LINII CARE CREEAZĂ VOLUME.

BMW Lines şi echipamentele BMW Seria 2 Coupé.

LINII CARE CREEAZĂ VOLUME.

BMW Lines şi echipamentele BMW Seria 2 Coupé.

Pionier care descoperă drumuri noi sau atlet? Tu decizi ce fel de caracter vrei să aibă automobilul tău BMW Seria 2 Coupé. Cu pachetele opţionale de echipamente Sport Line şi Luxury Line poţi alege designul individual al automobilului tău BMW Seria 2 Coupé. Dacă doreşti să accentuezi şi mai mult sportivitatea deja impresionantă a acestuia, poţi selecta pachetul M Sport pentru a te bucura de latura neîmblânzită a BMW Seria 2 Coupé. Iar Accesoriile BMW Originale oferă numeroase posibilităţi de personalizare suplimentară.

LINII CARE CREEAZĂ VOLUME.BMW Lines şi echipamentele BMW Seria 2 Coupé.

Pionier care descoperă drumuri noi sau atlet? Tu decizi ce fel de caracter vrei să aibă automobilul tău BMW Seria 2 Coupé. Cu pachetele opţionale de echipamente Sport Line şi Luxury Line poţi alege designul individual al automobilului tău BMW Seria 2 Coupé. Dacă doreşti să accentuezi şi mai mult sportivitatea deja impresionantă a acestuia, poţi selecta pachetul M Sport pentru a te bucura de latura neîmblânzită a BMW Seria 2 Coupé. Iar Accesoriile BMW Originale oferă numeroase posibilităţi de personalizare suplimentară.

PACHET M SPORT.

Ia sportul cu tine pe şosea: arată tuturor cât de uimitor este automobilul tău BMW Seria 2 Coupé, cu pachetul M Sport. Împreună cu pachetul M Aerodinamic (inclus), acesta provoacă uimire, iar abilităţile sale sunt clare chiar înainte ca tu să-ţi faci cunoscute intenţiile.

 • Exterior

  Pachetul M Sport include suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic, cu şorţul faţă specializat, pragurile laterale şi şorţul spate şi a fost creat special pentru conducătorii auto sportivi. Jantele M mari din aliaj uşor de 17” în stil Double-spoke tip 460M accentuează sportivitatea automobilului. Pachetul BMW Individual Shadow lucios are ramele geamurilor, baza şi ramele oglinzilor în negru lucios. Pachetul M Sport este completat de cele opt bare late ale grilei radiatorului în negru lucios, de logo-ul „M” în lateral, de ţeava de eşapament cromată şi de vopseaua exclusivă în Albastru Estoril.
  Alte vopsele disponibile împreună cu pachetul M Sport includ nuanţele metalizate Gri Mineral, Negru Sapphire, Argintiu Glacier, Alb Mineral şi Roşu Melbourne, precum şi Alb Alpine nemetalizat.
  Sunt de asemenea disponibile jante M din aliaj uşor de 18” în stil Double-spoke tip 461 şi Pachetul cromat.

