Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 2 Cabriolet

BMW SERIA 2 CABRIOLET.

Detaliile, echipamentele şi datele tehnice ale BMW Seria 2 Cabriolet.

BMW SERIA 2 CABRIOLET.Detaliile, echipamentele şi datele tehnice ale BMW Seria 2 Cabriolet.

  COMPONENTE PUTERNICE.

  Modelele şi opţiunile de echipare ale BMW Seria 2 Cabriolet.

  Model M Sport

  Modelul M Sport oferă automobilului un caracter şi mai sportiv. Pe lângă aspectul accentuat atât la exterior, cât şi în interior, modelul M Sport garantează multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic, de exemplu, optimizează dinamica de condus.

  Model M Sport, BMW Seria 2 Cabriolet

  Modelul M Sport oferă automobilului un caracter şi mai sportiv. Pe lângă aspectul accentuat atât la exterior, cât şi în interior, modelul M Sport garantează multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic, de exemplu, optimizează dinamica de condus.

  • Exterior

  • Interior

  Model Luxury Line

  Modelul Luxury Line scoate în evidenţă partea stilată a automobilului. Elementele de design elegante, cromate lucioase, conferă exteriorului exclusivitate. Aspectul elegant este prezent şi în interior: aici, tapiţeria din piele de cea mai înaltă calitate şi finisajele interioare definesc luxul.

  BMW Seria 2 Cabriolet, Model Luxury Line

  Modelul Luxury Line scoate în evidenţă partea stilată a automobilului. Elementele de design elegante, cromate lucioase, conferă exteriorului exclusivitate. Aspectul elegant este prezent şi în interior: aici, tapiţeria din piele de cea mai înaltă calitate şi finisajele interioare definesc luxul.

  • Exterior

  • Interior

  Model Sport Line

  Modelul Sport Line evidenţiază caracterul dinamic al automobilului tău. Detaliile exterioare şi interioare negre lucioase îi asigură un aspect foarte sportiv. Scaunele sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă oferă suport optim.

  BMW Seria 2 Cabriolet, Model Sport Line

  Modelul Sport Line evidenţiază caracterul dinamic al automobilului tău. Detaliile exterioare şi interioare negre lucioase îi asigură un aspect foarte sportiv. Scaunele sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă oferă suport optim.

  • Exterior

  • Interior

  TE UIMEŞTE CHIAR DE LA PLECAREA DE PE LOC.

  Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 2 Cabriolet.

  Mai sportiv şi foarte dinamic: este cel mai sportiv model cabriolet din clasa lui, cu motoare puternice şi suspensie sofisticată, care îţi asigură o experienţă de condus unică în aer liber. Plus acceleraţie uimitoare, manevrabilitate precisă şi un plus de eficienţă datorită numeroaselor tehnologii BMW EfficientDynamics. Iată ce înseamnă libertatea!
  Dinamica de condus a BMW Seria 2 Cabriolet
  Suspensia M adaptivă a BMW Seria 2 Cabriolet

  Suspensia M adaptivă.

  Suspensia M adaptivă poate fi reglată electronic în orice moment, pentru a se potrivi cu condiţiile de drum şi cu situaţia de condus. De asemenea, conducătorul auto poate ajusta caracteristicile suspensiei prin intermediul sistemului „Driving Experience Control”, pentru a alege stilul de condus preferat în momentul respectiv: de la unul confortabil până la unul foarte sportiv, cu manevrabilitate precisă şi agilitate.
  Direcţia sport variabilă a BMW Seria 2 Cabriolet

  Direcţia sport variabilă.

  Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil, cu efort fizic redus la virare. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse proporţii de direcţie, iar acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi scade efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.
  Funcţia „Launch Control” a BMW Seria 2 Cabriolet

  Funcţia „Launch Control”.

  „Launch Control” este o funcţie inclusă în transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte, care permite accelerare maximă de la plecarea de pe loc. Acest lucru este realizat prin punerea manetei de viteze în poziţia „S” pentru a activa funcţia DTC (Dynamic Traction Control – „Controlul dinamic al tracţiunii”) (prin butonul DSC: Dynamic Stability Control – „Controlul dinamic al stabilităţii”) şi prin apăsarea la maximum a pedalei de acceleraţie în timp ce frânele sunt acţionate. Atunci când conducătorul auto eliberează frâna, automobilul accelerează la maximum până la limita de tracţiune.
  Motorul BMW Seria 2 Cabriolet

  Motorul TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri şi capacitate de 2.0 litri.

