UN STIL COMPLET INOVATOR.

Modelele şi echipamentele BMW Seria 2 Cabriolet.

UN STIL COMPLET INOVATOR.

Modelele şi echipamentele BMW Seria 2 Cabriolet.

Însoţitor stilat, sportiv elegant sau trendsetter exclusiv: tu decizi ce fel de caracter vrei să aibă automobilul tău BMW Seria 2 Cabriolet. Cu pachetele BMW Lines şi echipamentele BMW, sunt disponibile trei variante de design diferite, alături de versiunea de echipare de bază. Sportivii care nu doresc să facă niciun compromis pot opta de asemenea pentru pachetul M Sport. Şi sunt disponibile pachete suplimentare, precum şi Accesorii BMW Originale pentru a evidenţia chiar mai mult stilul tău personal.

UN STIL COMPLET INOVATOR.Modelele şi echipamentele BMW Seria 2 Cabriolet.

Însoţitor stilat, sportiv elegant sau trendsetter exclusiv: tu decizi ce fel de caracter vrei să aibă automobilul tău BMW Seria 2 Cabriolet. Cu pachetele BMW Lines şi echipamentele BMW, sunt disponibile trei variante de design diferite, alături de versiunea de echipare de bază. Sportivii care nu doresc să facă niciun compromis pot opta de asemenea pentru pachetul M Sport. Şi sunt disponibile pachete suplimentare, precum şi Accesorii BMW Originale pentru a evidenţia chiar mai mult stilul tău personal.

MODEL M SPORT.

Sportul extrem pune stăpânire pe şosele: pachetul M Sport îţi permite să evidenţiezi natura neîmblânzită a automobilului tău BMW Seria 2 Cabriolet. Împreună cu pachetul M Aerodinamic, această opţiune aduce acel strop de savoare care te încântă atât la nivel vizual, cât şi în timpul fiecărei călătorii sportive.

 • Exterior

  Aşa cum demonstrează suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic cu şorţul faţă special, pragurile laterale şi şorţul spate, modelul M Sport este orientat spre conducătorii auto dinamici. Pe lângă jantele M din aliaj uşor de 17” în stil Double-spoke tip 460 M, frâna M Sport cu etriere albastre reprezintă un element remarcabil de design. Aspectul dinamic este completat perfect de grila radiatorului cu opt bare late şi părţi frontale în negru lucios, de ornamentul cromat regăsit pe ţeava de eşapament, precum şi de elementele de design din pachetul BMW Individual Shadow lucios şi de vopseaua exclusivă Albastru Estoril metalizat.
  Ca alternativă, sunt de asemenea disponibile jante M din aliaj uşor de 18” în stil Double-spoke tip 461 M în argintiu şi în Gri Ferric metalizat cu anvelope mixte.
  Sistemul de asistenţă la parcare (PDC – Park Distance Control) pentru partea spate a automobilului facilitează manevrele în marşarier şi parcarea în spaţiile înguste, în timp ce lămpile de ceaţă aflate în şorţul faţă oferă siguranţă mai mare atunci când vizibilitatea este scăzută din cauza vremii nefavorabile.

 • Interior

  În interior, modelul M Sport întâmpină pasagerii cu pragurile M ale portierelor şi cu scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă în combinaţie stofă/ Alcantara în Antracit „Hexagon”, cu cusături contrastante în Albastru Royal şi stil exclusiv M. Luminile „Welcome” (trad. „Bun venit”) din faţă şi spate creează atmosferă dinamică, la fel ca şi luminile ambientale din faţă, spate, spaţiul pentru picioare faţă şi compartimentul de depozitare din consola centrală. Luminile ambientale pot fi configurate pentru redarea culorilor exclusive portocaliu-roşu sau alb. Ornamentele pentru interior în Aluminiu Hexagon cu accente în Albastru Estoril sau în negru conferă interiorului aspect deosebit de sportiv şi impresionant. Capitonajul plafonului BMW Individual în antracit subliniază aspectul atletic al acestui model. Alte elemente importante ale modelului M Sport includ cotiera glisantă reglabilă, spaţiul M pentru picioare pentru conducătorul auto cu suportul pentru genunchi din partea dreaptă, maneta scurtată a schimbătorului de viteze cu logo „M”, precum şi panoul de instrumente cu design unic al cadranelor şi gradaţii detaliate. Sistemul Driving Experience Control a fost extins pentru a include modul Sport+, iar elementele de design pentru cheia automobilului în Albastru Estoril completează perfect pachetul M Sport.
  Pachetul de lumini LED îmbină luminile directe şi indirecte din surse diferite pentru a crea atmosferă relaxantă, plăcută şi primitoare. Conducătorul auto beneficiază de asemenea de pilotul automat cu funcţie de frânare şi de volanul M îmbrăcat în piele, cu butoane multifuncţionale. Interiorul modelului M Sport este completat perfect de pachetul de depozitare cu numeroase opţiuni practice de depozitare.