 • Interior

  În interior, pachetul de echipamente M Sport întâmpină pasagerii cu pragurile M ale portierelor şi cu scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă în combinaţie stofă/ Alcantara în Antracit „Hexagon” cu linie decorativă M, cu cusături în albastru şi stil exclusiv M. Luminile „Welcome” (trad. „Bun venit”) din faţă şi spate creează atmosferă dinamică, la fel ca şi luminile ambientale din faţă, spate, spaţiul pentru picioare faţă şi compartimentul de depozitare din consola centrală. Luminile ambientale pot fi configurate pentru redarea culorilor exclusive portocaliu sau alb. Ornamentele pentru interior în Aluminiu Hexagon cu linii de accent în Albastru Estoril sau în negru conferă interiorului aspect deosebit de dinamic, impresionant. În partea de sus a automobilului, capitonajul plafonului BMW Individual în antracit conferă aspect sportiv. Alte elemente importante ale pachetului M Sport includ spaţiul M pentru picioare pentru conducătorul auto, maneta scurtată a schimbătorului de viteze cu logo „M”, volanul M îmbrăcat în piele, cu butoane multifunţionale, precum şi panoul de instrumente cu design unic al cadranelor şi gradaţii lucrate cu măiestrie. Elementele de design pentru cheia-telecomandă a automobilului în Albastru Estoril completează pachetul M Sport.
  În funcţie de preferinţe, împreună cu pachetul M Sport poţi opta pentru tapiţerie premium din piele „Dakota” în negru, piele „Dakota” în Oyster cu accente în Oyster închis, piele „Dakota” în Terra sau piele „Dakota” în Roşu Coral cu accente în negru. Interiorul are atmosferă elegantă şi datorită ornamentelor în aluminiu polişat cu accente în negru sau în Argintiu Oxide, precum şi ornamentelor din lemn cu granulaţie fină „Fineline” Stream sau „Fineline” Pure, fiecare cu accente în Argintiu Oxide.

SPORT LINE.

Elementele de design exterior remarcabile în negru lucios, dinamic, vorbesc limpede despre exterior: cu pachetul BMW Sport Line, pasiunea pentru dinamică devine prioritară. O singură privire la vitezometru este suficientă pentru a-i încânta pe fanii automobilelor sportive: gradaţiile în roşu aşteaptă cu nerăbdare următorul drum.

 • Exterior

  Modelul Sport Line este mereu gata de plecare, cu jantele din aliaj uşor de 17” în stil Star-spoke tip 379. Cele opt bare ale grilei radiatorului cu design exclusiv BMW au partea frontală finisată în negru lucios şi conferă automobilului aspect atletic şi sportiv. Mai mult, elemente specifice de pe şorţurile faţă şi spate, precum şi capacele oglinzilor exterioare, sunt toate în negru lucios şi au aspect dinamic. Ţeava de eşapament este finisată în negru cromat strălucitor, iar inscripţia „Sport” de pe partea laterală a automobilului exprimă atletismul acestui model.
  În plus, sistemul de asistenţă la parcare (PDC – Park Distance Control) pentru partea spate a automobilului facilitează manevrele în marşarier şi parcarea în spaţiile înguste. Lămpile de ceaţă incluse în şorţul faţă îmbunătăţesc siguranţa atunci când vizibilitatea este scăzută şi în condiţii de vreme nefavorabilă. Sunt disponibile la cerere şi jante din aliaj uşor de 18” în stil Double-spoke tip 384.

 • Interior

  Inspirat de dinamica de condus caracteristică BMW, modelul Sport Line include inscripţia „BMW Sport” pe pragurile portierelor. Cheia automobilului cu detalii de design în roşu simbolizează emoţia de a conduce un automobil BMW. Scaunele sport cu tapiţerie din stofă „Track” în antracit cu accente în roşu sau gri oferă sprijin lateral excelent. Alte detalii de design includ lumini variabile pentru interior în portocaliu-roşu sau în alb, precum şi panou de instrumente cu inele de accent în roşu, dar şi vitezometru şi turometru cu gradaţii în roşu.

  Ornamentele pentru interior finisate în negru lucios sau în aluminiu fin lustruit cu accente în Argintiu Oxide mat conferă pachetului de echipamente Sport Line senzaţie de curse.

  Pachetul de lumini LED îmbină luminile directe şi indirecte din surse diferite, pentru a crea o atmosferă relaxantă, plăcută şi primitoare. Conducătorul auto beneficiază de asemenea de pilotul automat şi de volanul Sport îmbrăcat în piele, cu butoane multifuncţionale şi cusături contrastante în roşu sau în negru. Interiorul modelului Sport Line este completat perfect de pachetul de depozitare, care oferă numeroase opţiuni practice de depozitare.

LUXURY LINE.

Pachetul BMW Luxury Line oferă echipamente exclusive atât pentru interiorul, cât şi pentru exteriorul BMW Seria 2 Coupé, iar automobilul devine mai modern şi mai luxos - din orice unghi l-ai privi.