  Motorul de ultimă generaţie TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri şi capacitate de 2.0 litri garantează plăcere maximă de a conduce. Se remarcă prin îmbinarea puterii impresionante, precum şi a răspunsului excelent, chiar şi la turaţii mici ale motorului, iar în acelaşi timp este eficient în ceea ce priveşte consumul de combustibil şi are emisii de noxe mici.

  Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte a BMW Seria 2 Cabriolet

  Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte.

  Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă schimbări de viteză foarte agile. Indiferent dacă transmisia este automată sau manuală, dacă foloseşti padele de schimbare a vitezelor sau maneta schimbătorului de viteze – te poţi bucura de o călătorie confortabilă sau foarte dinamică. În modul „SPORT” şi cu maneta schimbătorului de viteze în poziţia „S/ M” din stânga, schimbarea vitezelor este configurată pentru o performanţă maximă.
  Sistemul BMW xDrive al BMW Seria 2 Cabriolet

  BMW xDrive.

  Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie uşor şi variabil puterea de propulsie către roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă maxime în orice situaţie de condus. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic echilibrează subvirarea sau supravirarea în timpul virajelor.

  ATENT, ÎN ORICE MOMENT.

  Sistemele de asistare a conducătorului auto în BMW Seria 2 Cabriolet.

  BMW Seria 2 Cabriolet transformă fiecare călătorie într-o experienţă de neuitat: sistemele inteligente de asistare a conducătorului auto ating un nou nivel în ceea ce priveşte siguranţa şi confortul.
  Sistemele de asistare a conducătorului auto din BMW Seria 2 Cabriolet
  Driving Assistant al BMW Seria 2 Cabriolet

  Driving Assistant.

  Driving Assistant îmbină sistemele de avertizare la părăsirea benzii de circulaţie şi de avertizare de coliziune frontală. Atunci când călătoreşti cu o viteză cuprinsă între 10 şi 60 km/h, sistemul de avertizare de coliziune frontală cu activare frână de urgenţă emite un avertisment dacă există riscul de coliziune cu automobile sau pietoni şi frânează automobilul în caz de urgenţă. La viteze de peste 70 km/h, sistemul de avertizare la părăsirea benzii de circulaţie atrage atenţia conducătorului auto asupra unei schimbări neintenţionate de bandă prin intermediul unor vibraţii uşoare ale volanului.
  Pilotul automat al BMW Seria 2 Cabriolet

  Pilotul automat BMW.

  Pilotul automat cu funcţie Stop & Go, care include sistem de avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, menţine viteza selectată de conducătorul auto şi distanţa faţă de automobilul din faţă. Sistemul preia acceleraţia şi frânarea, menţine distanţa selectată faţă de automobilul din faţă în trafic aglomerat sau poate frâna automobilul până la oprire completă în ambuteiaje.
  Speed Limit Info al BMW Seria 2 Cabriolet

  Speed Limit Info.

  Speed Limit Info cu indicator de interzicere a depăşirii detectează limitele curente de viteză şi indicatoarele rutiere de interzicere a depăşirii, iar apoi le afişează pe Info Display-ul din panoul de instrumente.
  Asistentul la parcare al BMW Seria 2 Cabriolet

  Asistentul la parcare.

  Asistentul la parcare facilitează parcarea laterală sau perpendiculară. Sistemul măsoară spaţiile de parcare înguste pe lângă care automobilul trece cu viteză mică. Odată ce sistemul a identificat un spaţiu de parcare suficient de mare, Asistentul la parcare va prelua comanda direcţiei în timp ce conducătorul auto alege treapta de viteză potrivită şi manevrează acceleraţia şi frâna.

  „NETWORKING” MAI UŞOR CA NICIODATĂ.

  Conectivitatea în BMW Seria 2 Cabriolet.

