FIORI DE PLĂCERE.

BMW M240i Cabriolet.

FIORI DE PLĂCERE.

BMW M240i Cabriolet.

FIORI DE PLĂCERE.BMW M240i Cabriolet.

Inspirat de BMW M, optimizat pentru utilizare zilnică. BMW M240i Cabriolet depăşeşte limitele convenţionalului în ceea ce priveşte acceleraţia: motorul pe benzină cu 6 cilindri în linie şi turbocompresor accelerează automobilul de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde, iar suspensia M Sport transformă călătoria într-o aventură palpitantă. Îţi taie respiraţia, este agil şi o adevărată încântare să-l priveşti. Elementele exclusive de design M Performance evidenţiază optica rafinată a acestui sportiv de performanţă.

BMW M240i Cabriolet:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 189

Read more

SENZAŢII DE CURSE ÎN ECHIPAREA STANDARD.

Motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

SENZAŢII DE CURSE ÎN ECHIPAREA STANDARD.

Motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Plăcerea de a conduce la superlativ: motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW M240i are capacitate de 3.0 litri şi reprezintă cel mai puternic motor din segmentul modelelor cabriolet. Acesta îmbină acceleraţia impresionantă cu agilitatea şi utilitatea zilnică. Performanţa este evidenţiată de răspunsul spontan, cuplul maxim chiar şi la turaţii mici şi de gama vastă de turaţii disponibile.

Read more

ÎŢI CREŞTE PULSUL.

Exteriorul BMW M240i Cabriolet dispune de componente specifice pachetului M Sport şi de numeroase elemente de design M Performance. Partea frontală sportivă cu faruri cu tehnologie LED şi prize de aer mai mari transmit dinamică pură. Aspectul este completat de jantele M de 18” Double-spoke, tip 436 M, în Gri Ferric şi de frânele M Sport cu etriere în albastru. Ţevile de eşapament de pe ambele părţi cu finisaje în negru cromat, iar inscripţionarea denumirii modelului în crom închis evidenţiază aspectul sportiv al părţii spate a BMW M240i Cabriolet. În plus, capacele aerodinamice ale oglinzilor exterioare în Gri Ferric reprezintă un element de design atrăgător pentru partea laterală.

SENZAŢII MOTORSPORT.

SENZAŢII MOTORSPORT.

Interiorul BMW M240i Cabriolet este orientat spre conducătorul auto, iar detaliile de înaltă calitate oferă un plus de sportivitate. De exemplu, inscripţionarea digitală a modelului şi gradaţiile discrete de pe panoul de instrumente. Direcţia precisă şi cel mai înalt nivel de confort sunt asigurate de elemente specifice M Performance, precum volanul M îmbrăcat în piele, scaunele M sport ergonomice şi suporturile pentru genunchi. Detalii exclusive precum pragurile portierelor cu inscripţionarea denumirii modelului completează perfect aspectul sportiv şi elegant al automobilului.

PERFORMANŢĂ UIMITOARE. PRECIZIE MAXIMĂ.

Dinamica de condus a BMW M240i Cabriolet oferă plăcere intensă de a conduce şi utilitate zilnică uimitoare. Reglajele optime ale tuturor componentelor asigură agilitate şi precizie pentru manevrarea suspensiei şi a direcţiei – aceasta a fost optimizată pentru a oferi performanţă până în cele mai mici detalii. Rezultatul este un sentiment accentuat de încântare la volan, în fiecare moment.

 • Direcţia sport variabilă

  Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil, cu efort fizic redus la virare. Direcţia reacţionează la unghiul volanului cu diverse proporţii de direcţie, iar acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi scade efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.

 • Suspensia M Sport

  Suspensia M Sport are reglaje caracteristice suspensiilor sport şi şasiu coborât cu aproximativ 10 mm la modelele cu tracţiune spate. Dispune de arcuri mai scurte şi de presetări pentru o cursă mai mică a amortizoarelor şi pentru întărirea stabilizatoarelor. Toate acestea au ca rezultat un răspuns şi mai direct, care facilitează stilul de condus dinamic.

 • BMW xDrive

  Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie forţa de propulsie la toate cele patru roţi în funcţie de forţa de frecare, pentru a obţine rezultatul dorit. Astfel, dinamica, tracţiunea şi agilitatea cresc, chiar şi în situaţii care necesită putere suplimentară. Sistemul de tracţiune integrală a fost creat cu accent pe roţile din spate, pentru a corespunde dinamicii de condus a BMW M240i Cabriolet.

 • Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte

  Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta permite atât selecţie automată a treptelor de viteză, cât şi posibilitate de selecţie manuală, prin intermediul padelelor de schimbare a vitezelor de pe volan sau al manetei schimbătorului de viteze – pentru un stil de condus comod sau dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/ M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi performanţă maximă.

PLĂCERE INTENSĂ DE A CONDUCE.

BMW MPerformance

PLĂCERE INTENSĂ DE A CONDUCE.

Automobilele M Performance te impresionează datorită puterii pe care o oferă: acestea asigură dinamică de condus remarcabilă, fără a face compromis în ceea ce priveşte confortul. În ciuda aspectului sportiv, modelele au design elegant, caracteristic BMW. Automobilele M Performance: plăcere intensă de a conduce.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M240i Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 189

  BMW M550i xDrive Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,9 – 9,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 204 – 209

  BMW M760Li xDrive Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 294

  BMW X4 M40i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 199

  BMW X6 M50d:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 174

  Cifrele pentru consumul de combustibil şi emisiile de CO2 depind de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC).

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.