 • Exterior

  Modelul Luxury Line a fost conceput pentru a impresiona. Jantele din aliaj uşor de 17” în stil Y-spoke tip 380, grila BMW a radiatorului cu 11 bare cu părţile frontale în crom lucios, elementele de design din pachetul BMW cromat, barele de protecţie faţă şi spate cu elemente specifice, precum şi ţeava de eşapament în crom lucios se potrivesc perfect cu aspectul modern al automobilului. Inscripţia „Luxury” de pe partea laterală a automobilului subliniază trăsăturile acestui model.
  În plus, sistemul de asistenţă la parcare (PDC – Park Distance Control) pentru partea spate a automobilului facilitează manevrele în marşarier şi parcarea în spaţiile înguste. Lămpile de ceaţă incluse în şorţul faţă îmbunătăţesc siguranţa atunci când vizibilitatea este scăzută şi în condiţii de vreme nefavorabilă.
  Ca alternativă, pentru modelul Luxury Line sunt disponibile opţional jantele din aliaj uşor de 18” în stil V-spoke tip 387 cu anvelope mixte.

 • Interior

  Ornamentele Luxury Line în aluminiu pentru pragurile portierelor, cu inscripţia „BMW Luxury”, adaugă accente atrăgătoare interiorului. Tapiţeria din piele „Dakota” în Oyster cu accente în Oyster închis, împreună cu o culoare luminoasă pentru interior asigură confort excepţional şi conferă eleganţă interiorului. Partea superioară a panoului de instrumente este în negru.

  Ornamentele pentru interior din lemn fin „Fineline” Stream cu accente în Argintiu Oxide mat completează aspectul consolei centrale. Luminile variabile pentru interior în portocaliu-roşu sau în alb, cu lumini suplimentare pe montanţii B, te ajută să iluminezi mai bine interiorul pe timp de noapte şi pot fi operate prin intermediul Controller-ului iDrive. Cheia automobilului în negru prezintă elemente de design cromate.

  Pachetul de lumini LED îmbină luminile directe şi indirecte din surse diferite, pentru a crea o atmosferă relaxantă, plăcută şi primitoare. Conducătorul auto beneficiază de asemenea de pilotul automat şi de volanul Sport îmbrăcat în piele, cu butoane multifuncţionale.

  Interiorul modelului Luxury Line este completat perfect de pachetul de depozitare, cu numeroase opţiuni practice de depozitare.

ACCESORII BMW ORIGINALE.

Accesoriile BMW Originale subliniază agilitatea sportivă a BMW Seria 2 Coupé şi îi sporesc versatilitatea şi flexibilitatea. Găseşti aici o selecţie de produse practice şi de calitate superioară.

 • Cadru pentru biciclete montat în spate

  Suportul pentru biciclete, cu designul nou şi atractiv caracteristic BMW Group, este montat doar pe cârligul de cuplare a remorcii şi este potrivit pentru transportul a două biciclete şi e-bikes. Funcţia de pliere uşor de utilizat oferă acces mai bun la partea din spate a automobilului. Atunci când suportul pentru biciclete nu este folosit, acesta poate fi pliat la o dimensiune foarte mică. Este disponibil şi un kit de extensie pentru a treilea bicicletă.

 • Covoraşe Sport pentru toate anotimpurile

  Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile cu design caracteristic Sport Line protejează împotriva mizeriei şi sunt rezistente la apă. Liniile acestora de design subliniază dinamica automobilului. Covoraşele pentru toate anotimpurile sunt 100% reciclabile şi sunt disponibile de asemenea în alte culori, pentru a se potrivi şi altor game de echipamente.

 • Adaptor snap-in

  Adaptorul snap-in este un sistem de andocare sigur şi stabil, cu funcţie de încărcare rapidă încorporată, potrivită pentru telefoane mobile Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony şi RIM/ BlackBerry. Conexiunea la antena externă direcţionează radiaţiile electromagnetice în afara compartimentului pasagerilor şi îmbunătăţeşte semnalul. În funcţie de echiparea automobilului, de telefonul mobil şi de adaptorul snap-in, este posibilă integrarea aplicaţiilor pentru smartphone prin intermediul BMW.