  Descoperă libertatea de a rămâne conectat atunci când călătoreşti – în BMW Seria 2 Cabriolet. Afişarea clară a funcţiilor, controlul intuitiv şi serviciile digitale stau la baza noului concept de operare, care transformă interiorul automobilului într-un spaţiu confortabil şi sofisticat.
  Conectivitatea BMW Seria 2 Cabriolet
  Sistemul wireless de încărcare telefon mobil al BMW Seria 2 Cabriolet

  Sistemul wireless de încărcare telefon mobil.

  Sistemul wireless de încărcare telefon mobil are un sistem de andocare pentru încărcare wireless şi porturi USB suplimentare. Antena de plafon conectată îmbunătăţeşte semnalul pentru telefonul mobil. Prin Bluetooth pot fi conectate simultan două telefoane mobile şi un player audio. În pachet este inclusă şi funcţia Bluetooth Office.
  „Apple CarPlay®” a BMW Seria 2 Cabriolet

  „Apple CarPlay®”.

  De ce să pleci la drum fără funcţiile iPhone-ului tău în automobilul tău BMW, unde le poţi gestiona ca de obicei? Pregătirea pentru „Apple CarPlay®” îţi oferă acces de la distanţă la funcţiile de telefonie şi la aplicaţii precum iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify şi Apple Music. Poţi utiliza butonul pentru comanda vocală de pe volan pentru a accesa Siri, sistemul de asistenţă vocală de la Apple.
  Serviciul de asistenţă „Concierge” al BMW Seria 2 Cabriolet

  Serviciul de asistenţă „Concierge”.

  Va fi soare mâine la Roma? La ce oră este avionul meu şi care este cel mai bun restaurant din oraş? Serviciul de asistenţă „Concierge” este alături de tine atunci când călătoreşti şi-ţi oferă asistenţă prin simpla apăsare a unui buton – în mod individual, personal şi rapid. Oriunde ai fi şi de orice ai avea nevoie.

  DATE TEHNICE.

  Mase

  Masa la gol (UE), în kg 1.575 [1.595]
  Masa maximă admisă, în kg 1.965 [1.985]
  Sarcina admisă, în kg 465 [465]
  Sarcina admisă pe puntea faţă/ spate, în kg 880/ 1.160 [910/ 1.160]
  Capacitate minimă portbagaj (cu scaunele în poziţie verticală/ cu top-ul deschis), în litri 335 [335]
  Capacitate maximă portbagaj (cu scaunele pliate/ cu top-ul închis), în litri 280 [280]
  Sarcină remorcă (fără sistem de frânare), în kg 750 [750]
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 8%, în kg 1.500 [1.500]
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 12%, în kg 1.300 [1.300]

  Motor

  Cilindri/ supape 3/ 4
  Capacitatea în cmc 1.499
  Alezaj/ cursă, în mm 94,6/ 82,0
  Putere maximă în kW (CP), la 1/min. 100 (136)/ 4.400
  Cuplu maxim în Nm, la 1/min. 220/ 1.250 - 4.300
  Raport compresie : 1 11,0

  Performanţă

  Viteza maximă în km/h 207 [205]
  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. 9,4 [9,6]

  Consum de combustibil

  Consum urban, în l/100 km 7,8 - 8,1 [7,4 - 7,6]
  Consum extraurban, în l/100 km 5,5 - 5,6 [5,4 - 5,5]
  Consum mixt, în l/100 km 6,3 - 6,5 [6,1 - 6,3]
  Emisii medii de CO₂, în g/km 144 - 148 [139 - 143]
  Capacitate rezervor, în litri (aprox.) 52

  Jante

  Dimensiuni anvelope faţă 205/55 R16 91H
  Dimensiuni anvelope spate 205/55 R16 91H
  Dimensiuni şi material jante faţă 7 J x 16", din aliaj uşor
  Dimensiuni şi material jante spate 7 J x 16", din aliaj uşor

  Mase

  Masa la gol (UE), în kg 1.615
  Masa maximă admisă, în kg 2.010
  Sarcina admisă, în kg 470
  Sarcina admisă pe puntea faţă/ spate, în kg 935/ 1.145
  Capacitate minimă portbagaj (cu scaunele în poziţie verticală/ cu top-ul deschis), în litri 335
  Capacitate maximă portbagaj (cu scaunele pliate/ cu top-ul închis), în litri 280
  Sarcină remorcă (fără sistem de frânare), în kg 750
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 8%, în kg 1.500
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 12%, în kg 1.500

