ÎNTOTDEAUNA CONECTAT. MEREU LIBER.

Serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive ale BMW Seria 2 Coupé.

Libertatea înseamnă să îţi poţi alege mereu propriul drum în viaţă. Să faci exact ceea ce simţi că doreşti. Serviciile inteligente de la BMW ConnectedDrive au fost dezvoltate chiar în acest scop: sunt mereu alături de tine când ai nevoie de acestea, îţi cunosc preferinţele muzicale şi te ajută să găseşti cel mai rapid traseu spre destinaţie. Mai mult, transformă automobilul BMW Seria 2 Coupă în complicele perfect, împreună cu care te poţi bucura de libertate nelimitată.

SERVICII CONNECTEDDRIVE.

Serviciile BMW ConnectedDrive opţionale constituie baza pentru o gamă extinsă de servicii inteligente, informaţii şi divertisment direct în automobilul tău.
Acestea includ BMW Online, care îţi oferă acces la informaţii actualizate în funcţie de locaţie, precum informaţii meteo, ştiri, dar şi căutări online sau funcţii de birou.
În plus, poţi combina servicii şi elemente individuale precum camere web şi informaţii despre parcare, dar şi ghiduri de călătorie şi de hoteluri. Mai mult, aceste servicii opţionale includ şi acces comod, sigur şi nelimitat la aplicaţii de smartphone, precum BMW Connected. Iar acesta este doar începutul: Serviciile ConnectedDrive opţionale oferă multe alte funcţii, pentru ca fiecare călătorie în automobilul tău BMW să fie chiar mai plăcută.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Coloana sonoră potrivită pentru fiecare situaţie de condus, şosea sau stare de spirit. Serviciul Online entertainment (serviciul nu este disponibil încă în România) îţi oferă acces direct şi nelimitat la peste 18 milioane de melodii – fără a fi nevoie să utilizezi un smartphone sau alte dispozitive. Opţiunile de muzică de aici sunt pe toate gusturile. Cu serviciul Online entertainment îţi poţi deschide un cont contra cost la partenerii de muzică ai BMW, de exemplu Napster. Acest serviciu este disponibil în şase ţări europene: Germania, Franţa, Marea Britanie, Italia, Olanda şi Spania.
Acest serviciu este disponibil doar împreună cu Serviciile ConnectedDrive opţionale şi cu sistemul de navigaţie Professional.

BMW APPS.

Opţiunea Apps este o platformă care permite utilizarea comodă a aplicaţiilor de smartphone selectate în automobilele BMW. Pentru a oferi numeroase aplicaţii pentru clienţii săi, BMW dezvoltă propriile aplicaţii (precum BMW Connected app sau BMW M Laptimer), dar se află în strânsă colaborare şi cu parteneri precum Spotify, Napster, GoPro, Deezer şi Audible. Iar acest lucru înseamnă că astfel de aplicaţii pot fi de asemenea utilizate în mod sigur în interiorul automobilului.

Trebuie doar să conectezi la automobil un smartphone compatibil, prin intermediul adaptorului snap-in (dacă este disponibil) sau prin intermediul cablului USB. Toate funcţiile aplicaţiilor pot fi operate uşor prin intermediul Controller-ului iDrive. Numărul de aplicaţii disponibile în automobil creşte permanent, datorită parteneriatelor apropiate dintre BMW şi un număr mare de furnizori din domeniu. Pentru informaţii suplimentare, accesează: www.bmw.com/apps.

INFORMAŢII DIN TRAFIC ÎN TIMP REAL.

Funcţia Informaţii din trafic în timp real (RTTI - Real Time Traffic Information) (funcţia nu este disponibilă încă în România) îţi oferă cele mai actualizate informaţii din trafic, în orice moment. Astfel, detalii referitoare la ora şi durata ambuteiajelor sunt redate virtual, aproape în timp real.
Datele astfel furnizate provin din surse precum profile de mişcare din reţelele de telefonie mobilă, date de GPS ale flotelor auto, aplicaţii de smartphone şi comunicate ale poliţiei. Aceste informaţii sunt analizate cu atât de multă precizie, încât este posibil să se determine locul ambuteiajului cu o acurateţe de câţiva metri. Acest lucru permite funcţiei RTTI să furnizeze informaţii în timp real despre condiţiile curente de trafic pe autostrăzi, şosele principale, drumuri de ţară şi numeroase rute urbane, precum şi să ofere recomandări de rute alternative. Funcţia este disponibilă doar împreună cu Serviciile ConnectedDrive opţionale.

SERVICIU DE ASISTENŢĂ „CONCIERGE”.

Dacă ai vrut mereu să ştii cum e să ai propriul majordom, acum este momentul – cu serviciul de asistenţă „Concierge” (serviciul nu este disponibil încă în România), parte a pachetului BMW ConnectedDrive.
Acest serviciu comod te conectează cu un operator de Call Center BMW, care îţi stă la dispoziţie ca asistent personal atunci când te afli pe drum.
Fie că doreşti să găseşti un anumit restaurant, cel mai apropiat bancomat sau o farmacie cu program prelungit – operatorul de Call Center BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te ajuta şi îţi poate transfera detalii legate de adresa căutată, direct pe sistemul tău de navigaţie, la solicitare. Operatorul îţi poate face chiar şi o rezervare la restaurant sau la hotel. Serviciul de asistenţă „Concierge” (serviciul nu este disponibil încă în România) funcţionează independent de telefonul tău mobil şi îţi este disponibil atât în ţară, cât şi în străinătate, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, fără costuri suplimentare.
Acest serviciu este disponibil doar împreună cu Serviciile BMW ConnectedDrive opţionale.

APEL DE URGENŢĂ INTELIGENT.

Funcţia Apel de urgenţă inteligent (funcţia nu este disponibilă încă în România) oferă asistenţă rapidă şi în permanenţă, precum şi sprijin din partea personalului autorizat – chiar şi când te afli în altă ţară. Dacă are loc un accident grav care să implice activarea airbag-urilor sau a tensiometrelor centurilor de siguranţă, se declanşează un apel de urgenţă automat. Operatorul de call center BMW va informa cel mai apropiat centru de salvare în situaţii de urgenţă şi va oferi asistenţă prin telefon, până la sosirea echipajului de salvare. Apelul telefonic poate fi declanşat şi manual în cazul în care, de exemplu, alţi participanţi la trafic au nevoie de ajutor.

INTERNET.

În automobilele BMW echipate cu opţiunea Internet poţi accesa website-uri prin intermediul Control Display-ului. Poţi introduce URL-ul simplu şi comod cu ajutorul Controller-ului iDrive sau poţi selecta din lista de pagini favorite, pentru acces rapid. Cu acces la transfer de date contra cost, conducătorii auto BMW pot naviga pe internet direct din automobilul, oriunde în ţară (serviciul de roaming nu este disponibil). Control Display-ul poate fi utilizat pentru a naviga pe internet la viteze de rulare de până la 4 km/h. Această funcţie este disponibilă doar împreună cu Serviciile ConnectedDrive opţionale.