DESCHIDE CALEA. ŞI LASĂ-TE URMAT.

Serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive ale BMW Seria 2 Active Tourer.

Comunicare, informaţii şi divertisment – descoperă mobilitatea într-un mod complet nou, cu serviciile şi aplicaţiile disponibile, parte a BMW ConnectedDrive.

SERVICII CONNECTEDDRIVE.

Serviciile ConnectedDrive opţionale constituie baza funcţiilor BMW ConnectedDrive, care îţi oferă o gamă extinsă de informaţii, divertisment şi funcţii de service atunci când te afli pe drum. Acestea includ BMW Online, care îţi oferă acces la informaţii actualizate în funcţie de locaţie, precum informaţii meteo, ştiri, căutări online de la GoogleTM sau funcţii de birou. În plus, în meniul „Applications” (trad. Aplicaţii) poţi combina servicii şi elemente individuale precum camere web şi informaţii despre parcare, dar şi ghiduri de călătorie şi de hoteluri.
Serviciile ConnectedDrive includ de asemenea acces comod, sigur şi nelimitat la aplicaţii de smartphone selectate. Acestea oferă acces şi la BMW ConnectedDrive Store, unde pot fi combinate servicii şi aplicaţii oricând şi oriunde, în funcţie de nevoile individuale. Serviciile ConnectedDrive oferă de asemenea multe alte funcţii, pentru ca fiecare călătorie în automobilul tău BMW să fie o experienţă de condus de neuitat.

APELUL DE URGENŢĂ.

APELUL DE URGENŢĂ.

Funcţia Apel de urgenţă inteligent (funcţia nu este disponibilă încă în România) oferă asistenţă rapidă şi în permanenţă, precum şi sprijin din partea personalului autorizat, chiar şi atunci când te afli în altă ţară. Dacă are loc un accident grav care să implice activarea airbag-urilor sau a tensiometrelor centurilor de siguranţă, se declanşează un apel de urgenţă automat. Detalii importante precum locaţia exactă a automobilului, gravitatea accidentului şi riscuri posibile de rănire a pasagerilor sunt transmise la Call Center-ul BMW, prin intermediul cartelei SIM integrate în automobil (aceasta funcţionează independent de orice dispozitiv de telefonie mobilă). Operatorul de Call Center BMW va informa cel mai apropiat centru de salvare în situaţii de urgenţă şi va oferi asistenţă prin telefon, până la sosirea echipajului de salvare. Apelul telefonic poate fi declanşat şi manual în cazul în care, de exemplu, alţi participanţi la trafic au nevoie de ajutor.

Cum funcţionează Apelul de urgenţă inteligent?

BMW TELESERVICES.

BMW TeleServices (funcţia nu este disponibilă încă în România) conectează în mod inteligent conducătorul auto, automobilul şi centrul BMW. Funcţia transferă în mod independent centrului BMW informaţii despre automobil atunci când este necesar şi te anunţă când trebuie să faci o vizită la service. Partenerul tău de Service BMW poate accesa informaţiile pentru a face o programare şi va pregăti tot ce este necesar pentru următoarea ta vizită la service. De exemplu, acesta poate comanda în avans orice piesă de schimb necesară. Partenerul tău de service BMW te va contacta în momentul în care este necesară o vizită la service. Iar cu BMW TeleServices poţi rezolva anumite probleme chiar şi de la distanţă, fără a fi nevoie să duci automobilul la atelierul de service.

SERVICIU DE ASISTENŢĂ „CONCIERGE”.

Pentru cei care au vrut mereu să ştie cum e să ai propriul majordom, acum este momentul – cu serviciul de asistenţă „Concierge” (serviciul nu este disponibil încă în România), parte a pachetului BMW ConnectedDrive. Prin apăsarea unui singur buton, eşti transferat(ă) către operatorii de Call Center BMW, care îţi stau la dispoziţie ca „asistenţi personali” atunci când te afli în mişcare.
Fie că doreşti să găseşti un anumit restaurant, cel mai apropiat bancomat sau o farmacie cu program prelungit – operatorul de Call Center BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te ajuta şi îţi poate transfera detalii legate de adresa căutată direct pe sistemul de navigaţie al automobilului tău BMW, la cerere. Serviciul de asistenţă „Concierge” funcţionează independent de telefonul tău mobil şi îţi este disponibil atât în ţară, cât şi în străinătate, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, fără costuri suplimentare. Serviciul de asistenţă „Concierge” este disponibil doar împreună cu Serviciile ConnectedDrive.

MUSIC ENTERTAINMENT.

Ai foarte multe de descoperit atunci când te afli pe şosea în automobilul tău BMW. Şi pentru că melodia perfectă transformă orice călătorie într-o aventură, există aplicaţii de muzică ce redau piesa muzicală potrivită fiecărei situaţii. De acum, fie că mergi la serviciu, la cumpărături sau în vacanţă, îţi poţi asculta postul de radio preferat, poţi alege dintr-o listă extinsă de cărţi audio sau poţi difuza muzica ta preferată – direct în automobilul tău BMW, prin activarea Serviciilor ConnectedDrive opţionale.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Descoperă internetul de mare viteză în automobil.

Aplicaţia BMW Car Hotspot LTE disponibilă opţional permite acces la internet de mare viteză pentru până la opt utilizatori. Pentru utilizarea acestui echipament este necesar un card SIM compatibil LTE. Instalarea aplicaţiei este facilă şi poate fi utilizată şi în afara automobilului, datorită bateriei integrate.