  Motor

  Cilindri/ supape 4/ 4
  Capacitatea în cmc 1.998
  Alezaj/ cursă, în mm 94,6/ 82,0
  Putere maximă în kW (CP), la 1/min. 135 (184)/ 5.000
  Cuplu maxim în Nm, la 1/min. 270/ 1.350 - 4.600
  Raport compresie : 1 11,0

  Performanţă

  Viteza maximă în km/h 226
  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. 7,7

  Consum de combustibil

  Consum urban, în l/100 km 7,1 - 7,2
  Consum extraurban, în l/100 km 5,5 - 5,7
  Consum mixt, în l/100 km 6,1 - 6,2
  Emisii medii de CO₂, în g/km 139 - 142
  Capacitate rezervor, în litri (aprox.) 52

  Jante

  Dimensiuni anvelope faţă 205/55 R16 91W
  Dimensiuni anvelope spate 205/55 R16 91W
  Dimensiuni şi material jante faţă 7 J x 16", din aliaj uşor
  Dimensiuni şi material jante spate 7 J x 16", din aliaj uşor

  Mase

  Masa la gol (UE), în kg 1.650
  Masa maximă admisă, în kg 2.020
  Sarcina admisă, în kg 445
  Sarcina admisă pe puntea faţă/ spate, în kg 935/ 1.130
  Capacitate minimă portbagaj (cu scaunele în poziţie verticală/ cu top-ul deschis), în litri 335
  Capacitate maximă portbagaj (cu scaunele pliate/ cu top-ul închis), în litri 280
  Sarcină remorcă (fără sistem de frânare), în kg 750
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 8%, în kg 1.500
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 12%, în kg 1.500

  Motor

  Cilindri/ supape 4/ 4
  Capacitatea în cmc 1.998
  Alezaj/ cursă, în mm 94,6/ 82,0
  Putere maximă în kW (CP), la 1/min. 185 (252)/ 5.200
  Cuplu maxim în Nm, la 1/min. 350/ 1.450 - 4.800
  Raport compresie : 1 10,2

  Performanţă

  Viteza maximă în km/h 250
  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. 5,9

  Consum de combustibil

  Consum urban, în l/100 km 7,4 - 7,6
  Consum extraurban, în l/100 km 5,4 - 5,8
  Consum mixt, în l/100 km 6,2 - 6,4
  Emisii medii de CO₂, în g/km 141 - 147
  Capacitate rezervor, în litri (aprox.) 52

  Jante

  Dimensiuni anvelope faţă 205/50 R17 89Y
  Dimensiuni anvelope spate 205/50 R17 89Y
  Dimensiuni şi material jante faţă 7 J x 17", din aliaj uşor
  Dimensiuni şi material jante spate 7 J x 17", din aliaj uşor

  Mase

  Masa la gol (UE), în kg 1.695 [1.710]
  Masa maximă admisă, în kg 2.045 [2.060]
  Sarcina admisă, în kg 425
  Sarcina admisă pe puntea faţă/ spate, în kg 975/ 1.145
  Capacitate minimă portbagaj (cu scaunele în poziţie verticală/ cu top-ul deschis), în litri 335 [335]
  Capacitate maximă portbagaj (cu scaunele pliate/ cu top-ul închis), în litri 280 [280]
  Sarcină remorcă (fără sistem de frânare), în kg -
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 8%, în kg -
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 12%, în kg -

  Motor

  Cilindri/ supape 6/ 4
  Capacitatea în cmc 2.998
  Alezaj/ cursă, în mm 94,6/ 82,0
  Putere maximă în kW (CP), la 1/min. 250 (340)/ 5.500
  Cuplu maxim în Nm, la 1/min. 500/ 1.520 - 4.500
  Raport compresie : 1 11,0

  Performanţă

  Viteza maximă în km/h 250 [250]
  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. 4,9 [4,7]