MODEL SPORT LINE.

Elementele de design exterior remarcabile în negru lucios comunică un mesaj clar: cu modelul Sport Line, pasiunea pentru dinamică devine prioritară. O singură privire la vitezometru este suficientă pentru a accelera pulsul fanilor automobilelor sportive: gradaţiile în roşu aşteaptă cu nerăbdare următoarea călătorie.

 • Exterior

  Modelul Sport Line este mereu gata de plecare, cu jantele din aliaj uşor de 17” în stil Star-spoke. Partea frontală a celor opt bare ale grilei radiatorului cu design exclusiv BMW este finisată în negru lucios, cu aspect dinamic, la fel ca şi capacele oglinzilor exterioare şi elementele specifice de pe şorturile faţă şi spate. Ţeava de eşapament este finisată în negru cromat strălucitor, iar inscripţia „Sport” de pe partea laterală a automobilului exprimă atletismul acestui model.
  Sunt disponibile la cerere şi jante din aliaj uşor de 18” în stil Double-spoke tip 384.
  Sistemul de asistenţă la parcare (PDC – Park Distance Control) pentru partea spate a automobilului facilitează manevrele în marşarier şi parcarea în spaţiile înguste, în timp ce lămpile de ceaţă aflate în şorţul faţă oferă siguranţă mai mare atunci când vizibilitatea este scăzută din cauza vremii nefavorabile.

 • Interior

  Inspirat de dinamica de condus caracteristică BMW, modelul Sport Line include inscripţia „BMW Sport” pe pragurile portierelor. Cheia automobilului cu detalii de design atrăgător în roşu simbolizează emoţia de a conduce un automobil BMW. Scaunele sport cu tapiţerie din stofă „Track” în antracit cu accente în roşu sau gri oferă sprijin lateral excelent. Alte detalii de design includ lumini variabile pentru interior în portocaliu-roşu sau alb, precum şi panou de instrumente cu inele de accent în roşu, dar şi vitezometru şi turometru cu gradaţii în roşu.
  Ornamentele pentru interior finisate în negru lucios sau în aluminiu fin lustruit cu accente în Argintiu Oxide mat conferă pachetului de echipamente Sport Line senzaţie de curse.
  Pachetul de lumini LED îmbină luminile directe şi indirecte din surse diferite pentru a crea atmosferă relaxantă, plăcută şi primitoare. Conducătorul auto beneficiază de asemenea de pilotul automat cu funcţie de frânare şi de volanul Sport îmbrăcat în piele, cu butoane multifuncţionale şi cusături contrastante în roşu sau negru. Interiorul modelului Sport Line este completat perfect cupachetul de depozitare cu numeroase opţiuni practice de depozitare.

MODEL LUXURY LINE.

Elementele de design premium în crom lucios comunică un mesaj clar încă de la prima vedere: pachetul de echipamente BMW Luxury Line inspiră eleganţă şi sofisticare. În plus, Sistemul de asistenţă la parcare (PDC - Park Distance Control) îţi permite să manevrezi automobilul chiar şi în cele mai înguste spaţii de parcare, iar astfel obţii mai multă libertate pentru a te bucura de automobilul tău.