 • Sistem BMW Click & Drive

  Sistemul BMW Click & Drive este noul concept de suport modular, care cuprinde un suport de bază şi cadre de sprijin care pot fi schimbate între ele.
  Acest lucru îţi permite să fixezi un smartphone Samsung Galaxy la fel de uşor ca un iPhone, sau un dispozitiv BMW portabil de navigaţie – cu un cadru care poate fi schimbat printr-un click pe suportul bază.
  Sistemul BMW Click & Drive permite montarea şi încărcarea uşoară şi sigură a unui smartphone sau a unui dispozitiv de navigaţie portabil în automobil. Ataşat de parbriz prin intermediul unui suport adeziv, suportul de bază este proiectat pentru a se potrivi cu interiorul automobilului BMW. Interfaţa USB încorporată îţi permite să îţi încarci telefonul mobil sau dispozitivul portabil de navigaţie în automobil. Cu un concept de suport modular care cuprinde un suport bază şi cadre de sprijin ce pot fi schimbate între ele, va fi foarte uşor să-ţi schimbi smartphone-ul cu alte modele care vor apărea în viitor. De aceea, sistemul este o soluţie flexibilă şi de viitor.

 • Adaptor pentru conexiune multimedia prin USB

  Acest adaptor îţi permite să-ţi conectezi iPod™-ul/ iPhone™-ul Apple, MP3 player-ul sau altă marcă de smartphone la sistemul audio, prin intermediul interfeţei USB încorporate. Aceasta include şi o funcţie de încărcare şi de afişare a titlurilor şi listelor de melodii. Controlul este uşor, prin intermediul volanului multifuncţional, al Controller-ului iDrive sau prin radio.

 • Scaun BMW Junior 1

  Scaunul BMW Junior Grupa 1 este potrivit pentru copii cu vârsta de la 10 luni la 3,5 ani (aprox. 9-18 kg). Este format dintr-un scaun tip scoică, ce are propriul sistem de centuri în cinci puncte şi o bază ISOFIX, care poate fi folosită pentru scaunul pentru bebeluşi 0+ şi pentru scaunul Junior 1. Scaunul tip scoică, împreună cu baza ISOFIX, pot fi ataşate în automobil. Copiii sunt cel mai bine protejaţi atunci când stau cu spatele la direcţia de mers, deşi este posibilă şi ataşarea cu faţa. Protecţiile cu aer din părţile laterale, încorporate, oferă protecţie pentru cap în caz de impact lateral şi sunt moi şi confortabile în utilizarea zilnică. Închiderea magnetică şi centura confortabilă în cinci puncte fac prinderea uşoară, iar reglarea pe înălţime cu o singură mână asigură confort optim. Scaunul este disponibil în negru/ antracit sau în negru/ albastru.

 • Sistem Călătorii şi confort, umeraş pentru haine

  Umeraşul permite transportul hainelor fără a se crea cute. Acesta poate fi de asemenea detaşat din suport şi folosit pentru a transporta haine în exteriorul automobilului. Sistemul modular Călătorii şi confort este creat în jurul unei baze disponibile separat, care se poate fixa uşor între barele tetierei. Apoi se pot fixa un umeraş pentru haine, o masă pliabilă, cârligul universal ori un suport pentru iPad-ul Apple.

 • Husă M Sport pentru cheie

  Husa M pentru cheie este realizată din piele de calitate superioară şi are un cadru metalic ce îţi permite să răsuceşti cheia cu uşurinţă. Husa protejează cheia automobilului BMW de zgârieturi, murdărie şi stropi şi garantează că aceasta rămâne complet funcţională. Este disponibilă într-o gamă de culori care corespund diferitelor linii. De exemplu, carcasa Sport pentru cheie este disponibilă în negru şi în roşu.