  Consum de combustibil

  Consum urban, în l/100 km 9,8 - 9,9
  Consum extraurban, în l/100 km 6.3
  Consum mixt, în l/100 km 7.6
  Emisii medii de CO₂, în g/km 172 - 173
  Capacitate rezervor, în litri (aprox.) 52

  Jante

  Dimensiuni anvelope faţă 225/40 ZR18 88Y
  Dimensiuni anvelope spate 245/35 ZR18 92Y XL
  Dimensiuni şi material jante faţă 7,5 J x 18", din aliaj uşor
  Dimensiuni şi material jante spate 8 J x 18", din aliaj uşor

  Mase

  Masa la gol (UE), în kg 1.760
  Masa maximă admisă, în kg 2.110
  Sarcina admisă, în kg 425
  Sarcina admisă pe puntea faţă/ spate, în kg 1.025/ 1.145
  Capacitate minimă portbagaj (cu scaunele în poziţie verticală/ cu top-ul deschis), în litri 335
  Capacitate maximă portbagaj (cu scaunele pliate/ cu top-ul închis), în litri 280
  Sarcină remorcă (fără sistem de frânare), în kg -
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 8%, în kg -
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 12%, în kg -

  Motor

  Cilindri/ supape 6/ 4
  Capacitatea în cmc 2.998
  Alezaj/ cursă, în mm 94,6/ 82,0
  Putere maximă în kW (CP), la 1/min. 250 (340)/ 5.500
  Cuplu maxim în Nm, la 1/min. 500/ 1.520 - 4.500
  Raport compresie : 1 11,0

  Performanţă

  Viteza maximă în km/h 250
  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. 4,6

  Consum de combustibil

  Consum urban, în l/100 km 10,6 - 10,9
  Consum extraurban, în l/100 km 6,9 - 7,0
  Consum mixt, în l/100 km 8,3 - 8,4
  Emisii medii de CO₂, în g/km 188 - 191
  Capacitate rezervor, în litri (aprox.) 52

  Jante

  Dimensiuni anvelope faţă 225/40 ZR18 88Y
  Dimensiuni anvelope spate 245/35 ZR18 92Y XL
  Dimensiuni şi material jante faţă 7,5 J x 18", din aliaj uşor
  Dimensiuni şi material jante spate 8 J x 18", din aliaj uşor

  Mase

  Masa la gol (UE), în kg 1.640 [1.660]
  Masa maximă admisă, în kg 2.015 [2.035]
  Sarcina admisă, în kg 450 [450]
  Sarcina admisă pe puntea faţă/ spate, în kg 910/ 1.160 [910/ 1.160]
  Capacitate minimă portbagaj (cu scaunele în poziţie verticală/ cu top-ul deschis), în litri 335 [335]
  Capacitate maximă portbagaj (cu scaunele pliate/ cu top-ul închis), în litri 280 [280]
  Sarcină remorcă (fără sistem de frânare), în kg 750 [750]
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 8%, în kg 1.500 [1.500]
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 12%, în kg 1.500 [1.500]

  Motor

  Cilindri/ supape 4/ 4
  Capacitatea în cmc 1.995
  Alezaj/ cursă, în mm 90,0/ 84,0
  Putere maximă în kW (CP), la 1/min. 110 (150)/ 4.000
  Cuplu maxim în Nm, la 1/min. 320/ 1.500 - 3.000
  Raport compresie : 1 16,5

  Performanţă

  Viteza maximă în km/h 208 [205]
  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. 9,0 [8,8]

  Consum de combustibil

  Consum urban, în l/100 km 5,7 - 5,8 [5,3 - 5,5]
  Consum extraurban, în l/100 km 4,6 - 4,7 [4,3 - 4,5]
  Consum mixt, în l/100 km 5,0 - 5,1 [4,7 - 4,8]
  Emisii medii de CO₂, în g/km 131 - 134 [123 - 127]
  Capacitate rezervor, în litri (aprox.) 52

  Jante

  Dimensiuni anvelope faţă 205/55 R16 91V
  Dimensiuni anvelope spate 205/55 R16 91V
  Dimensiuni şi material jante faţă 7 J x 16", din aliaj uşor
  Dimensiuni şi material jante spate 7 J x 16", din aliaj uşor