 • Exterior

  Modelul Luxury Line a fost conceput pentru a impresiona. Jantele din aliaj uşor de 17” în stil Y-spoke tip 380, grila BMW a radiatorului cu 11 bare cu părţile frontale în crom lucios, elementele de design din pachetul BMW cromat, barele de protecţie faţă şi spate cu elemente specifice, precum şi ţeava de eşapament în crom lucios se potrivesc perfect cu aspectul modern al automobilului. Inscripţia „Luxury” pe partea laterală a comunică direct trăsăturile acestui model.
  În plus, sistemul de asistenţă la parcare (PDC – Park Distance Control) pentru partea spate a automobilului facilitează manevrele în marşarier şi parcarea în spaţiile înguste, în timp ce lămpile de ceaţă aflate în şorţul faţă îmbunătăţesc siguranţa atunci când vizibilitatea este scăzută din cauza vremii nefavorabile.
  Ca alternativă, pentru modelul Luxury Line sunt disponibile opţional jantele din aliaj uşor de 18” în stil V-spoke tip 387, cu anvelope mixte.

 • Interior

  Ornamentele din pachetul Luxury Line în aluminiu pentru pragurile portierelor, cu inscripţia „BMW Luxury”, adaugă accente atrăgătoare interiorului. Tapiţeria din piele „Dakota” în Oyster cu accente în Oyster închis, împreună cu o culoare luminoasă pentru interior asigură confort excepţional şi conferă eleganţă interiorului. Partea superioară a panoului de instrumente este în negru, iar ornamentele pentru interior din lemn fin „Fineline” Stream cu accente în Argintiu Oxide mat completează aspectul consolei centrale.

  Luminile variabile pentru interior în portocaliu-roşu sau alb, cu lumini suplimentare pe montanţii B, te ajută să iluminezi mai bine interiorul pe timp de noapte şi pot fi operate prin intermediul Controller-ului iDrive. Cheia automobilului în negru prezintă elemente de design cromate.

  Pachetul de lumini LED îmbină luminile directe şi indirecte din surse diferite, pentru a crea o atmosferă relaxantă, plăcută şi primitoare. Conducătorul auto beneficiază de asemenea de pilotul automat şi de volanul Sport îmbrăcat în piele, cu butoane multifuncţionale.

  Interiorul modelului Luxury Line este completat perfect de pachetul de depozitare cu numeroase opţiuni practice de depozitare.

MODEL ADVANTAGE.

Modelul Advantage este echipat cu numeroase accesorii pentru confort şi siguranţă, atât în interiorul, cât şi la exteriorul automobilului. Datorită avertizării acustice şi vizuale de distanţă, Sistemul de asistenţă la parcare (PDC – Park Distance Control) pentru partea spate a automobilului facilitează manevrele în marşarier şi parcarea în spaţiile înguste, în timp ce lămpile de ceaţă integrate în şorţul faţă oferă siguranţă mai mare atunci când vizibilitatea este scăzută din cauza vremii nefavorabile.
Conducătorul auto beneficiază de asemenea de pilotul automat cu funcţie de frânare, un sistem care menţine viteza constantă chiar şi atunci când automobilul coboară o pantă, prin frânarea activă, dacă este necesar. Volanul îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale facilitează accesul la o gamă variată de funcţii, iar pachetul de depozitare oferă diferite opţiuni practice de depozitare.

PACHETE.

PACHETE.

Echipamente opţionale pentru automobilul tău BMW.

Pachetele de echipamente BMW sunt prima alegere în ceea ce priveşte echipamentele opţionale disponibile pentru automobilul tău BMW Seria 2 Cabriolet. Numeroşii ani de expertiză în domeniu sunt garanţia că toate componentele sunt atent selecţionate, coordonate şi apoi montate perfect în automobilul tău. Întreabă dealerul tău BMW care pachete sunt disponibile în ţara ta sau află aceste informaţii din Configuratorul de automobile de pe website-ul tău BMW naţional/ regional.

ACCESORII BMW ORIGINALE.

Accesoriile BMW Originale subliniază agilitatea sportivă a BMW Seria 2 Cabriolet şi îi sporesc versatilitatea şi flexibilitatea. Găseşti aici o selecţie de produse practice şi de calitate superioară.

