PENTRU FIECARE ZI ÎN ORAŞ.

Noul BMW Seria 2 Active Tourer.

PENTRU FIECARE ZI ÎN ORAŞ.

PENTRU FIECARE ZI ÎN ORAŞ.Noul BMW Seria 2 Active Tourer.

Putere motor în kW (CP), la 1/min. (220i3)

141 (192)/ 5.000–6.000

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (220i3)

5,8

Emisii medii de CO2, în g/km (220i3)

133

Capacitatea portbagajului

468 – 1.510 litri

Impune ritmul orașului prin bucurie, stil şi temperament. BMW Seria 2 Active Tourer se potriveşte perfect în oraşele mari ale prezentului, la fel ca şi cafenelele, bulevardele şi marile intersecţii. Acesta acceptă provocările urbane şi le stăpâneşte cu pricepere, fie că se strecoară cu dinamism şi agilitate pe străduțele înguste sau de respectarea unui program strict cu flexibilitate şi eficienţă. Este modelul perfect pentru orice persoană activă, care se află în continuă mişcare.

BMW 220i Active Tourer(3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,8
Emisii medii de CO2 în g/km: 133

NU TRECE NEOBSERVAT.

Atrage atenţia tuturor încă de la prima vedere: noul BMW Seria 2 Active Tourer este impresionant în fiecare detaliu, din orice unghi l-ai privi. Grila dublă mare a radiatorului şi prizele de aer din partea frontală îi exprimă caracterul dinamic, iar farurile cu tehnologie LED îi subliniează aspectul distinctiv. În plus, silueta agilă cu linii de design orizontale şi pragurile laterale bine conturate conferă BMW Seria 2 un caracter modern şi sportiv.

„Pentru mine, BMW Seria 2 Active Tourer este cel mai funcţional model BMW şi reinterpretează plăcerea de a conduce.”
Dr. Norbert Reithofer, Preşedinte al Consiliului de supraveghere BMW AG

ALĂTURI DE TINE ÎN CELE MAI COOL LOCURI.

Ai nevoie de mai mult spaţiu când ieşi în oraş? Acum totul este mult mai simplu atunci când călătoreşti cu BMW Seria 2 Active Tourer, pentru că îţi oferă foarte mult spaţiu şi flexibilitate: cu până la 1.510 litri de spaţiu flexibil pentru bagaje, acesta este mereu pregătit pentru activităţi noi. În acelaşi timp, este şi foarte atractiv – portierele mari facilitează urcarea şi coborârea din automobil, iar sistemul de deschidere şi închidere fără atingere a hayonului, disponibil opţional, oferă confort maxim. BMW Seria 2 Active Tourer are grijă de toate nevoile tale.

EXPLOREAZĂ ORAŞUL.

Cu BMW ConnectedDrive, călătoriile tale sunt mereu relaxate. Serviciile şi aplicaţiile digitale conectate, împreună cu sistemele inteligente de asistare a conducătorului auto din cadrul Copilotului tău BMW îţi oferă tot sprijinul de care ai nevoie, atât în călătoriile lungi, cât şi în cele scurte. Şi se vor asigura că ajungi la destinaţie în siguranţă, fără a pierde din vedere obiectivele noi.

Read more

Totul dintr-o privire.

Sistemul „BMW Head-Up Display” integral color proiectează toate informaţiile esenţiale pentru condus pe un panou, direct în câmpul tău vizual, astfel te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Sunt afişate, printre altele, viteza curentă, instrucţiuni din partea sistemului de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie.
Read more

Totul la o distanţă sigură.

Pachetul de echipamente Driving Assistant Plus îmbunătăţeşte în mod evident siguranţa şi confortul. Acesta are sistem de Avertizare de coliziune frontală, sistem de Avertizare de pietoni cu funcţie de pregătire de frânare, sistem de Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie, Asistent faza lungă, sistem Speed Limit Info, pilot automat cu funcţie Stop & Go bazat pe camere video, precum şi sistem de asistenţă în ambuteiaje.
Read more

CONDUCI LINIŞTIT, CHIAR ŞI ÎN ORELE DE VÂRF.

CONDUCI LINIŞTIT, CHIAR ŞI ÎN ORELE DE VÂRF.

Cu BMW Seria 2 Active Tourer, întreg oraşul poate deveni o adevărată aventură: motoarele eficiente sunt pregătite pentru fiecare sprint. În acelaşi timp, suspensia adaptivă şi numeroasele caracteristici aerodinamice asigură contact optim cu şoseaua, iar sistemul „Driving Experience Control” îţi permite să alternezi între diverse moduri de condus, prin simpla apăsare a unui buton – de la un stil de condus foarte confortabil până la unul foarte sportiv. Astfel, beneficiezi de dinamică de condus în timp ce navighezi prin jungla urbană.

Read more

PUTERE IMPRESIONANTĂ.

Performanţă, putere şi control: de la motorul economic diesel cu 3 cilindri până la motorul puternic pe benzină cu 4 cilindri şi cuplu impresionant. BMW Seria 2 Active Tourer beneficiază de performanţă atletică în orice moment, datorită reglajelor sportive ale transmisiei cu 7 trepte şi ambreiaj dublu sau ale sistemului inteligent de tracţiune integrală xDrive – pentru tracţiune optimă şi mai multă plăcere de a conduce.

ELECTRIZANT.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

ELECTRIZANT.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

ECHIPAT PENTRU FIECARE OCAZIE.

Varietatea mare de opţiuni de echipare disponibile îţi permite să-ţi personalizezi modelul BMW Seria 2 Active Tourer în funcţie de preferinţele personale. Fie că doreşti mai multe accesorii interioare pentru a obţine şi mai mult spaţiu pentru bagaje sau unele elegante pentru a crea un ambient special, acestea îţi oferă perfecţiunea pe care o doreşti.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Moldova, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    (1) Valorile sunt aplicabile doar până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.