  Mase

  Masa la gol (UE), în kg 1.660 [1.675]
  Masa maximă admisă, în kg 2.035 [2.055]
  Sarcina admisă, în kg 450 [455]
  Sarcina admisă pe puntea faţă/ spate, în kg 920/ 1.160 [920/ 1.160]
  Capacitate minimă portbagaj (cu scaunele în poziţie verticală/ cu top-ul deschis), în litri 335 [335]
  Capacitate maximă portbagaj (cu scaunele pliate/ cu top-ul închis), în litri 280 [280]
  Sarcină remorcă (fără sistem de frânare), în kg 750 [750]
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 8%, în kg 1.500 [1.500]
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 12%, în kg 1.500 [1.500]

  Motor

  Cilindri/ supape 4/ 4
  Capacitatea în cmc 1.995
  Alezaj/ cursă, în mm 90,0/ 84,0
  Putere maximă în kW (CP), la 1/min. 140 (190)/ 4.000
  Cuplu maxim în Nm, la 1/min. 400/ 1.750 - 2.500
  Raport compresie : 1 16,5

  Performanţă

  Viteza maximă în km/h 225 [225]
  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. 7,6 [7,5]

  Consum de combustibil

  Consum urban, în l/100 km 5,8 - 5,9 [5,4]
  Consum extraurban, în l/100 km 4,6 - 4,8 [4,3 - 4,4]
  Consum mixt, în l/100 km 5,1 - 5,2 [4,7 - 4,8]
  Emisii medii de CO₂, în g/km 133 - 136 [124 -126]
  Capacitate rezervor, în litri (aprox.) 52

  Jante

  Dimensiuni anvelope faţă 205/55 R16 91W
  Dimensiuni anvelope spate 205/55 R16 91W
  Dimensiuni şi material jante faţă 7 J x 16", din aliaj uşor
  Dimensiuni şi material jante spate 7 J x 16", din aliaj uşor

  Mase

  Masa la gol (UE), în kg 1.700
  Masa maximă admisă, în kg 2.060
  Sarcina admisă, în kg 435
  Sarcina admisă pe puntea faţă/ spate, în kg 925/ 1.160
  Capacitate minimă portbagaj (cu scaunele în poziţie verticală/ cu top-ul deschis), în litri 335
  Capacitate maximă portbagaj (cu scaunele pliate/ cu top-ul închis), în litri 280 [280]
  Sarcină remorcă (fără sistem de frânare), în kg 750
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 8%, în kg 1.500
  Sarcină remorcă (cu sistem de frânare) 12%, în kg 1.500

  Motor

  Cilindri/ supape 4/ 4
  Capacitatea în cmc 1.995
  Alezaj/ cursă, în mm 90,0/ 84,0
  Putere maximă în kW (CP), la 1/min. 165 (224)/ 4.400
  Cuplu maxim în Nm, la 1/min. 450/ 1.500 - 3.000
  Raport compresie : 1 16,5

  Performanţă

  Viteza maximă în km/h 231
  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. 6,5

  Consum de combustibil

  Consum urban, în l/100 km 5,6 - 5,7
  Consum extraurban, în l/100 km 4,4 - 4,5
  Consum mixt, în l/100 km 4,8 - 5,0
  Emisii medii de CO₂, în g/km 128 - 130
  Capacitate rezervor, în litri (aprox.) 52

  Jante

  Dimensiuni anvelope faţă 205/50 R17 89Y
  Dimensiuni anvelope spate 205/50 R17 89Y
  Dimensiuni şi material jante faţă 7 J x 17", din aliaj uşor
  Dimensiuni şi material jante spate 7 J x 17", din aliaj uşor

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • BMW M240i Cabriolet:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,6
   Emisii medii de CO2, în g/km: 172 – 173

   BMW 230i Cabriolet:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,2 – 6,4
   Emisii medii de CO2, în g/km: 141 – 147

   BMW 220i Cabriolet:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,1 – 6,2
   Emisii medii de CO2, în g/km: 139 – 142

   BMW 218i Cabriolet:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,3 – 6,5 [6,1 – 6,3]
   Emisii medii de CO2, în g/km: 144 – 148 [139 – 143]

   Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

   Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

   Valorile automobilelor sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.