 • Transport şi bagaje

  Setul de călătorie include un troller de mână şi o geantă care ajută la crearea de spaţiu de depozitare suplimentar pe bancheta din spate. Bagajele pot fi transportate individual sau pot fi depozitate şi fixate cu centurile de siguranţă. Aceste sisteme de transport sunt echipate cu sistem de încuiere pentru prevenirea furtului.
  Cârligul universal, parte a sistemului Călătorii şi confort, îţi permite să agăţi haine sau genţi uşoare pe partea din spate a spătarului scaunului, pentru a le proteja de murdăria din spaţiul pentru picioare. Datorită sistemului de cuplare plug-in, este extrem de uşor să ataşezi diverse obiecte la sistemul de prindere de bază. Sistemul de prindere este ataşat între montanţii tetierelor şi oferă bază sigură pentru toate componentele sistemului modular Călătorii şi confort. Umeraşul pentru haine, masa pliabilă, cârligul universal, suportul pentru iPad-ul Apple™ şi tableta Samsung Galaxy pot fi uşor fixate datorită sistemului de cuplare plug-in.
  Suportul pentru biciclete este uşor dar stabil şi poate transporta sarcini de până la 60 kg. Acesta se poate fixa de cârligul de remorcare uşor şi rapid şi poate fi utilizat pentru transportul a două biciclete (pentru trei biciclete necesită extensie). Iar datorită funcţiei de înclinare poţi accesa portbagajul oricând doreşti.

 • Accesorii pentru interior şi exterior

  Covoraşele textile au dimensiuni perfecte şi protejează împotriva umezelii şi a murdăriei. Acestea au design Sport Line şi logo BMW discret, au cauciuc rezistent la apă pe partea inferioară şi elemente suplimentare de protecţie împotriva uzurii.
  Covoraşul pentru portbagaj este rezistent, are suprafaţă antiaderentă şi rezistentă la apă, borduri înălţate şi protejează portbagajul de umezeală şi de murdărie. Elementele sale de design în negru şi roşu completează perfect interiorul Sport Line.
  Cutia rabatabilă în negru/ roşu cu capacitate de transport de până la 20 kg poate fi folosită pentru încărcarea obiectelor mici sau pe post de coş de cumpărături. Datorită benzilor cu scai, aceasta poate fi pliată şi depliată uşor, are suprafaţă antiaderentă şi poate fi depozitată uşor atunci când nu este utilizată, pentru a economisi spaţiu.
  Jantele din aliaj uşor de calitate premium de 19” în stil Double-spoke tip 361 în Gri Ferric, lucioase pe partea vizibilă, au aspect deosebit de sportiv. Există setul complet, cu jante faţă de 7,5J x 19” cu anvelope 225/35 R19 88Y XL RSC şi jante spate de 8J x 19” cu anvelope 245/30 R19 89Y XL RSC.
  Pachetul BMW M Aerodinamic include bare de protecţie şi ornamente distinctive şi optimizate aerodinamic, integrate pe arcadele roţilor şi în culoarea caroseriei, sistem de redirecţionare a aerului de frânare şi carcasă pentru şasiu, precum şi difuzorul spate în culoare contrastantă. Toate acestea subliniază dinamica remarcabilă a acestui automobil.
  Jantele BMW M Performance din aliaj uşor de calitate premium de 19” în stil Double-spoke tip 624 sunt forjate şi lucioase. Există setul complet de jante cu anvelope mixte run-flat, cu jante faţă de 7,5J x 19” cu anvelope 225/35 R19 88Y XL RSC şi jante spate de 8J x 19” cu anvelope 245/30 R19 89Y XL RSC.

 • Produse de business

  Adaptorul snap-in Connect permite depozitarea şi încărcarea tabletei Samsung Galaxy S4 în mod sigur şi rapid. În plus, fişierele de muzică stocate pot fi redate prin intermediul sistemului de difuzoare al automobilului, în timp ce coperta albumului este afişată pe display-ul automobilului.
  Pentru plăcerea unei audiţii unice, un iPod™ sau iPhone™ Apple compatibil poate fi integrat în sistemul de operare al automobilului şi încărcat simultan cu ajutorul adaptorului USB rezistent. Dispozitivul poate fi operat prin intermediul Controller-ului iDrive, al butoanelor multifuncţionale de pe volan sau radio.
  Husa cheii, realizată din piele de calitate superioară, este ataşată de cheie printr-o clemă elegantă din metal. Această husă protejează cheia de zgârieturi, murdărie şi umezeală şi previne apăsarea accidentală a butoanelor de către conducătorul auto. În plus, elemente de design în negru şi roşu completează perfect gama Sport Line.