„NETWORKING” MAI UŞOR CA NICIODATĂ.

Sistemele de asistare a conducătorului auto în BMW Seria 2 Cabriolet.

„NETWORKING” MAI UŞOR CA NICIODATĂ.

Sistemele de asistare a conducătorului auto în BMW Seria 2 Cabriolet.

„NETWORKING” MAI UŞOR CA NICIODATĂ.Sistemele de asistare a conducătorului auto în BMW Seria 2 Cabriolet.

Descoperă libertatea de a rămâne conectat atunci când călătoreşti – în BMW Seria 2 Cabriolet. Afişarea clară a funcţiilor, controlul intuitiv şi serviciile digitale stau la baza noului concept de operare, care transformă interiorul automobilului într-un spaţiu confortabil şi sofisticat. BMW ConnectedDrive permite citirea sau redactarea e-mail-urilor, organizarea întâlnirilor, planificarea rutelor sau redarea muzicii tale preferate.

Read more

ATENT, ÎN ORICE MOMENT.

BMW Seria 2 Cabriolet transformă fiecare călătorie într-o experienţă de neuitat: sistemele inteligente de asistare a conducătorului auto ating un nou nivel în ceea ce priveşte siguranţa şi confortul. Pachetul „Driving Assistant” cu sistem de Avertizare de coliziune frontală şi sistem de Avertizare de pietoni cu activare frână de urgenţă te avertizează din timp de prezenţa altor automobile sau pietoni. Sistemul de Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie te avertizează în cazul unei schimbări neintenţionate de bandă, iar sistemul de asistenţă „Attentiveness Assistant” recomandă luarea unei pauze atunci când conducătorul auto prezintă semne de neatenţie sau de oboseală. Pilotul automat şi sistemul „Speed Limit Info” îţi permit să deţii mereu controlul asupra vitezei automobilului, iar asistentul la parcare te asistă în timpul manevrei de parcare, atunci când ajungi la destinaţie.

 • Pilot automat

  Pilotul automat cu funcţie Stop & Go, care include sistem de Avertizare de coliziune frontală şi funcţie de frânare în caz de urgenţă, menţine viteza selectată şi distanţa faţă de automobilul din faţă. Sistemul preia acceleraţia şi frânarea, menţine distanţa selectată faţă de automobilul din faţă în trafic aglomerat sau poate frâna automobilul până la oprire completă în ambuteiaje.

 • „Speed Limit Info”

  Sistemul „Speed Limit Info” cu indicator de interzicere a depăşirii detectează limita curentă de viteză şi zonele în care manevrele de depăşire sunt interzise, iar apoi le afişează pe Info Display-ul din panoul de instrumente şi pe Head-Up Display.

 • Asistent la parcare

  Asistentul la parcare facilitează parcarea laterală sau perpendiculară. Sistemul măsoară spaţiile de parcare înguste pe lângă care trece conducătorul auto, atunci când automobilul rulează cu viteză mică. Odată ce sistemul a identificat un spaţiu de parcare suficient de mare, Asistentul la parcare va prelua comanda direcţiei şi conducătorul auto alege treapta de viteză potrivită şi manevrează acceleraţia şi frâna.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW 230i Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,0 – 6,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 138 – 143

  Cifrele pentru consumul de combustibil şi emisiile de CO2 depind de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC).

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.