PLĂCERE NELIMITATĂ DE A CONDUCE.

Confortul şi siguranţa BMW Seria 2 Cabriolet.

Bucură-te de libertate şi de plăcerea de a conduce cu soft-top-ul deschis şi permite numeroaselor sisteme de asistenţă ale BMW Seria 2 Cabriolet să aibă grijă de restul. Acestea îţi grantează vizibilitate optimă şi cel mai bun sprijin posibil. Funcţiile de încărcare şi depozitare ingenioase îţi oferă ajutor pentru a depozita chiar şi obiectele cele mai voluminoase. Iar datorită gamei cuprinzătoare de oferte de la BMW Service, nu trebuie să îţi faci griji nici atunci când sunt necesare lucrări de întreţinere şi reparaţii.

FARURI ADAPTIVE.

Datorită capacităţii lor sofisticate de adaptare, farurile adaptive cu distribuţie variabilă a luminii în oraş şi pe autostradă, inclusiv lumini pentru viraje şi faruri adaptabile cu tehnologie Bi-Xenon, îţi oferă iluminare optimă a drumului din faţa ta. Farurile adaptive îţi permit să vezi departe pe şosea în întuneric, imediat ce începi să roteşti volanul, în special pe timp de noapte. Pentru a îmbunătăţi vizibilitatea pe distanţe scurte, luminile pentru viraje se activează automat imediat ce activezi semnalizarea sau când roteşti volanul – chiar şi atunci când automobilul stă pe loc. Farurile adaptive asigură iluminare optimă în orice situaţie şi astfel siguranţa activă sporeşte în mod semnificativ.

SISTEM DE ÎNCĂRCARE UŞOARĂ.

Atunci când bancheta spate este pliată complet, spaţiul practic al compartimentului de depozitare cu lăţime de 450 mm şi înălţime de 246 mm permite transportarea cu uşurinţă a bagajelor lungi precum echipamente de sport. Astfel, după rabatare spătarul plan al banchetei poate fi utilizat ca spaţiu suplimentar de depozitare: de exemplu, BMW Seria 2 Cabriolet transportă cu uşurinţă doi saci de golf atunci când soft-top-ul este închis, iar atunci când este deschis pot fi depozitate obiecte lungi datorită spaţiului mare creat de sistemul de încărcare uşoară.

BMW SELECTIVE BEAM.

Cu BMW Selective Beam, condusul pe timp de noapte devine mai sigur şi mai confortabil. Acest sistem îţi oferă vizibilitate excelentă pe timp de noapte, fără a-i orbi pe ceilalţi participanţi la trafic.
Sistemul îi detectează pe ceilalţi participanţi la trafic şi îi exclude selectiv din raza de acţiune a fazei lungi a farurilor. Detecţia pentru distanţe de până la 400 de metri asigură recunoaşterea rapidă a pericolelor şi duce la îmbunătăţirea razei de acţiune a farurilor.

SERVOTRONIC.

Bucură-te de sprijinul optim al servodirecţiei în orice situaţie de condus, cu sistemul Servotronic. Acesta reglează servodirecţia pentru a se potrivi cu viteza curentă de rulare şi oferă răspuns direct şi precis al direcţiei la viteze mari.

De asemenea, acest sistem asigură confort optim, prin reducerea efortului fizic necesar la direcţionare şi prin creşterea agilităţii la parcare şi la rularea pe şosele înguste sau şerpuite.

O unitate de control utilizează măsurători de viteză electronice pentru a determina sprijinul necesar al servodirecţiei pentru fiecare situaţie de condus. Servodirecţia permite o reglare fină şi adaptare mult mai precisă la anumite situaţii de condus decât sistemele de servodirecţie convenţionale.

Este necesar mai puţin efort fizic pentru virarea la viteze mai mici. Pe măsură ce viteza creşte, sprijinul direcţiei este redus în mod continuu, pentru a asigura contact direct cu şoseaua şi stabilitate direcţională.

PROTECŢIE LA RĂSTURNARE.

