STIL PERSONALIZAT ŞI PLĂCERE DE A CONDUCE.

Designul BMW Seria 2 Cabriolet.

STIL PERSONALIZAT ŞI PLĂCERE DE A CONDUCE.

Designul BMW Seria 2 Cabriolet.

STIL PERSONALIZAT ŞI PLĂCERE DE A CONDUCE.Designul BMW Seria 2 Cabriolet.

Prima impresie: oferă libertate şi forţă de propulsie. Designul unic al BMW Seria 2 Cabriolet este subtil şi elegant, iar în acelaşi timp emană putere şi reprezintă o sursă de inspiraţie. Cu soft-top-ul deschis, partea frontală sportivă şi linia atletică a umerilor te captivează instantaneu. În plus, experienţa de condus este la fel de fascinantă, chiar şi cu plafonul închis – interiorul elegant te inspiră prin designul dinamic, echipamentele de înaltă calitate şi confortul acustic îmbunătăţit.

BMW 230i Cabriolet:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,0 – 6,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 138 –143

Read more

INDEPENDENŢA ÎN FORMA SA CEA MAI ATRACTIVĂ.

Contururi sportive.

Designul dinamic al BMW Seria 2 Cabriolet, cu silueta alungită, este elegant şi atractiv, iar în acelaşi timp scoate în evidenţă puterea şi dinamica automobilului. Designul exterior special te inspiră prin linia distinctivă a umerilor şi numeroase componente impresionante, care atrag atenţia tuturor celor care le privesc.
Read more

Parte frontală sportivă.

Partea frontală atractivă a BMW Seria 2 Cabriolet cu grila dublă a radiatorului orientată spre interior şi prizele de aer mari optimizate aerodinamic oferă automobilului dinamică impresionantă. Acest efect este accentuat de farurile plate cu tehnologie LED, care creează aspectul frontal caracteristic BMW cu „patru ochi” şi evidenţiază sportivitatea acestui model.
Read more

Jante impresionante.

Atunci când priveşti BMW Seria 2 Cabriolet din lateral, atenţia îţi este captată atât de silueta alungită a automobilului, cât şi de jantele dinamice din aliaj uşor. Chiar şi jantele de 16” ale modelului standard sunt sportive şi elegante. Jantele din aliaj uşor de 17” Double-spoke, tip 724 (prezentate în imagine) creează efect mai dinamic. Desigur, toate jantele au în comun un lucru: aderenţa optimă.
Read more

Parte spate unică.

Este o sursă de inspiraţie chiar şi pentru cei care văd din spate BMW Seria 2 Cabriolet: partea spate sportivă are contururi clare, stopuri dinamice cu design în formă de „L” şi ţevi de eşapament placate cu crom. Un alt element care atrage atenţia tuturor este parbrizul mare, mai ales atunci când plafonul este deschis.
Read more

DESCHIS SPRE NOU.

Soft-top-ul electric cu izolare fonică al BMW Seria 2 Cabriolet.

DESCHIS SPRE NOU.

Soft-top-ul electric cu izolare fonică al BMW Seria 2 Cabriolet.

Atunci când deschizi plafonul BMW Seria 2 Cabriolet, aspectul elegant şi atractiv al automobilului creează emoţii puternice. La viteze de până la 50 km/h, plafonul se deschide automat şi singura limită a senzaţiei de condus rămâne cerul. Cu plafonul închis, soft-top-ul din stofă cu acustică îmbunătăţită îţi oferă, de asemenea, o experienţă de condus exclusivistă. Soft-top-ul creează contrast elegant cu culoarea caroseriei şi astfel acest model are aspect foarte atrăgător.

Read more

ACCESORII BMW ORIGINALE.

BMW Seria 2 Cabriolet îţi oferă oportunităţi fascinante de a te bucura de viaţă atunci când te afli pe drum şi îşi respectă întotdeauna promisiunea atunci când vine vorba de accesorii. Poţi alege echipamentele care se potrivesc cel mai bine stilului tău de viaţă – de la suportul practic pentru biciclete clasice şi biciclete electrice cu cârlig de tractare, cârligul universal pentru haine, parte a sistemului Travel & Comfort, până la covoraşele care se asortează prefect cu interiorul.

DINAMICĂ DE CONDUS ŞI EFICIENŢĂ.

DINAMICĂ DE CONDUS ŞI EFICIENŢĂ.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW 220i Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,8 – 6,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 133 – 141

  BMW 225d Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,6 – 4,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 121 – 128

  BMW 230i Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,0 – 6,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 138 – 143

  BMW M240i Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 189

  Cifrele pentru consumul de combustibil şi emisiile de CO2 depind de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC).

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.