SCAPĂ DE RUTINĂ.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 2 Cabriolet.

SCAPĂ DE RUTINĂ.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 2 Cabriolet.

SCAPĂ DE RUTINĂ.Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 2 Cabriolet.

Mai sportiv şi foarte dinamic: este cel mai sportiv model cabriolet din clasa lui, cu motoare puternice şi suspensie sofisticată, care îţi asigură o experienţă de condus unică în aer liber. Plus acceleraţie uimitoare, manevrabilitate precisă şi un plus de eficienţă datorită numeroaselor tehnologii BMW EfficientDynamics. Iată ce înseamnă libertatea!

BMW 230i Cabriolet:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,0 – 6,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 138 – 143

Read more

TE UIMEŞTE CHIAR DE LA PLECAREA DE PE LOC.

Sub caroseria atrăgătoare se află centrul dinamic de putere al BMW Seria 2 Cabriolet. Experienţa de condus este definită de genele specifice BMW: sistemul de tracţiune spate, distribuţia optimă a greutăţii între punţi şi reglajele sportive şi precise ale direcţiei. Rezultatul? Manevrabilitate optimă, agilitate şi acceleraţie puternică. Toate aceste elemente se îmbină armonios pentru a crea un automobil care nu ştie ce înseamnă compromisul.

 • Manevrabilitate

  Dinamica agilă şi manevrabilitatea comodă reprezintă elementele cheie ale BMW Seria 2 Cabriolet şi sunt completate perfect de sistemul de tracţiune spate specific BMW, de sistemul „Driving Experience Control”, de direcţia sport disponibilă opţional şi de distribuţia maselor pe punţi în raport 50:50, unice în această clasă de automobile. Acestea ies şi mai mult în evidenţă atunci când adopţi un stil de condus sportiv.

 • Suspensie M adaptivă

  Agilitate sportivă, care se resimte până la cel mai mic detaliu: datorită amortizoarelor cu control electronic, suspensia M adaptivă se reglează în funcţie de stilul tău de condus şi de condiţiile de drum. Coborârea acesteia cu 10 milimetri creşte agilitatea sportivă a automobilului, iar activarea modului „Sport” prin intermediul sistemului „Driving Experience Control” selectează reglaje mai rigide ale amortizoarelor. În modul „Sport+”, sistemul DTC (Dynamic Traction Control – „Controlul dinamic al tracţiunii”) se activează în locul funcţiei DSC (Dynamic Stability Control – „Controlul dinamic al stabilităţii”), care îţi permite un stil de condus mult mai sportiv prin faptul că funcţia DSC intervine mai târziu.

 • Direcţie sport variabilă

  Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil, cu efort fizic redus la virare. Direcţia reacţionează la unghiul volanului cu diverse proporţii de direcţie, iar acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.

O CURSĂ LINĂ.

Motoarele BMW TwinPower Turbo.

O CURSĂ LINĂ.

Motoarele BMW TwinPower Turbo.

Motoarele BMW TwinPower Turbo ale BMW Seria 2 Cabriolet sunt puternice şi oferă performanţă, eficienţă şi acceleraţie uimitoare, plus răspuns spontan chiar şi la turaţii mici ale motorului. BMW 230i asigură putere de până la 185 kW (252 CP). Motorul oferă cuplu maxim de 350 Nm la turaţii ale motorului de doar 1.450 rpm, datorită turbocompresorului TwinScroll cu sistem Valvetronic, sistem Vanos dublu şi sistem de injecţie directă. Inovaţiile BMW EfficientDynamics asigură consum de combustibil şi emisii de CO2 mici.

Read more

TRANSMISIE STEPTRONIC CU 8 TREPTE.

TRANSMISIE STEPTRONIC CU 8 TREPTE.

Transmisia Steptronic cu 8 trepte permite schimbarea optimă a vitezelor şi oferă confort în timpul condusului, datorită intervalelor apropiate dintre trepte şi a tranziţiilor minime între turaţiile motorului. Astfel, confortul se îmbină cu dinamica şi consumul mic de combustibil.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mai puţin combustibil, mai multă plăcere de a conduce: BMW Efficient Dynamics. Este un pachet inovator de tehnologii care influenţează sistemul de propulsie, managementul energiei şi conceptul de automobil. Rezultatul este consum de combustibil şi emisii de CO2 mici, plus mai multă dinamică şi plăcere de a conduce. Este o tehnologie disponibilă în echiparea standard a oricărui model BMW – şi desigur, pentru BMW Seria 2.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Cifrele pentru consumul de combustibil şi emisiile de CO2 depind de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC).

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.