Performance te impresionează datorită puterii uimitoare pe care o oferă: asigură dinamică de condus remarcabilă, fără a face compromis în ceea ce priveşte confortul. În ciuda aspectului sportiv, modelele au design elegant, caracteristic BMW. Automobilele BMW M Performance: plăcere intensă de a conduce.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M550i xDrive Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,9 – 9,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 204 – 209

  BMW M760Li xDrive Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 294

  BMW X4 M40i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 199

  BMW X6 M50d:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 174

  Cifrele pentru consumul de combustibil şi emisiile de CO2 depind de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC).

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.