ZONA DE CONFORT ESTE REDEFINITĂ.

Confortul şi siguranţa BMW Seria 2 Coupé.

Uneori e mai distractiv să înoţi împotriva curentului – după cum demonstrează în mod impecabil BMW Seria 2 Coupé. Cei care păşesc pe cărări noi apreciază atunci când călătoresc pe drumuri iluminate în condiţii de siguranţă. Iar automobilele din sens opus pot fi sigure că vor călători fără a fi orbite de lumina automobilului BMW. Servotronic menţine comportamentul direcţiei la nivelul optim în orice moment, iar alte detalii îţi înseninează zilele mai puţin plăcute – oriunde te poartă cărările vieţii.

FARURI ADAPTIVE

Farurile adaptive cu distribuţie variabilă a luminii în oraş şi pe autostradă, inclusiv lumini pentru viraje şi faruri cu tehnologie Bi-xenon, îţi oferă iluminare optimă a drumului din faţa ta. Farurile adaptive iluminează curbele şi intersecţiile imediat ce începi să roteşti volanul. Pentru a îmbunătăţi vizibilitatea pe distanţe scurte, luminile pentru viraje se activează automat imediat ce activezi semnalizarea sau când roteşti volanul – chiar şi atunci când automobilul stă pe loc. Farurile adaptive asigură iluminare optimă a drumului în orice situaţie şi astfel siguranţa activă sporeşte în mod semnificativ.

ASISTENT FAZA LUNGĂ

Asistentul faza lungă ajută conducătorul auto pe timp de noapte, prin comutarea automată între faza lungă şi scurtă, în funcţie de prezenţa altor automobile în faţă sau de traficul din sens opus. Luminile sunt estompate în mod automat şi atunci când iluminatul stradal este suficient.
O cameră video situată lângă oglinda retrovizoare detectează farurile altor automobile, la o distanţă de până la 1.000 de metri. Când Asistentul faza lungă este activat şi se apropie un automobil din sens opus ori când sunt detectate stopurile unui automobil din faţă, sistemul comută automat între faza lungă şi faza scurtă.

SERVOTRONIC.

SERVOTRONIC.

Sprijin optim al servodirecţiei.

Bucură-te de sprijinul optim al servodirecţiei în orice situaţie de condus, cu sistemul Servotronic. Acesta reglează servodirecţia pentru a se potrivi cu viteza curentă de rulare şi oferă răspuns direct şi precis al direcţiei la viteze mari. De asemenea, acest sistem asigură confort optim, prin reducerea efortului fizic necesar la direcţionare şi prin sporirea agilităţii la parcare şi la rularea pe şosele înguste sau şerpuite.

Precizie superioară.

O unitate de control utilizează măsurători de viteză electronice pentru a determina sprijinul necesar al servodirecţiei pentru fiecare situaţie de condus. Servodirecţia permite o reglare fină şi adaptare mult mai precisă la anumite situaţii de condus decât sistemele de servodirecţie convenţionale.

Efort fizic redus.

Este necesar mai puţin efort fizic pentru virarea la viteze mai mici. Pe măsură ce viteza creşte, sprijinul direcţiei este redus în mod continuu, pentru a asigura contact direct cu şoseaua şi stabilitate direcţională.

FUNCŢIONALITATE.

În interior, BMW Seria 2 Coupé se ridică la nivelul celor mai exigente aşteptări. Compartimentele de depozitare de pe portiere oferă suficient loc pentru sticle de 1 litru. Suporturile pentru pahare din consola centrală şi din cotiera centrală spate garantează că băuturile sunt depozitate în siguranţă.
Spătarele scaunelor spate pot fi rabatate în raport 40:20:40, pentru transportul obiectelor mai mari şi mai voluminoase. Şi pachetul pentru portbagaj oferă BMW Seria 2 Coupé elemente utile, precum plasa de podea, suporturile pentru genţi şi inelele de ancorare din portbagaj. Acest lucru asigură siguranţă şi funcţionalitate.

SISTEM DE ACCES CONFORT

Inovator şi uşor de folosit – sistemul de Acces confort îţi permite să deschizi portierele automobilului tău şi să porneşti motorul fără a fi nevoie să utilizezi cheia, care se poate afla în buzunarul de la pantaloni sau în servietă şi care este recunoscută în mod automat de îndată ce te apropii de automobil. Odată ce portiera a fost deblocată în mod automat, poţi intra şi poţi porni motorul prin apăsarea butonului Start Stop motor.
Sistemul de Acces confort permite accesul doar după identificarea cheii automobilului.