Sistemul de protecţie la răsturnare integrat complet dar subtil în automobil îmbunătăţeşte în mod eficient siguranţa pasivă a automobilului. În cazul unui accident care provoacă răsturnarea automobilului, barele de protecţie la răsturnare se extind în mod automat şi, alături de rama consolidată a parbrizului, oferă protecţie pentru ocupanţii automobilului.
Senzorii speciali antirăsturnare ai sistemului sunt integraţi în două bare încastrate în spatele tetierelor spate, se activează într-o fracţiune de secundă şi se potrivesc perfect cu designul automobilului. În plus, aceştia activează tensiometrele centurilor de siguranţă prin intermediul unităţii de control a airbag-urilor şi oferă ocupanţilor protecţie completă.
Datorită încastrării totale a barelelor de protecţie la răsturnare, aspectul automobilului rămâne elegant, dinamic şi fără imperfecţiuni.

ACCES CONFORT.

Inovator şi uşor de folosit – sistemul de Acces confort îţi permite să deschizi portierele automobilului tău şi să porneşti motorul fără a fi nevoie să utilizezi cheia, care se poate afla în buzunarul de la pantaloni sau în servietă şi care este recunoscută în mod automat de îndată ce te apropii de automobil. Odată ce portiera a fost deblocată în mod automat, poţi intra şi poţi porni motorul prin apăsarea butonului Start/ Stop motor. Sistemul de Acces confort permite accesul doar după identificarea cheii automobilului.

SERVICE PENTRU AUTOMOBILUL TĂU BMW.

Atunci când achiziţionezi un automobil BMW, optezi atât pentru dinamică şi plăcere de a conduce de neegalat, cât şi pentru un pachet de service complet, cu întreţinere complexă. Pentru că nimeni nu cunoaşte automobilul tău BMW mai bine decât partenerul tău de service BMW profesionist.
Indiferent dacă automobilul tău necesită lucrări de întreţinere sau de verificare, de reparaţii sau de îngrijire, te poţi baza pe abilităţile şi cunoştinţele specialiştilor noştri, prin oferte personalizate de service şi de reparaţii. Astfel, eşti sigur(ă) că automobilul tău BMW este în condiţie de top, iar astfel te poţi bucura în orice moment de plăcerea nelimitată de a conduce.

 • BMW Service Inclusive

  Cu BMW Service Inclusive te bucuri la maximum de plăcerea de a conduce. Acum şi pentru o anumită perioadă de timp aleasă de tine, nu trebuie să pierzi niciun moment pentru a te gândi la costul întreţinerii, al verificărilor sau al uzurii. Cu BMW Service Inclusive aceste lucrări sunt acoperite, atât pentru automobilele noi cât şi pentru cele rulate şi se folosesc Piese BMW Originale. Aceste servicii se oferă la toate Centrele de Service BMW participante la program din întreaga lume.

 • BMW Teleservices

  Lucrări de service precum schimbul de ulei, revizia automobilului sau schimbarea plăcuţelor de frână nu mai sunt o preocupare pentru tine. Datorită serviciului BMW Teleservices, automobilul tău BMW ştie exact când şi ce lucrări sunt necesare şi transmite aceste date centrului de service BMW, în mod automat. Partenerul tău de service BMW te va contacta imediat. În cazul în care nu doreşti acest serviciu, îl poţi dezactiva în orice moment.

 • Condition Based Service

  Sistemul inteligent de întreţinere Condition Based Service (CBS) monitorizează în permanenţă nivelul uleiului şi starea de uzură a fiecărei piese. CBS calculează aceste date şi îţi spune care este următorul termen pentru revizie. Control Display-ul iDrive îţi oferă informaţii exacte legate de componentele care necesită verificare. Astfel poţi programa următoarea vizită la service în avans, pentru a evita lucrări inutile de întreţinere.

 • Serviciu BMW de asistenţă în caz de defecţiune sau de accident

  Mereu pe mâinile experţilor: 365 de zile pe an, 24 de ore pe zi. Serviciul nostru de asistenţă în caz de defecţiune sau de accident se asigură că nu eşti neglijat(ă) în caz de urgenţă. În cazul unei defecţiuni, tot ce trebuie să faci este să contactezi serviciul de Asistenţă mobilă BMW şi vei primi asistenţă prin telefon sau chiar la faţa locului, cu ajutorul BMW Servicemobile. În cazul unui accident, specialiştii serviciului de asistenţă BMW în caz de accident vor contacta cel mai apropiat echipaj de poliţie şi îţi vor oferi servicii de urgenţă, de remorcare, de reparaţii şi de asigurare, precum şi multe altele.